![]() |
Cytuj:
|
Dawać screeny!!!!!
Nie wierzę żeby 140 MS nie miał się czym pochwalić B) Od dziś biegam za Patysem i strzelam foty, będzie tego święta lasu.:cup: Motomyszy RULEZ :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
/\
Nie znam go :confused: |
2/\
Niestety ja muszę ;( |
Z forum Patysa zrobiło sie forum Motomyszy :D
|
Cytuj:
Aieiaoieoiioaieoaiie :D |
Cytuj:
No to wrzucamy screeny Panowie :D |
Cytuj:
http://img169.imageshack.us/img169/8303/gsng4.jpg Ps. Zróbcie se może własny topic, chcę zobaczyć tą popularność itd :) |
Jaką popularność? Motomyszy?
Ps. Vangelis chyba nie istnieje?:o Ps.2 Co za Rzaneta? Daj jej zdjęcie.8o |
Cytuj:
|
JoŁ
Przedewszystkim pozdro dla wszystkich starych znajomych (i nie chodzi tu o rencistow i emerytowanych partnerow brydżowych z senatorium, tylko ludzi ktorych poznalem grając na Lucerze).
@Temat: FeJn PaToN ordzi jak dziki dzik przez puszcze zwana lucera. :) Pozderko |
Cytuj:
Thx teraz mam przynajmniej dupę czystą! :p Free items? Stolec goblina i sok z cyca amazonki :p |
Cytuj:
|
Dobra panie mądralo, nie mam powodu żeby się z tobą kłócić.B)
Nie po to tu jestem;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja też nie uważam, żeby ten post miał cokolwiek wspólnego z podlizywaniem się komukolwiek :confused:
|
co wy sie tak rozgadujcie??? ... zrobiliscie syf patysiowi na forum.Wstawiajcie lepiej screeny a nie pieprzycie :baby: ... Patyś ma juz was pewnie dosc dlatego dajcie sobie spokoj z klotniami i zacznijcie komentowac :confused: ..
Pzdr |
patys odpowiedz mi na jedno nurtujace mnie pytanie;)
skad ty masz kase?? bo nie wiem jak mozesz miec 100k po kazdym dedzie (ktorych bylo sporo:D )skoro widac jaki masz slaby fart do lota |
Motomyszy bez takiej napinki ostrej plz?:>
@Total Dziadku odezwij się do mnie na gg bo nie mam twojego nr?:x |
A gdzie tu jakakolwiek napinka z naszej strony? :p
Koleś z oczojebnym avatarem zaczął coś sie pluć do Hokocza i tyle ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |