![]() |
Zarobek ;)
Cześć, mam do was pytanie gdzie mógłbym zarobić 400k przez 30 dni. Moje postacie to 30 ek (62/60) i 39 ed(44 mlvl) ??
Tylko błagam nie piszcie ze roty bo tam mam marne 1k/h Z góry dziękuje za pomoc :) |
Podbij trochę skille knighta i przejdź się na barbariany.
|
13 knight 35/35
Eq z island of destiny. Bije z axa. NArazie chodziłem na fermor hills na gobliny i zbierałem kamyczki, ale exp h**owy |
Cytuj:
|
40 pall, 75/60~ facc eq: pall armor, c helmet, b legs, boh, v shield. Odpada całe kazo, facc tomb, poh, of, dragi.
|
siemka
Gdzie moge zarobic dobra kaske bez waste (exp niekoniecznie) mam 33 knighta Facc skile slabe 55/50 ;/ eq g armor vamp shield , bright sword p legs z góry dzieki |
@up
Kopalnie Kazzo (rotwormy, dwarfy, dwarfy soldiery*), "Tomba dla Facc" (poziom z ghoulami), Elf Fortes** (?), The Horned Fox Tower*** (Wszyskie poziomy prócz magów, powinnieneś dać rade. Ja tam na 55/52 starą postacią expiłem z eq podobnym i wyrabiałem). Moim zdaniem powinnieneś poskillować, bo takie skille to się ma na 15 lvl. (ja na 15 mam 56/57, a ty masz 33 level). Wbij chociaż 65/60 i wtedy więcej będziesz miał expowisk do wyboru. * Rób lootbagi z: kusz, shieldów, itp. ** Rób lootbagi z: łuków, long swordów. *** Rób lootbagi z: Mace, swordów, chain/brass armów, plate shieldów, kusz, battle axe itp. Proponuje ze sobą mieć parcel, bo nawet bez postmana można wysłać loot bezpiecznie do depo(Idąc z Dwarfen Brige do Thais mijasz poczte :]). |
Gdzie zarabiać 25 kinem ze skillami 55/54? Wiem, że skille badziewne, ale desperacko potrzebuję złota, a skillowaniem zajmę się później. Chodzi mi o jak najszybsze zarobienie ok 10k. Eq: Devil helmet, crystal sword, k.arm, k.legs, platinum amulet.
|
Idziesz na kopalnie ( Kazordoon ) i zbierasz hatchety, robisz lootbaga i sellasz na Fibuli. 4 *25= 100,a wiec400=10k
|
Witam!
Gdzie mogę zarobić około 120k w miarę szybko. 64 Royal Palladyn 83 dist Pacc. Gdzies wyciagnę więcej kasy niz na barbarianach? |
gdzie zarobic kase 9 paladin skile 35/30 narazie skiuje na goblinach gdzie zarobic na jakies eq swiat pvp
|
Gdzie mogę zarobić szybko z 20 k?
LVL 33 Skille : 67/66 Eq : Crown helmet , K set, Bright Sword , Medusa shield , Leather/Fur boots, Scarf. Konto : Facc. Skillować mi się nie chce. No ewentualnie do 70 mogę ale więcej nie. Aa żeby nie było waste. EF odpada bo za dużo ludzi i siedzi tam 113 EK Fire'Szymon |
up
Dwarfy, soldki jak masz ob knife albo postmana to mintwail
|
A ja
89 rp 90/71 20 magic equ dobre pacc :D juz nie mam pomyslów gsy nisghty hero sie znudzily |
@2up
co ty na dwarfach to taki mi słaby exp leciał. @up może spróbujesz na yalahar? może workery albo necro i hero? jak chcesz to możesz też spróbować bić infernalisty i warlocki |
44 MS gdzie zarobie najwiecej kasy? 42mlvl, eq: boh, blue legs, spirit cloak, medusa shield, hat of the mad, woi/woce, scarf (PACC)
|
Cytuj:
Tak jak kozakss mówił |
Cytuj:
:p |
Level: 20
Profesja: Paladyn Skille: 48 Eq: Noble armor, plate legs, iron helmet, leather boots, speary Tylko nie pisać że mam iść skillować X( |
50 Pall
Witam mam 48 paladyna na celesta(non-pvp) Nie mam pacc
moje skile to 73(+2)/50 Eq - Crusader Helmet - Paladin Armor - Blue Legi - BOH - 400 ROYAL Spears - Demon Shield Gdzie Mogę wyciągnąć Dużo kasy Do tego mam jeszcze okol 50k na manasy z góry dziękuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |