![]() |
Pan Bodek?
Trochę go nie pojmuję. Mówi, że koleś po dragach na zawsze jest zielonym ogórem, a sam brał i mówi, że jest mądry. A kore jeździ, że robi tak samo, tylko mówi na odwrót. Tak samo jest wiarygodny jak ona? Btw. Ktoś zapuszczał ostatnio linkiem do jakiegoś niezależnego raportu o marihuanie. I wyszło, że nie taka zła. Ale Bodek jest mądrzejszy od naukowców? P.S. To tylko ja mam takie schizy czy komuś też to przyszło do głowy? Bolduś tak na prawdę mógłby być na usługach mafii, bo dzięki takim ludziom narkotyki nigdy nie będą legalne, a mafia zawsze będzie miała dochody, inaczej odpadł by im wielkie biznes. Przynajmniej ja bym tak robił na miejscu mafiozów. Nie chciałem tak na Bodka wjeżdżać, bo ma dużo racji. Amfa, dragi ryją beret, itd. Ale nawyzywał mary jane. |
Jeśli sądzicie, że Marihuana jest nie szkodliwa to zapraszam do lektury:
http://zielonemity.republika.pl/mity.html Wszystkie inne strony były podawane przez zwolenników marihuany, to jest strona przeciwników. A co do legalizacji marihuany to jakby była legalna, byłaby tania, sprzedawaliby ją ludzie w sklepach i uzależnilibyście się od niej tak samo jak od alko, papierosów. Przed egzaminem palilibyście sobie 2 marihuany żeby się rozlużnic, na przystanku, w autobusie, na przerwie w szkole/pracy.. Cytuj:
|
moze fizycznie (chce Ci sie zajarac) ale psychicznie (jakies drgawki czy cos) to nie : )
|
Rastafarianie hodują i palą ganje w celach medycznych, ale to co dostajecie od dilera to squn, tak jak mówił Bodek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Palenie marihuany przez młodego człowieka to takie wagary od nauki dźwigania ciężarów codzienności. Opuszczone lekcje bardzo trudno jest potem nadrobić." Takie teksty są niesamowicie śmieszne :) Ale ogólnie to sporo jest racji w tym, co tam piszą. Tylko mają tendencję do wyolbrzmiania pewnych faktów i stosowania śmiesznej, moralizatorskiej retoryki. Poza tym autorzy nie wiedzą wcale o narkotykach więcej niż ich przeciętny użytkownik i nie są żadnymi specjalistami, co widać po takich fragmentach jak: "[...] zwłaszcza po spopularyzowaniu browna (syntetycznej heroiny do palenia)." Nie ma czegoś takiego jak "syntetyczna heroina", heroina zawsze jest substancją półsyntetyczną, pochodną morfiny. A brown to po prostu zwykła heroina. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Lechista nie kompromituj się proszę ;f |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Skoro jestem przeciwnikiem to chyba normalne, że nie paliłem no nie?? Narkomani jedni :> |
@up
hahah jedna po drugiej, widac ze nawet nie wiesz o czym tu dyskutujesz :S (jak mozna zapalic marihuane jedna po drugiej? moze 2 blanty pod rzad? 0_o) |
40 minutowa ejakulacja i dwie marihuany x))
@topic tak jak to powiedział Titus z Acid Drinkers "Narkotyki są dla ludzi ale tych z wyobraźnią" |
Cytuj:
|
Ludzie uspokójcie się, skąd u was tyle agresji??
@Up Masz rację, nie mam pojęcie z własnych doświadczeń jak się człowiek czuje, ale wiem mniej więcej z opowiadać kolegów i tego co wyczytam w necie. Może powiedz spider co sądzisz o tej stronie która podałem?? |
Nie zamierzam nikogo zachecac do brania, nie chce mi sie dyskutowac na temat szkodliwosci, bo narkotykow nie mozna traktowac jako jednej calosci.
Prohibicja narkotykowa jest zamordyzmem, bo kazdy czlowiek ma prawo decydowac co bedzie ladowal do wlasnego organizmu. Koniec kropka. |
oh noe! znowu zamordyzm!! kiedy my sie z niego wyzwolimy?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie dzięki. Down: A stereotypy mają to do siebie, że mówią prawde. |
Cytuj:
(zapewniam cię, że narkotyki wszelkiego rodzaju biorą ludzie o bardzo dobrym statusie społecznym, których tacy jak ty by nigdy o to nie podejrzewali) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |