![]() |
temat sie rozkrenca
|
wychodzi na to ze pici~ to glupia kurwa i zara po nim ja ;;/ przejebane
|
@Faytah
WHITE POWERRRRRRRRRRRRRR 88 , 14 !!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
zmieniam avatar, zaraz mnie po***** z tym debilem
|
|
Cytuj:
|
nati i kolesianka maja hunta na arcani bo jakas kolezanka tu na forum poskarzyla sie swojemu chlopakowi xDD
|
@up
Owned. @pic Ponieważ w dalszym ciągu sobie tego nie uzmysłowiłeś i bezmyślnie kontynuujesz tą głupią konwersację. |
Cytuj:
|
@UP
Odezwal sie ten co ledwo zdal :D |
WSZYSCY MAJĄ MAMBE!!
Mam i ja =DDDDD wybaczcie, nudzi mi się :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kolesianka nie będę po Tobie jechać. Jesteś spoko, nic do Ciebie nie mam . Nawet Twoja lekka wada wymowy mnie nie drażni za bardzo
pozdro btw. co sądzicie o mojej fotce ? :] |
Cytuj:
KOLESIANKA PRECZ NA OBSIDIE DZIECI CHORYCH NA MUZG NA ARCANII NIE CHCEMY ZEGNAJ DOWNIE! |
@ Lucek
xD Pewnie wynioskowałeś, że Kolesianka ma downa na podstawie zaburzeń mowy w połączeniu z bełkotem i faflunieniem, który towarzyszy jej dodatkowo po spożyciu alkoholu. Przyznaje, że można się w tym przypadku pomylić i przypuszczać, że Kolesianka ma Downa. Ale tak nie jest drogi Lucku ;) |
Cytuj:
Edit Name: Renia Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 60 World: Iridia Residence: Venore Last login: Oct 12 2008, 16:48:51 CEST Account Information Real name: Radek <<<< HUEHEUEHEHUEHUEHEEUHU Location: Rybnik-Boguszowice \Silesia , Poland Created: Jun 24 2005, 11:58:06 CEST |
Cytuj:
Pozdrawiam:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |