![]() |
Pewnie chodzi o Mozaniego.
|
I myslisz ze nowy leader wam pomoze? Nasza ekipa sie juz zgrala, to nie jest juz to co bylo kiedys kiedy zaczynalismy i kazdy bal sie robic cokolwiek ;>
|
Cytuj:
|
chyba nauka obslugi bota jest bardziej skomplikowana niz podanie komus passow:baby:
|
Cytuj:
a za kogo ty się uważasz, że wyzywasz innych ludzi od debili itp? znalazł sie alfa i omega :baby: |
Cytuj:
|
coooooooooo? zal
bob to rzyt |
Cytuj:
nie chce mi sie rozpisywac bo to nie ma sensu , wiec ci napisze masz racje :( bo widze ze was satysfakcjonuja takie odpowiedzi ;( |
@ Krzysiu
Ty %$^%$$# #^%^%#%^ #%$^$@%$#% $%$##@ nie lubie Cie! chantet ! Co do ostatniego ob to z tego co wiem 4 fun bylo mowione ze ma byc, kiedy na imprezie sie dowiedzialem ze nasi sie wyszli sie bic to bylem bardzo zdziwiony. Pozniejszych przedsiewziec niestety nie pamietam... Nie bylo rdzennej ekipy z sb to sie dlugo nie bili z tego co zauwazylem ;D Ide po browarka bo kacyk meczy ;) |
Cytuj:
mielisice pewnie zamiary wyjsc na tego ob bez powodu nie zbiera sie 80 ludzi na venta tylko ku waszemu zaskoczeniu nas tez bylo 70~~ lr potrafilo/potrafi was rozwalic/rozwalalo jak ich bylo 20-40 na was 60-80 a co dopiero 70 na 80 gdybyscie wyszli bylo by to istne samobojstwo i Luki o tym dobrze wiedzial dlatego postawnil siedziec w PZ ..... |
Cytuj:
Udowodnisz mi ze nie ma? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
" wielkie interregnum " :baby:
|
Cytuj:
ludzi od was mowia ze "oo moglibysmy was rozwalic jak chcielismy lub gdybysmy wyszli do was nie zostalo by nic po LR" to mam pytanie czemu do cholery nie przyszlisicie skoro moglisice nas rozwalic "jak chcieliscies" przeciez to 70 fragow na + ...? mieliscie lr jak na TACY wystarczylo wyjsc... ale co tam bede sie rozpisywal kazdy wie ze poprostu Baliscie sie tego ze dostaniecie po dupie.. po 2 to byl pierwszy raz kiedy nas bylo 70+ na vencie a na ostanich 2-3 ob jechalismy was jak bylo nas 30-40 wiec nie bede mowil co bylo by gdybyscie wyszli na nas 70 XDDDD |
Ile razy bedziesz powtarzal o strachu przed tym ob
Mysle ze te kilkanascie razy juz wystarczy i wszyscy czytajacy to forum zrozumieli twoja informacje |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a i dodam ze jak bedziecie liczyc ciagle ze wyjdziemy z wami na planowanego opena to sie przeliczycie :> ( kolejne osoby juz sie o paymenta pytaja wiec jesli chodzi o kwieskie kasy nie ma problemu dalej ;) ) |
Cytuj:
ta pytaja sie zebyscie sie podjarali i jak widac to skutkuje, a jesli chodzi o rzeczywiste wyplacanie sie to mysle ze pytaja ale jakies piony ktore w wojnie nie uczestnicza praktycznie. |
smokku wes sie zamknij jestes zwyczajnym forum trollem i nic wiecej, udajesz jakbys ty mial pro evul zajebiste umiejetnosci nigdy nie popelnial bledow a na ob wybieglbys chociazby sam. Zal mi takich ludzi jak ty.
P.S: ludzie z twojej gildi tez juz maja ciebie dosc i twojego pierdolenia :) o ile jestes wogle w LR |
Smokuu to Verudur :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |