![]() |
i jeszcze jedna sprawa wanted w lipcu gadalo jak ono sie nudzi ,ze gra tylko dla wojen ,ze da dofowi wrocic i takie tam bzdury . NO ale jaka wojne?
z banowanymi najlepszymi charami przeciwnika? przewaga w ludziach i lvl? i Botem oczywiscie ,przeciez wiadomo ze ubicie kolesia co ma 50 lvl mniej i %sd to najlepsze jest co moze sie przydarzyc sorry ale dzisiejsza lamusowa zagrywka drago i marjoli z patanou juz nie wspomionajac lasta z przed roku jakos kloci sie z tymi waszymi madrosciami przed paru miechow AAAaa zapomnialem o szpiegu , tibijskim bondzie co powie kiedy mozna expic i kiedy akcja ma byc zeby sie przygotowac |
Cytuj:
Jak juz zacz±les wspominac dawne wypowiedzi to nie mozna zapomniec o tej. |
Cytuj:
@_Tegax_ Tak wiem ze oni taka wiadomosc bez dowodow maja w dupe ale co mam nic niepisac ? Koles chwali sie na forum ze kupil postac jak jakies dziecko co ma nadmiar kasy jak jest taki madry i nietykalny to niech sie pochwali na tibia.com. P.S Ciekawe kim teraz bendze gral nasz kochany Niklas :) |
Nigdy nie kupilem Tegaxa - z calej rl kasy jaka wydalem na tibia to 1 pacc za 80zl :)
reszta nie jest wazna. hah a myslisz ze kto teraz gra na Drazharmie? Aleksy? wolne zarty. a Ecrusher piszacy na tibia podczas gadki na prv "Urb here" a Adam (nowy owner Visko) ktory wprost mi powiedzial ze to nie on gral na Viskovleenie jak padl po uratowniu Urba z trapa pod demonia. a Morson Mayon? rookowany przez Kanika po tym jak jeden z ownerów sprzedal passy do tego chara. a Hammpion ktory na zlocie wprost mi mowil ze sharuje z Plama. jestescie po prostu smieszni tymi oskarzeniami. U nas widzicie, a swojego nie dostrzegacie? Napiszcie teraz ze przytoczone przeze mnie przykłady nie sa prawdzie to bedzie to juz szczyt hipokryzji. "nieczyste" zagrania maja 1 fajny element, zaczynacie z nami to my tez sie pobawimy to obosieczny miecz |
Z tego całego syfu tylko ja nie sharowałem hahaha ;D
Na Drazie Morson ponoć siedzi, a ciekawe co z Aleksym? Neta ma słabego czy co? |
Cytuj:
@Cors Tak wiem ze duzo osob z wanted sharuje kupuje itp puni tez nie jest swiete pod wzgledem bota sharingu i kupowania (heg) tak jest na kazdym servie a ja przyczepilem sie do ciebie tylko z tego powodu ze sie tym chwaliles.Jezeli chodzi o visko i innych druidow z wanted to kiks i ktos tam jeszcze maja pasy zeby leczyc siebie na huncie.Wiemy tez ze xavistem nie gra stary owner (matura) tylko jeden z kiksow.Wican niegral ostatnio bo mial klopoty z netem to niewiem czy sharuje czy nie a o urbie i ecru ~ to chyba wie cala azura oprocz gmow :confused: |
Open na ank;]
You recognize Drazharm. He was killed by Master Obitalal. You recognize Onlly. He was killed by Sapphire Deoxys. Wanted ma duzo mniejszy skład na tym openie. |
Cytuj:
Zangief Sep 28 2007, 23:41:09 CEST Killed at Level 141 by Urbexx and by Ragooguoe Shiverotor Fea Umarth Sep 28 2007, 23:57:30 CEST Killed at Level 116 by Marshall Don Doggy Eldon Sep 29 2007, 00:02:58 CEST Killed at Level 110 by Ecrusher and by Biboxon Stanley Garbrook Sep 28 2007, 23:57:57 CEST Killed at Level 122 by Ecrusher and by Dragoholikus Xanosta Sep 29 2007, 00:01:43 CEST Killed at Level 82 by Sir Averty and by Ragooguoe Shiverotor Od Wanted padł Drazharm. |
Open battle Tibia NG Combo Leader Bot vs. Punishers 6:2
Punishers: Onlly, Fea Umarth, Stanley Garbrook, Xanosta, Zangief, Eldon Wanted: Drazharm, Plebicjusz Warto bylo zainwestowac te 3 dolce w bocik, co nie? |
Cytuj:
nawet jesli to co? Znowu szukanie wymowki... Punki znowu w dupke i to na tyle... Szkoda Drazita ale bywa :) Lubań Team_/ Brawo Jaco :) |
Cytuj:
Mysle ze conajmniej 2x(nie liczac noobcharow) |
@Ciri
Masz jakis dowod na bota? Prawie wszyscy od was padli bedac w trapach. Wiec bez bota czy nie i tak tamte osoby by padly. |
Ala Marcinkiewicz.. Jest, Jest, Jest Fea ¶pi. A ty znów płacz o bota :< Chcesz napisz do mnie na prv i dam ci opis jak scrakować :<. Ale juz nie płacz ok ?
Nooby przeszkadzaj± jednym i drugim wiec nie sap. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Wanted to widze, ze tonacy chwyta sie brzytwy i niech ten bot zabierze ich do piachu. |
gz panownie, szkoda ze mnei nei bylo
a tak pozatym to mamy combo bota, oraz bota ktory sam rzuca mwalle, trapuje, mowi na ventrilo oraz podaje reczniki i zimne napoje |
Cytuj:
|
niestety mial pecha, zalapal kicka w srodku battla. a w takiej sytuacji nawet dzieki pomocy gildii, nie byl w stanie przezyc.
|
Sluchaj bando przyglupow.
Na 2 i 3 open battle bylo dokladnie widac jak uzywacie bota pajace. Chcecie dowod? Prosze: 1) 2 Open battle: Ecrusher dostal trapa od 8lvl noob chara, ktory go zblokowal. Oczywiscie musial uzyc komendy "%ta sd" czy jakos tak i 10 sd poszlo w 8lvl ;). Zgadnijcie czyj sd trafil pierwszy? Ecrushera! 2) Open battle: Ecrusher zrobil misslicka na jakims noobie i polecialo w chlopca combo. Naturalnie padl, bo przy combo od 10 magow nawet Eudoros by sie zlozyl. Zgadnijcie czyj pierwszy SD go trafil... Tak, Ecrushera. Akcja -> Reakcja 3) 2 Open battle: No i pan Wolfghan (123ek) dostal od nas trapa na open battle, Ecrusher chcial go uhac ale wcisnal zly hotkey i panowie z Wanted pomogli nam go dojebac, zgadnijcie kto go pierwszy hitnal ? Tak! Brawo! Ecrusher! Skad wiedzieliscie?! I z tego powodu jeden z waszych sorcow 60lvl bodajze mial fraga na nim ;<. |
szkoda tylko ze mozesz wylewac swoje zale na forum, a na tibii kladziemy cie jak kafke, wielki mistrzu pefaupe :) vide barbariany w 5 osob.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |