![]() |
Hum ogulem ujme to tak jak we wczesniejszych postach napisalem fate jest u mnie na 1 miejscu a anime i przeczytanych mang wymieniac moge do .....
wiec ogladac i jak ktos obejzy nie spoilerowac reszcie bo koncowka zaskakuje i to strasznie. Saber rox dla kumatych See ya Tak. btw bo znajac zycie wiekszosci spodoba sie muzyczka szczegolnie w pewnym odcinku z archerem a wiec jestem wstanie udostepnic osts (wszystkie utwory) na torrentach, badz pojedyncze utworki na rapidzie albo innym shicie ;p A tu znajduje sie trailerek w porownaniu do anime uzyskuje 1/10 no ale warto obejzec zeby po czesci zjazyc fabule ;s http://www.fatestaynight.wbijam.pl/i...patrz&ktory=36 |
Ja także łubie fate dlatego prosiłbym o udostępnianie tych utworów które twoim zdaniem są najlepsze ale nie na rapidzie tylko na jakimś tego typu np.: s p e e d y s h ar e
|
Cytuj:
|
Jestem na 9 odcinku, calkiem dobre :) Jutro obejrze do konca.
Pozdrawiam i zycze dobrej nocy |
Obejrzalem, fajne... Co mozecie polecic teraz?
|
Ta, berserk stanowczo wymiata, jedyna po Naruto manga, którą kupuje jak tylko wyjdzie. A co do 'nowinek', to oglądał ktoś 'Piłka w grze'? Temat anime dość nam znany (piłka nożna). Na mnie anime wywarło pozytywne wrażenie.
Polecam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Byc moze odnalezliscie sie po latach w temacie o anime! Czyz to nie jest pieeeeeekne?! 8o
XD |
Cytuj:
|
heh a to temat o M&A,btw.trzeba jakoś rozruszać dział o Japonii i Otaku ; /
|
No wlasnie zbieram 10k na wyjazd do Japonii. Jak uzbieram, polece i wroce to rozkrece temat :P
|
Illya widze fan fsn ;p pozdro tak trzymac ;s i wypowiadac sie a nie tylko ogladasz temaciki ;p
|
Death Note
Code Geass ( podobne do death note ale też great ) Genshiken FMP Te warto obejrzeć jak ktoś szuka. Co do fate , podobał mi sie odc. 14 ( no ubw ofc ) , słaby koniec pozatym... a tak to lubiłem grywać w warcraft III na mapie właśnie o Fate/Stay Night. niewiedziec czemu mało jest na youtube o tej mapie , ale możecie looknać jak berserker sobie radzi ( widac tez czesciowo innych bohaterów ) http://youtube.com/watch?v=clcX-E45riw Cytuj:
A akurat Illya bo jest "evil" , a inne nicki w tibi były zajete... for example "Chitosse" a zwyklam używać tego nicka. Tak na nawiasie moj true nick to PharadoX , a na youtube mam konto pharadox05. |
Assassin był najfajniejszym servantem w Fate/stay night. Zaraz po nim Rider.
Znalazł ktoś może gdzieś w necie Fate/zero i Fate/hollow ataraxia? ._.' @wolf's rain Mnie się bardzo podobało, ale co do tego anime (nie miałem przyjemności zetknąć się jeszcze z mangą) są skrajne uczucia. |
Czy w all odc. NHK jest muzyka ciągle i ta durna piosenka Oo? i jest ono takie....Walnięte?
|
|
Cytuj:
3 up mam jedynie fotki hentaiowe z fha i gierke zfsn (tak ta tekstowa w stylu mangi ;p) a tak btw pamietacie odcinek 15 ?? i scene odnowy many.Powiem wam tylko ze w gierce ona poraza ;p (latwo sie mozna domyslec) no i nie zabardzo wiedzialem ze rin jest takim zwierzakiem hihi |
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |