![]() |
Cytuj:
|
po co tu wrzucasz zdjecia komorek? rotfl
|
Cytuj:
Wizz nadal myjesz sie w misce przed kompem? |
Cytuj:
Przykład: "MAMO WSTAWIŁAŚ BLUE ROBE JUŻ NA ALLEGRO?" Kiedyś ponton zapomniał wyłączyć mikrofonu ^.- |
Ludzie kurwa skonczcie pierdolic...Expia bo nas rozjebali!!Co maja robic??Siedziec
w dp i czekac az wyjdziemy z pz??Bo jak czytam to wszystkie klotnie to az mi was jest zallllll... |
Cytuj:
Jak w tgk takie zwyczaje sa to "ok". Az zal czytac i komentowac co ty piszesz bo to nawet nie ma sensu. Seq - "hehe uheheh hihihi" polew na maxa, nie masz innych argumentow zeby mnie pojechac?Gdzie w tym roku pojdziesz na sylwka skoro na wrl nie bedziesz mogl isc? Jak ty teraz zarobisz na kebab? :<< |
Żeby każdy mógł reprezentować poziom chociaż zbliżony do Wojtemo ;) Ale widzę, że każdy nawet na kilka dni odsunięty od expienia w tej grze, zachowuje się jak narkoman na długu...
|
senku edgar jestem tylko dla batmana i nosa [;
|
Cytuj:
<3 @Vilumek Kochasiu, moim zdaniem lepiej sprzedać item na allegro i za to pójść z dziewczyną do kina, niż trzymać kasę w banku i mówić: "HAHA, MAM PIŃCET KA KA, KTO MI PODSKOCZY????////!!!1111111". |
Cytuj:
co do tego o 3 rano hmm tak jestem przy kompie i co ale nie siedze przy tibi ^^. A co do Cioty masz lustro ? Ps . powinienes wkoncu strzyzesz emerytów i rencistów na praktykach xD. |
Cytuj:
|
kiko sie poprostu spieszyl do nas na pilke, dlatego zrobil blad... bez kitu o co ci w tym chodzilo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Sam niewiem a chodziło chyba żeby wkońcu takm lustro znalazł bo jak strzyze to lusto ma XD!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wizz po 1 bylo to wtedy kiedy wrocilem do domu. Ty nawet z niego nie wyszedles. Po 2 robie hajs na allegro i huj ci do tego? Ty co sobie kupiles na rl zeby byc z tego zadowolonym? Co najwyzej dokupiles nowy ram do kompa zeby wiecej noobow botowac. Po 3 jestes tak hujowy ze az zal ci odpisywac na posty.
|
Cytuj:
Kupiłem sobie za kasę tibi tak: 1) Nowego Kompa 2) Motor (Skuter) Żeby nie było xDDD 3) Przepiłem Ale ja nie proszę matki żeby mi blue robki sprzedawała na allegro xDDD |
Cytuj:
Chris wiesz gdzie dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele. Uslyszales to pewnie kiedy robiles 5 palek kumplom naraz i jarasz cipe ze jestes fajny. Konto jest na moja matke i ona sprawdza maila czy przychodzi hajs, adresy itp. @Vilum: Twoj brat juz na ciebie czeka w lozku a ty jeszcze przed kompem? O.o |
Cytuj:
SEQ: MAMO WSTAW JESZCZE DWIE BLUE ROBKI xDDDDDDDDDD |
akurat z tym allegro nie widze nic dziwnego, no ale czego sie po was spodziewac, dobranoc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |