![]() |
@Borys
Te funkcje xfire do gadania czy robienia skrinów działają tylko wtedy, kiedy włączasz grę, a po chwili pojawia się okienko z napisem "xfire in-game online", czy jakoś tak. Nie każda gra obsługuje te funkcje (może musi być fullscreen [wiem, to głupie]?), ale jak możesz czatować, to skriny robić też. Scroll lock + S = skrin. @Bambuko Racja, bo Soldat na fullscreenie niestety wygląda jak szajs ; / |
w Soldata lepiej bez fullscreena.
zróbcie turniej only touchpad. |
Ja gram w Soldata na Fullscreenie rozdz. 1024x768.
@Bambuko Jaki touchpad? Chodzi Ci o laptopa? Też siedzę na laptopie, ale kupiłem myszkę pod USB i gram normalnie ;] |
Dzisiaj, 20:00:
- Dragon-Fly - - - - - - - 8 slotów, zgadza się, Pemek? |
- Dragon-Fly - Nadrill-shoop - Tropic-da whoop(mój kolega, ale nie pamięta hasła do konta) - - - - - Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
1- Dragon-Fly 2- Nadrill-shoop 3-.. 4-.. 5-.. 6-.. 7-.. 8-.. Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wiesz co?
Spróbuję se i zara dam Edita :) @edit O kurwa! Ale jazda xDD Nie mogłem se w bota trafić HAHAHAH :) |
1- Dragon-Fly 2- Nadrill-shoop 3- Kogut 4-.. 5-.. 6-.. 7-.. 8-.. Na touchpadzie gra się do dupy... ;< I przy okazji... Miejcie dziś dla mnie litość! =| |
Dobra mało Was więc ja też pogram.
Załączasz serw pemek? ;x |
Sorry, że mnie nie było ;s
Mam nadzieję, że jakoś sobie poradziliście z serwerem.. |
Cytuj:
Płonne nadzieje... Ech, a specjalnie zrezygnowałem z czegoś na 20... |
Gdyby ten chat wszystkim działał tak jak kiedyś to byśmy pewnie sobie poradzili i ja bym np. hostnął, ale chat już mało komu działa i były tylko 2 osoby na nim o 20.00, a w 2 osoby się grać nie opłaca..
Musimy jakiś inny chat skombinować. :\ |
e tam skołójcie sobie mikrofony i venta 2.1.4 (bodajze)
|
Skołowane. Ba, nawet działa. Jeno Glaciala nie widać : /. Albo chociaż Rybki.
|
Mikrofon mam wbudowany Venta, też ściągnąć mogę. Ale posługiwać nie umiem się. =D
|
No właśnie. Powiedzcie krok po kroku co mamy zrobić żeby z Wami przez venta gadać. :F
|
|
Czy ten banner nie łamie regulaminu?
A tak btw... http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=104 !!! Powysyłajcie PW najlepiej : / . |
Gramy today? I wytłumaczy ktoś co trzeba zrobić żeby z Wami przez venta pogadać? : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |