Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Komentatorek 08-09-2008 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motorolka164 (Post 2261682)
Ucze sie na bledach ;)
Pozostalismy przyjaciomi i traktujemy sie bezplciowo.

Kogo innego mam w glowie :P

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOONI <3<3<3<3<3<3

MatiStw 08-09-2008 23:30

POLICJA JEST FEEEEEEEEEE !!! I NIE DLA TEGO ZE KOLEGA MI TAK POWIEDZIAŁ :D TYLKO DLA TEGO ZE WYPISUJĄ MANDATY I SZCZUJĄ NIEWINNYCH LUDZI !!!
Acz kolwiek znam paru fajnych policjantów, ale znam tez zawistne "suki"X(

motorolka164 08-09-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komentatorek (Post 2261889)
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOONI <3<3<3<3<3<3

Ciekawe skad ty tyle wiesz...

SirAravras 09-09-2008 07:42

Propaganda TVNu nie ma tu nic do rzeczy,ja napisałem że JAK ROBI COS POZYTECZNEGO :)
Dobrze wiem że niektorzy to idioci pierwszej klasy a niektórzy pewnie są normalni,ale tak jest wszędzie więc chyba nie ma sensu już gadanie o policji.

Temacik troszkę odżył to fakt :D

MalutkiDrut 09-09-2008 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz (Post 2261624)
omg... dla mnie policjant to najgorszy zawod ale dlatego ze jest najbardziej niedoceniony... mozecie ze mnie brechtac ale otwarcie mowie ze lubie policjantów. Jak cos sie stanie to zaraz biegniecie na komisariat i placzecie, a jak sie nic nie dzieje to obrazacie policje... co za bezsens. A tak przy okazj wielu policjantów jest naprawde inteligentnych i sa policjantami z przekonan, zeby pomagac, bo zauwazcie ze tak naprawde oni pomagaja. Tylko ze wiekszasc z Was w ramach powszechnego "buntu" i tego ze kolega powiedzial ze policjant jest zly twierdzi inaczej.

That's hopelessness

peja juz spiewal sobie na policje a potem ze strachu przylecial do nich - tak jak wiekszosc z Was

Co ty mozesz wiedziec o Peji :f
Jesli chodzi o policje to zgadzam sie z toba, ale nie mowie tutaj o kraweznikach typu moj dzielnicowy Wasek. Tacy to potrafia cie zgarnac ze palisz fajke ;o A jak idize wieksza ekipa to s*******a na komende nr 4 :)
Ale tak czy inaczej, mowisz tak o policji dlatego ze cie pewnie nigdy nie spisali, nie zawineli na komende za to ze pijesz piwo z ziomkiem. Wiec skoro gowno wiesz na ten temat to nie wypowiadaj sie w sprawach ktore ciebie nie dotycza

Macjei 09-09-2008 09:40

Napiszcie po ile lat macie to pogadamy o policji xP

Fabian_wolf 09-09-2008 11:14

90% policjantów nie da Ci mandatu za picie piwka jeśli masz troche kultury w sobie :)

motorolka164 09-09-2008 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabian_wolf (Post 2262283)
90% policjantów nie da Ci mandatu za picie piwka jeśli masz troche kultury w sobie :)

Racja. Jak sie cos zrobi a ci juz musza dac to jak sie jest normalnym daja najnizszy jaki jest 20 zl (za sikanie?).
Moj wiek widac.

Gimli From Kazz 09-09-2008 15:16

~ MalutkiDrut

spisali mnie mnostwo razy, a na komisarjacie owszem nie bylem bo i nie mialem za co, tylko sam fakt spisania to jest NIC bo co oni Ci zrobia za to ?
po prostu musza wyrobic norme a przy okazj pare razy fajnie sie z nimi brechtało. Tekst "tylko ze by nie było że Ci pies pogryzł" mówiony przez policjanta jest po prostu ciekawy :))

a co do pej owszem duzo nie wiem, opieram sie na tym co slyszalem

Macjei 09-09-2008 19:01

Nazywa sie to LEGITYMOWANIE i polega na sprawdzeniu twojej tozsamowsci czy nie jestes karany lub czy tez nie zbiegles z jakiejs placowki typu dom dziecka, a wlasnie takie dzieciaki jak Wy nazywaja to "spisywaniem" i potem opowiadaja "kurwa stary paly mnie spisaly bo sobie na lawce siedzialem, ladne pojeby z nich HWDP". W waszym wieku(oczywiscie nie wszyskitch) bardziej mozna dostac pstryka w ucho za to ze stoisz butami na lawce xP Tak jak Fabian powiedzial jak masz troche kultury to ze zwyklym krawenzinikiem mozna sie dogadac i nie dostac mandatu :)

Kafffar 09-09-2008 19:26

Jesli wy nienawidzicie/nie lubicie/nie szanujecie policji za to ,ze was 'spisuja' za picie piwa lub wywalenie szluga to pozdrawiam serdecznie.
Nie to mialem na mysli.

MalutkiDrut 09-09-2008 19:58

Shejq
Napisalem wyzej: nie zawineli na komende. Nie chodzi tutaj o jak to ladnie nazwales legitymowanie, bo w tym ze sprawdzaja dane nic zlego nie widze. Fakt faktem zle napisalem. A jesli chodzi o kulture wobec policji, to jaka mozna miec skoro trzepia po kieszeniach plecakach etc na kazdym kroku? nie wiem, moze tylko na innych dzielnicach tak jest

Macjei 09-09-2008 20:24

Mnie raz skarpetki nawet sprawdzali chyba chcieli mihauy opierdolic ale to ich zawod sa takie a nie inne prawa i oni sie tego trzymaja xP

Argen 09-09-2008 20:31

A mnie nigdy nie spisali, lol. A żyję sobie normalnie(czasem się napije i tak dalej). Musicie mieć jakiegoś pecha/pierdolicie głupoty/nie wiem co robicie xd

MatiStw 10-09-2008 00:08

Z policja sie nie da dogadać ! PIES zawsze cię ugryzie ! X( CZUJA WŁADZĘ I SIE WYŻYWAJĄ K***Y JEBANE!

Fabian_wolf 10-09-2008 00:14

Mati dziękujemy Ci ze dbasz o podtrzymanie jakze pięknej konwersacji o policji ;)

MalutkiDrut 10-09-2008 07:18

MATI NA PREZYDENTA :cup: :cup: :cup:

Kafffar 10-09-2008 15:32

Bo Mati jezdzi na mecze i wie co sie dzieje:)

btw.
Akurat w przeszukiwaniu ludzi na dzielniach(gdziekolwiek) nie ma nic zlego-taka praca psow.Spoleczenstwo (to bardziej kumate) nienawidzi ich calkiem z innych ,powazniejszych powodow.

Hansonik 10-09-2008 17:11

a co tzn bardziej kumate spoleczenstwo? to co wiecej pije, cpa, czy sie bije? tak z czystej ciekawosci ;)

edit: heheh enter=pies, ale mnie to rozbawilo xD

Fabian_wolf 10-09-2008 17:50

Mati chce byc tylko zauwazony w grupie... tak naprawde nie myśli tak . bo nie mozna tak naprawde nienawidzić ogółu :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09.