![]() |
yo :D 2 screeny ;)
Fezzik the Pro-Cleaner xD (Nie dlugo POI clean robie :baby:) http://img365.imageshack.us/img365/6...forjulanbs.png Jakis tam joke w dp :D http://img21.imageshack.us/img21/1882/wyruchalimnie.png Komments :baby: |
no zawiodłem się na tobie...
zdjęcia 18+ na forum ;( PS jak chcesz moge Ci pomoć pisać posty :) |
Cytuj:
IMHO gówniany temat. |
Cytuj:
Świat: Guardia Poziom: 167 Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz ;) Zazdroscisz lvli? Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. B) Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia. #topic ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota |
Seghpox go go 200!!
Fez go 100!! GO GO POWER RANGERS!! |
Juz Nie Moge Sie Doczekac Next Sskow :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):););):):) ;)B)B)
|
Yo Yo Elo Rap Cze
|
TAAAAAAAAAAAAAAAK FEZ GOGOGOGOGOGOGOGO 239248024904820 :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Jak To Sie Usowa, Mamooooooo??????????
TEGO POSTA NIE MA!!! NIE WIDZICIE GO! 8o8o |
Cytuj:
Dobrze ziooom, ze ty jestes z pvp to jest raz, dwa dobrze (nie botowales, bo nie umiesz ;/ ), ze masz skilla na pvp itp etc ALE TO JEST GUARDIA OTS, TU TWOJE ZDANIE SIE NIE LICZY. Teraz mozesz isc do mamy i poplakac jej do fartuszka czyyy cooos. Jak dla ciebie 180lvl to hlvl, GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 60 PALLADYN, TO JEST COOOOOOOOOOOOOOS :evul::evul::evul::evul: |
nabijasz sobie posty?
#topic SPORO TU SSKOW OD MOJEJ OSTATNIEJ WIZYTY |
dziś specialnie wstałem o godzinie 8 , zeby zobaczyc twoje kapitalne ss'y<na mysle o ssach fezza nie moge spac> ,lecz bylem bardzo smutny kiedy ich nie bylo !!!1 PROSZE CIE FEZZIK ZAPODAJ JAKIES SSY NAJLEPIEJ Z AKCJI I OCZYWISCIE JAKIEGOS EDVA JAK TO TY ROBISZ W BARDZO DOBRYM STYLY
TEMACIK 10 / 10 !!! SUPERRRRRRRRRRRRR POZDRAWIAM CIE FEZZIK , NAPISZ NA TIBII MOZE SKOCZYMY NA JAKIEGOS HUNTA ( JA BLOCZE) |
Cytuj:
to że znaczy że macie większe lvl'e nie znaczy że musicie po nim jeździć. Dobra nie expi efektywnie. To mu pokaż jak ma expić efektywnie według ciebie. Jest Low. Ok. Ty też nim kiedyś byłeś. A ty teraz jesteś high i się zachowujesz jak ultra super master bo mam większy lvl to moge ponabijać się z mniejszych bo to nooby. |
#up
spojrz w swoj profil jesli masz jakies watpliwosci :) low to ja bylem jak 'ty' na bacznosc pod szafe wchodziles jak juz wczesniej napisalem - low broni low'a - hajt hajta. piona |
Dajcie spokoj, olejcie go cieplym moczem. Nie widzicie, ze koles i jego koledzy chca byc fajni? Wiesz Maxiu, gowno nas obchodzi co sie dzieje na Guardii, gowno nas obchodzi twoj lvl, twoj skill, twoje zycie. Low byles i bedziesz, bo takie zachowanie jak twoje nie przysluguje "high" : E
a teraz "Wy*******a. do swojego pro temaciku." |
Dzisiaj mam natchnienie do postów :D
@Fezzo O f morte ! wyczyśćueś beesa ! N0 t0 gołgou poj !!!!!!!!!!!!! Daż radęęęę ! <german.kogz> Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś starałem się pisać po twojemu ;> Jesteś moim idolem, wiesz ? ;* |
Cytuj:
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
@up
nie bronimy go. Powiedziałem żeby go maxim nie wyzywał, przyjebał się do mojego lvla. Nie możesz zrozumieć tego że to że masz większy lvl nie znaczy że jesteś fajniejszy ?? |
Ja też nie mam zamiaru bronić Fezza, bo ani go nieznam, ani specjalnie jego screeny mnie nie rajcują, poprostu widząc jaki mu syf robicie w temacie żal mi się was robi. Jak jesteście tacy high to gogo robić "kare" na hydrach czy dragach <lol>.
Cytuj:
Dla was moge być 12 letnim przydupasem Fezza, ale dla mnie to wy jesteście 12 letnimi dzieciakami z non-pvp usiłującymi na siłę wyleczyć się z kompleksów nooba i spamującymi w temacie BOGU DUCHA WINNEGO 60 paladyna. Poprostu płakać w mamusi fartuszek... @down Tak, ekspil bym na gulach w gostlandzie : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |