Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

Aqua Mador 17-02-2007 23:05

ehh ja to mialem kiedys pecha.. (dobrze ze na niskim lvl(12?) )chodze sobie i probuje znalezc nowe expowisko patrze na pustyni dziura..najpierw pająki, a wiec chodze i nagle zaczyna mnie zerk gonic... zwalil mnie na red hp ;/ wiec weszlem liną do gory a tam trzy FD/FE (nie pamietam) i mój anty koffany bialy napis...

Volshio 17-02-2007 23:30

Trenilem 50 Knightem w kopalniach kolo kazz, przyszlo 3 magów i good bye Demon Shield. Sprzedalem postac w ten sam dzien, potem załowałem ale teraz gram juz inną od samego początku na Non-Pvp :)

Mastach 18-02-2007 01:31

a mnie sie odechciewa grać tak jak teraz patrze sobie a tu 36 expi na rotach :( to mnie najbardziej wkurza zamiast isc na guardy itp to ten na roty X(

Picasso 18-02-2007 13:08

@up

Calkiem normalne zjawisko. Bot + war hammer + blanki = $$ ;f
Jak lazilem teraz moja nowa postacia na roty to non stop widzialem takie osoby.

Shiantis 18-02-2007 13:51

Mi się odechciewa grać, kiedy w moim różowym woreczku w depo zaczyna brakować kasy... albo kiedy zaliczę 3 dedy pod rząd przez PK albo lagi X(

Niwe92 18-02-2007 14:32

a mi sie odechciało jak zginołem poszlo eq za 300k run za 50k =/ i z 80lvla na 77lvl :)

BeNcHaKeR 18-02-2007 14:46

mi się odechciewa grać jak widze nooby na tibia.pl albo jak ktoś usiłuje mnie blocknąć/trapnąć

Coloo 18-02-2007 15:24

Mi się odechciewa grać jak padne. To chyba oczywiste, co nie???:)

Kempna_Mce 18-02-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 17993)
nightkim- no wiesz najlepszym nauczycielem oparzona ręka
Dejvo- Mam kumpla który na samym r00ku 6 wędek utopił!

hehe to nie źle :P ja też kilka utopiłam ale wpadlam na pomysł żeby ją dać do hotkeyów i już ich nie topie :P wam też to radze :P

Lord Arturs 18-02-2007 22:48

Mi się odechciewa jak mnie kumple zdradzają i tu pozdrowienia dla takich typków z celesty: Tetrisek , Stinx , Kaam Lucas

Mroku 18-02-2007 22:58

Gdy schodzisz na Drefii na ghosty i lapie cie freez....i po kilku minuytach pojawia sie : breave adventure czy jakos tak ;o

Ralvin 18-02-2007 22:59

Mi przed momentem PRAWIE odechcialo sie grac :P

Jestem na tar tombie i expie swoim palem ;P dochodze do pokoju z beho i nagle logout ;) oczywiscie odrazu szybko enter i patrze 13hp odrazu exura vita i poszedlem dac loga z powodu nadmiernej ilosci frezzow ;]

kozak-selena 18-02-2007 23:02

Trenie sobie spokojnie pod white flower najtem (75/75) i nagle przychodzi 40 ms i pije manaski. A ja zamiast uciekac patrze i myśle sobie, że może mnie nie zaatakuje (dużo ludzi tam skillowało). I jeb widzialem tylko 2 kulki z sd i od fe. Poszedlem go później lać z 45 sorcem i 46 druidem. Skonczylo sie tak, że wpadł healek (najlepszy knight na selenie) druid uciekł zostawiając za sobą magic walla i jednocześnie nieumyślnie blokując nam drogę ucieczki a healek rozwalił nas 2... Z tego wszystkiego straciłem vampire shield, bsa, crusader helmet. Zrobiłem sobie pare dni przerwy ale gram nim dalej :evul: Najważniejsze to się nie poddawać tylko trenić ile wlezie :] Jak ktoś nie wierzy to mój nick Gris Zoodar możecie sobie sprawdzić od kogo padłem ostatnio i jakie teraz mam skile ;p

A tak chciałem dodać, że kumple z którymi szedłem ubijać tego sorca wszyscy z real, ten druid, który uciekł też ;/ jak ktoś już wspomniał to właśnie po zdradzie się odechciewa grać. Ale co poradzić...

Jlimakd 18-02-2007 23:54

Ostatnio grając w Tibie wysiadł mi prąd, byłem zły bo myślałem, że bez normalnego wylogowania się "coś" tam mi się skasuje. Ale nie, po włączeniu Tibii postać stała dokładnie tam gdzie przed chwilą i od tego momentu gdy mam przygody typu - ktoś chce mnie zabić to stosuje magiczny trik :p : WYŁĄCZAM listwę od komputera i nikt mi moich przedmiotów nie zabierze ;) Lepiej sobie zje..ać zasilacz komputera niż stracić jakiś dobry armor :]

Lockhead 19-02-2007 00:01

Ja nie mialem raczej takiej sytuacji ,ze na dluzsza mete nie chcialo mi sie grac ... ale pewnego razu moim palkiem byl wtedy 19 lvl z b robem na ktorego dlugo zbieralem ... no wlasnie kumpel z klasy dlugo mnie namawial choc z nami na dc dasz rade monki sa bardzo slabe wbijesz lvl choc pomozemy ci itd. itd. kazal mi wziac b roba i crusa co bylo dla mnie podejzane (ale nie wzialem :p nie lubie ryzyka)No idziemy wszystko dobrze wchodzimy po skrzyniach na tarantule byly 4 nagle mnie cofaja i schodza zabierajac skrzynie i jestem sam na sam z 4 tarantulami na 19 lvlu ;o 2 uhy poszly lapy mi sie trzesly ze starchu ,ze padne ale nie padlem pokonalem je i szybko ucieklem ... i tak to kolega mnie zdradzil , kolega z klasy !!! Chcial mnie zabic dla glupiego crusa :/

Tubba_21 19-02-2007 00:13

Pa'er : PAY
JA : why ??
Pa'er : Pay now !! or hunted !!
JA : No !!
Pa'er : So hunted !!
JA : You are Dead !

Mi sie odechciewa po takich x D

Jablona 19-02-2007 15:48

ja starym charem robie długo bp gfb ide 24 sorcem na amazon camp questa wybijam all patrze a tu red hp i 25 many... wychodze uciekam a tu 19 sorc mnie nawala z wand of plague ja fast exura gran i wale w niego gfb a ale nie dalem rady... ded poszlo c helmet i niecaly bp gfb

Raziel007 20-02-2007 14:46

Schodze sobie w kanalizacje w Thais lukam idzie 1 rat.Więc zaczołem robić to co każdy hlvl czyli ratowałem sie ucieczkoł.Gonił mnie po całym miescie nawalając po 50hp myślałem że dedne.Śmierć zajrzała mi w oczy kiedy niespodziewanie wysiadł mi prąd i po całej akcji8o

ripper 20-02-2007 22:25

Cytuj:

ktoś chce mnie zabić to stosuje magiczny trik : WYŁĄCZAM listwę od komputera i nikt mi moich przedmiotów nie zabierze
Komentarz zbędny.

FilthyVampire 20-02-2007 22:26

Kiedyś sie spiłem i pdalem na racie... okazało sie ze schowalem eq do bp i sie smialem z tych małych czerwonych cyferek ... na drugi dzień niebylo mi do śmiechu ale sie zmotywowałem i gram juz na innym acc bez dedów ;S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58.