![]() |
od 20 lvlu dragi, przedsionki orc fortress, czasem kopalnie
Na 26 ze sperów biłem guardy, czasem 0 uh schodziło, ew 1 na 3 guardy Kolejny wyczyn to walka z gsem na 20 lvlu na ghostlandzie w pułapce hehe, ofkoz padłem po 2 sec:) lvl 29 teraz, nadal dragi masowo, jak mam farta uhy nie schodzą, skillz 65/46 |
Potworek za ktorego dostalem najwiecej expa- lider.
Potworek ktory byl najtrudniejszy- dwarf geomancer. |
Ja knightem na 14lvl ze skilami 42/38 zabiłem solo Dwarfa Guarda w zwarciu :D
|
Jak na razie to solo z dragiem, wygralem xD, 21 lvl druid, 33 mlvl, xD
|
ja tam dragony gnembie
pierwszego zabiłem na solo na 16lvl i 26mlvl hehe z sd go waliłem i troszku ze 3 razy z hmm
|
Z teamem to Warlock a solo to Giant Spider
|
solo dragon na 30 lv knight
|
cyce
paladyn 13 lv skile 47/34 mass hunt cyckow bez uhuw i exur vit tylko z lukiem
|
Mino guard ze spearów, DS z łuku, troche innego badziewia, a w teami draga :D
|
Zabilem solo Huntera pallkiem 15 lev bez straty hp :]
|
Ja zabilem dsa z hmm'ek. Wtedy --------> lvl 22, 38 mlvl ;)
|
Solo: Dl (10uh), Pallek na 104lvl (test) i 3 hero na raz.
z grupa: demon~ |
gs zy drag
ja na 21 lvl 32 mlvl jestem sorciem zabijalem smoki bez zadnego uh ani magic shielda wlailem z sd i hmm, ale uwazam ze wiekszym osiagnieciem bylo rozbicie gs na 21 lvl z uzyciem 1 uh i 15 mana fluidow na magic shield :D jak ktos nie wierzy gram na pacerze ksywa Rurewonu
|
Ryc na 13lv
skill 34 z FSa Valkirie bez straty 1 hp =D
2 orki warriory, 2 zwykłe, 2 spearmany i elf po kolei wszystko sztywne. Jak mi skille skoczą tak o +5/+5 lub więcej to pójde na cyc -------------------------------------- Druidem na 18lv z run 2 cyce na raz, a z broni to solda ale to masakra.... |
Ja na 21 lv i mlv 27 zabiłem smoka z uzyciem 4 SD , 1 HMM i 1 UH,załatwo poszło bo za rogiem był drugi drag i .... "you are dead" lol
Gram na Dolerze imie Seteus .Wiekszość Polaków (wszyscy?) mnie tam znają . ;) |
Łupu Cupu
2 dwatrf guardy solo na 20 levelu skile 64/62 knight B) B) B)
|
Odp.
Ja solo najlepszego zabiłem: slime-a druidem na 11lvl 17/17 napierdzielałem z hmmów i jeszcze walilem m starem. Jakoś poszło (cuedem), zwiałem mając czerwone życie (bo jeszcze mnie otoczyło stadko dzieci tego slime-a a nie miealem Uh-ów).
|
Ja moim sorcem juz na 17 lvl bylem na Draggu. :) 6 SD i jakies niecale 300 z many shielda :tongue: Na dodatek wypadl mi Dragon Hammer :berserk: Moze niedlugo pojde na GS albo na Banshee :berserk: . Oprocz tego rozwalalem DS i inne fajne potworki.
|
Master Sorcer 50lvl 52m-lvl
Mój najwienkszy wyczyn przed mojim hackiem jest huntowanie solo dli z 2 liderami
zabicie beheta po przekrencniu sie blokera z sd na mana shildie ( w ***a mf mi poszlo) w stafie Dsm / g-legi / rh / boh / demon shil / bright sord :) mnialem isc solo na demona ale mnie hackneli i nie mam z czym hehe ;D :berserk: |
JA MAM 12LVL I OBESZLO MNIE 2 DWARF SOLDIERY I 2 ROTY... :d PRZEZYLEM... MIALEM TYLKO 2hmm'Y JESTEM DRUIDEM...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |