Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Inne] Royal Fezz : Life on Guardia ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193795)

Fezzio 07-07-2009 23:11

yo :D 2 screeny ;)

Fezzik the Pro-Cleaner xD (Nie dlugo POI clean robie :baby:)
http://img365.imageshack.us/img365/6...forjulanbs.png

Jakis tam joke w dp :D
http://img21.imageshack.us/img21/1882/wyruchalimnie.png

Komments :baby:

-Saatis- 07-07-2009 23:35

no zawiodłem się na tobie...
zdjęcia 18+ na forum ;(

PS jak chcesz moge Ci pomoć pisać posty :)

Gierubesoen 08-07-2009 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fezzio (Post 2591570)

Jakis tam joke w dp :D

Very funny _/

IMHO gówniany temat.

Maxu50 08-07-2009 08:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2591550)
A, no to wporządku. Wogóle nie rozumiem całej tej akcji tych co tutaj piszą.

@edit

Trunki
Świat: Guardia
Poziom: 155

Deyh
Poziom: 146

Ejc
Świat: Calmera
Poziom: 109

almerianix
Poziom: 185

Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom.
Już widzę całą gildie "daszers" jak obmyśla plany wrzutów na Fezza HAHAHAHAHA.

Pozdro&POĆWICZCIE

dodaj jeszcze Maxu50
Poziom: 167

Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz ;) Zazdroscisz lvli? Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. B) Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.

#topic

ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota

Hyoga 08-07-2009 08:41

Seghpox go go 200!!

Fez go 100!!

GO GO POWER RANGERS!!

Maxu50 08-07-2009 08:47

Juz Nie Moge Sie Doczekac Next Sskow :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):););):):) ;)B)B)

Hyoga 08-07-2009 08:49

Yo Yo Elo Rap Cze

Maxu50 08-07-2009 08:55

TAAAAAAAAAAAAAAAK FEZ GOGOGOGOGOGOGOGO 239248024904820 :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Hyoga 08-07-2009 09:04

Jak To Sie Usowa, Mamooooooo??????????

TEGO POSTA NIE MA!!! NIE WIDZICIE GO! 8o8o

Hyoga 08-07-2009 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2591550)
Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom.
Już widzę całą gildie "daszers" jak obmyśla plany wrzutów na Fezza HAHAHAHAHA.

Dobrze ziooom, ze ty jestes z pvp to jest raz, dwa dobrze (nie botowales, bo nie umiesz ;/ ), ze masz skilla na pvp itp etc ALE TO JEST GUARDIA OTS, TU TWOJE ZDANIE SIE NIE LICZY.
Teraz mozesz isc do mamy i poplakac jej do fartuszka czyyy cooos.
Jak dla ciebie 180lvl to hlvl, GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
60 PALLADYN, TO JEST COOOOOOOOOOOOOOS :evul::evul::evul::evul:

Maxu50 08-07-2009 09:07

nabijasz sobie posty?

#topic

SPORO TU SSKOW OD MOJEJ OSTATNIEJ WIZYTY

almerianix 08-07-2009 09:31

dziś specialnie wstałem o godzinie 8 , zeby zobaczyc twoje kapitalne ss'y<na mysle o ssach fezza nie moge spac> ,lecz bylem bardzo smutny kiedy ich nie bylo !!!1 PROSZE CIE FEZZIK ZAPODAJ JAKIES SSY NAJLEPIEJ Z AKCJI I OCZYWISCIE JAKIEGOS EDVA JAK TO TY ROBISZ W BARDZO DOBRYM STYLY

TEMACIK 10 / 10 !!! SUPERRRRRRRRRRRRR

POZDRAWIAM CIE FEZZIK , NAPISZ NA TIBII MOZE SKOCZYMY NA JAKIEGOS HUNTA ( JA BLOCZE)

ruszka 08-07-2009 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2591787)

Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz ;) Zazdroscisz lvli? Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. B) Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.

#topic

ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota

Z ciebie też ;/
to że znaczy że macie większe lvl'e nie znaczy że musicie po nim jeździć. Dobra nie expi efektywnie. To mu pokaż jak ma expić efektywnie według ciebie. Jest Low. Ok. Ty też nim kiedyś byłeś. A ty teraz jesteś high i się zachowujesz jak ultra super master bo mam większy lvl to moge ponabijać się z mniejszych bo to nooby.

Maxu50 08-07-2009 10:10

#up

spojrz w swoj profil jesli masz jakies watpliwosci :) low to ja bylem jak 'ty' na bacznosc pod szafe wchodziles

jak juz wczesniej napisalem - low broni low'a - hajt hajta. piona

Leon666 08-07-2009 11:12

Dajcie spokoj, olejcie go cieplym moczem. Nie widzicie, ze koles i jego koledzy chca byc fajni? Wiesz Maxiu, gowno nas obchodzi co sie dzieje na Guardii, gowno nas obchodzi twoj lvl, twoj skill, twoje zycie. Low byles i bedziesz, bo takie zachowanie jak twoje nie przysluguje "high" : E
a teraz "Wy*******a. do swojego pro temaciku."

Dele'Rook 08-07-2009 11:25

Dzisiaj mam natchnienie do postów :D
@Fezzo
O f morte ! wyczyśćueś beesa ! N0 t0 gołgou poj !!!!!!!!!!!!! Daż radęęęę !
<german.kogz>
Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś starałem się pisać po twojemu ;>
Jesteś moim idolem, wiesz ? ;*

Gniewxd 08-07-2009 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fezzio (Post 2591536)
Bo ja "jetem" nikim ;)

Dobra nie wiem co wy chcecie.. pisze gdzies ze "niemcy" co kurwa sa naprawde polacy ale kurwa juz nie umia dobrze pisac po polsku nie moge wejsc w to forum?

"Raz chcial se fezzik w tibie pograc, i trafili sie kurwa nooby, ktore mu to zepsuli" :)

W pipie was mam i teraz ignore nic nie mowie piszcie ile chcecie mam to gdzies

POTEM DODAM FOTKI :cup:

Od poczatku wiedzialem ze masz ''pipe'' :)

Deyh 08-07-2009 12:32

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ruszka 08-07-2009 12:48

@up

nie bronimy go. Powiedziałem żeby go maxim nie wyzywał, przyjebał się do mojego lvla. Nie możesz zrozumieć tego że to że masz większy lvl nie znaczy że jesteś fajniejszy ??

Argen 08-07-2009 13:54

Ja też nie mam zamiaru bronić Fezza, bo ani go nieznam, ani specjalnie jego screeny mnie nie rajcują, poprostu widząc jaki mu syf robicie w temacie żal mi się was robi. Jak jesteście tacy high to gogo robić "kare" na hydrach czy dragach <lol>.

Cytuj:

Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.
Gówno wiesz o moich lvlach więc japa to po pierwsze. A po drugie, nie mam zamiaru robić postaci na non pvp tylko po to, żebyście mi pokazali na co was stać (co, na dsach w ghostlandzie trapy byście robili? ^^). Jak chcecie pokazać skilla to zapraszam na Fortere, Morgane czy Iridie.

Dla was moge być 12 letnim przydupasem Fezza, ale dla mnie to wy jesteście 12 letnimi dzieciakami z non-pvp usiłującymi na siłę wyleczyć się z kompleksów nooba i spamującymi w temacie BOGU DUCHA WINNEGO 60 paladyna. Poprostu płakać w mamusi fartuszek...

@down

Tak, ekspil bym na gulach w gostlandzie : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24.