![]() |
Cytuj:
Straciłem juz char Nide Wune mogę stracić kolejny LoL A grać sobie dalej gram heh bo mam u was "spy char" :cup: Mam już tyle charów że za niedługo będę miał ich więcej niż z3n3k :cup: Btw kupie chary 100+ :cup: |
Cytuj:
Sprzedales go -.- i za co kupisz marchewki chodujesz? |
Cytuj:
lol piszesz jakies bez sensu zdania i myslisz ze jestes spoko ?? |
Cytuj:
Łał ale ty jesteś zajebisty. Co muszę zrobic żeby byc takim jak ty?? Przecież ty masz nie tylko "spy chara" u nas, bo masz przecież ty masz jeszcze gm'a... |
wydaje mi sie ,ze powinienes kupic Kolejne chary B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
UP
Zenus a kim ty wogule grasz?:P Bo masz tyle tych charow ze juz niewiem:P Better Kyra xD Gdzie NF robi se co chce:baby: |
Cytuj:
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ( jednogłośnie) NF Oby tak Dalej :) Odzyskamy Kyre :P Mówię wam XD :D |
tak narzekacie ze sie dziwie ze ci wszyscy jestem-retired-ale-wypowiadam-sie-na-forum nie zrobili zadnej gildi do walki z nowa wladza (badz tez stara z lra bo wtedy tez narzekaliscie xd)
|
Cytuj:
Zenuś - o tak robisz co chcesz - jesteś wielki i teraz chce być taki jak ty "super masta account buy-er" lol :baby: Tez mam duzo kasy a z kasą nikt nie ma roblemu kupować chary wieć normalnie jesteś boski że stać cie było na tyle charów Oo :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec uwazaj frajerze bo zostaniesz namiezony. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Uspokoj sie czlowieku :) "haha uwazaj na slowa szmato zobacze twoj ryj na realu kiedys to zobaczymy czy ci te kamyczki pomoga." zeby za gre ludzi bic ? zal.. "tak ci poryla ta gra banie" raczej Tobie skoro chcesz ja przenosic na rl :) |
Cytuj:
@ A tak btw to wali mnie to co on pisze :) |
Cytuj:
@waffen ch*ja na ciebie klade frajerze ,napisalem swoje zdane penero od tego jest forum..jakies uwagi zapraszam przydupasie :O |
http://www.fotka.pl/profil/PekinHooLiGan/
to nasz Pan Espectro, tak przypadkiem trafiłem, teraz sie razem pośmiejmy :) :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |