![]() |
Cytuj:
|
63% WotlK'a :) Zostawie na noc i bedzie na jutro.
|
Thank God for 2mb interneta :D.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam kiedyś boostowałem kolesia z triple expem. Jedne level wbił w niecałe 10 minut O_oi Cytuj:
|
Erion ty mi nie wmawiaj ze ja grac nie umiem bo w sumie z 2 lata juz siedze w wow'ie tyle ze na glboie dopiero niedawno zacząłem
|
Cytuj:
Ale jak wbijesz maksymalny poziom i będziesz próbował poważniej grać PvP czy PVE to może to w końcu zrozumiesz. |
Cytuj:
|
Sorry za pytanie jestem totalnym newbie... mam WoW oraz dodatek Burning Crusade ... zainstalowalem je teraz intstaluje patche. Czy jezeli wyjdzie ten nowy dodatek to go sciagne przez tego klienta czy raczej musze go kupic /pozyczyc?
sorki ale 1 raz mam reku te gre |
Cytuj:
|
Ale nie przejmowałbym się tym zbytnio, bo zanim wbiłbyś 70lvl i odczuł jakieś realne korzyści z posiadania tego nowego dodatku minie pewnie sporo czasu. Tak więc nie musisz się na razie spieszyć z jego kupnem.
@Down Z tymi pustymi to już tak nie przesadzajmy, nie wszyscy mają kasę aby kupić tu i teraz. ;) Sam nie mogę sobie teraz pozwolić na kupno WotLK przed grudniem. Wielu moich znajomych z gry nie planuje zakupu przed gwiazdką... na początku tak źle nie będzie, z czasem - wiadomo. |
Cytuj:
Wyjście jest jedno - jak najszybciej kupić wotlk albo walcome nuda :F Edit: Srry, nie zauważyłem "nowego"... Anyway, mój post odnosi się do tego, co będzie po WotLK czyli... od jutra nocy. |
Dobra jakos sobie poradze :P
Jestem orkiem ;d gdzie znalezc jakis pick of vikhnas czy cos takiego mam taki quest jest on 2 w kolejnosci ;p |
|
Jak narazie to jedyna nowosc jaka zauwazylem to to ze moim 51 lockiem jezdze Dk na 58-59 solo jak chce. A mieli byc tacy pakerni... No i maja na start ten swoj set powerny. Maja robic furore a sa niezle plewy jak chodzi o pvp.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pomylilem tematy, lol. Napisalem w temacie o privach.
Juz biegaja pierwsze 80.. |
Wątpię... Dzień po premierze WotLK?
|
Cytuj:
Na Burning Legionie około 14 wczoraj gość miał już 450 mining (pierwszy na serv, każdemu pokazało się że zdobył achievmenta). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |