![]() |
Cytuj:
|
POLICJA JEST FEEEEEEEEEE !!! I NIE DLA TEGO ZE KOLEGA MI TAK POWIEDZIAŁ :D TYLKO DLA TEGO ZE WYPISUJĄ MANDATY I SZCZUJĄ NIEWINNYCH LUDZI !!!
Acz kolwiek znam paru fajnych policjantów, ale znam tez zawistne "suki"X( |
Cytuj:
|
Propaganda TVNu nie ma tu nic do rzeczy,ja napisałem że JAK ROBI COS POZYTECZNEGO :)
Dobrze wiem że niektorzy to idioci pierwszej klasy a niektórzy pewnie są normalni,ale tak jest wszędzie więc chyba nie ma sensu już gadanie o policji. Temacik troszkę odżył to fakt :D |
Cytuj:
Jesli chodzi o policje to zgadzam sie z toba, ale nie mowie tutaj o kraweznikach typu moj dzielnicowy Wasek. Tacy to potrafia cie zgarnac ze palisz fajke ;o A jak idize wieksza ekipa to s*******a na komende nr 4 :) Ale tak czy inaczej, mowisz tak o policji dlatego ze cie pewnie nigdy nie spisali, nie zawineli na komende za to ze pijesz piwo z ziomkiem. Wiec skoro gowno wiesz na ten temat to nie wypowiadaj sie w sprawach ktore ciebie nie dotycza |
Napiszcie po ile lat macie to pogadamy o policji xP
|
90% policjantów nie da Ci mandatu za picie piwka jeśli masz troche kultury w sobie :)
|
Cytuj:
Moj wiek widac. |
~ MalutkiDrut
spisali mnie mnostwo razy, a na komisarjacie owszem nie bylem bo i nie mialem za co, tylko sam fakt spisania to jest NIC bo co oni Ci zrobia za to ? po prostu musza wyrobic norme a przy okazj pare razy fajnie sie z nimi brechtało. Tekst "tylko ze by nie było że Ci pies pogryzł" mówiony przez policjanta jest po prostu ciekawy :)) a co do pej owszem duzo nie wiem, opieram sie na tym co slyszalem |
Nazywa sie to LEGITYMOWANIE i polega na sprawdzeniu twojej tozsamowsci czy nie jestes karany lub czy tez nie zbiegles z jakiejs placowki typu dom dziecka, a wlasnie takie dzieciaki jak Wy nazywaja to "spisywaniem" i potem opowiadaja "kurwa stary paly mnie spisaly bo sobie na lawce siedzialem, ladne pojeby z nich HWDP". W waszym wieku(oczywiscie nie wszyskitch) bardziej mozna dostac pstryka w ucho za to ze stoisz butami na lawce xP Tak jak Fabian powiedzial jak masz troche kultury to ze zwyklym krawenzinikiem mozna sie dogadac i nie dostac mandatu :)
|
Jesli wy nienawidzicie/nie lubicie/nie szanujecie policji za to ,ze was 'spisuja' za picie piwa lub wywalenie szluga to pozdrawiam serdecznie.
Nie to mialem na mysli. |
Shejq
Napisalem wyzej: nie zawineli na komende. Nie chodzi tutaj o jak to ladnie nazwales legitymowanie, bo w tym ze sprawdzaja dane nic zlego nie widze. Fakt faktem zle napisalem. A jesli chodzi o kulture wobec policji, to jaka mozna miec skoro trzepia po kieszeniach plecakach etc na kazdym kroku? nie wiem, moze tylko na innych dzielnicach tak jest |
Mnie raz skarpetki nawet sprawdzali chyba chcieli mihauy opierdolic ale to ich zawod sa takie a nie inne prawa i oni sie tego trzymaja xP
|
A mnie nigdy nie spisali, lol. A żyję sobie normalnie(czasem się napije i tak dalej). Musicie mieć jakiegoś pecha/pierdolicie głupoty/nie wiem co robicie xd
|
Z policja sie nie da dogadać ! PIES zawsze cię ugryzie ! X( CZUJA WŁADZĘ I SIE WYŻYWAJĄ K***Y JEBANE!
|
Mati dziękujemy Ci ze dbasz o podtrzymanie jakze pięknej konwersacji o policji ;)
|
MATI NA PREZYDENTA :cup: :cup: :cup:
|
Bo Mati jezdzi na mecze i wie co sie dzieje:)
btw. Akurat w przeszukiwaniu ludzi na dzielniach(gdziekolwiek) nie ma nic zlego-taka praca psow.Spoleczenstwo (to bardziej kumate) nienawidzi ich calkiem z innych ,powazniejszych powodow. |
a co tzn bardziej kumate spoleczenstwo? to co wiecej pije, cpa, czy sie bije? tak z czystej ciekawosci ;)
edit: heheh enter=pies, ale mnie to rozbawilo xD |
Mati chce byc tylko zauwazony w grupie... tak naprawde nie myśli tak . bo nie mozna tak naprawde nienawidzić ogółu :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |