Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

Yoh Asakura 11-11-2009 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685774)
Była? Hm nie słyszałem nigdy o tym :P, a tytuł?

No właśnie nie pamiętam, jakiś fpsik. W CDA kiedyś o tym czytałem.

Cytuj:

Mowa o fps'ach, right?
Yup

hoomik 11-11-2009 22:56

Shadowrun

Shadowrun - cyberpunkowa gra First-person shooter stworzona przez FASA Studios na platformy Windows Vista i Xbox 360. Gra jest luźno oparta na grze fabularnej Shadowrun, którą stworzyła FASA Corporation.

http://www.cinemablend.com/games/-Sh...0-PC-4468.html

kthxbye

rentonB 11-11-2009 23:30

Jesli chodzi akurat o haxy to wlasnie steam i vac jest jedyna zaleta tego calego zamieszania :p

BialyOleander 12-11-2009 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2685788)
Z tego co pamietam to UT na PS3 MIAL oferowac taka mozliwosc, ale czy oferuje, to tego nie wiem.

nie. Nawet jeśli gra na padzie się gorzej to co z tego i tak wszyscy mają pady więc tego nie odczuwasz. Jest tak jak na pececie kto gra lepiej wygrywa.
@ryba to to już tylko kwestia przyzwyczajenia.

Rybzor 12-11-2009 15:33

Tu nie chodzi o równość szans, ale o niewygodne sterowanie w porównaniu do myszaka ;)

Rater 12-11-2009 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685744)
W nic. Nie da się grać w tą samą grę na różnej platformie ze sobą online. Właśnie dlatego przedstawił sobie taką linie obrony, której w żaden sposób nie może udowodnić.

Na różnych platformach nie, ale co za problem podłączyć pada do PC i grać razem? :P

Fakt faktem myszka + klawiatura ma ogromną przewagę nad padem, jednak gra w fpsy na konsoli to zupełnie inne doznanie xd Siedząc wygodnie w fotelu z padem w dłoniach ;d

Vasudanin 12-11-2009 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rater (Post 2686045)
Fakt faktem myszka + klawiatura ma ogromną przewagę nad padem, jednak gra w fpsy na konsoli to zupełnie inne doznanie xd Siedząc wygodnie w fotelu z padem w dłoniach ;d

I wkurzać się, bo nie możesz trafić. Taaa. <3

Rater 12-11-2009 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2686079)

I cieszyć się, że po wielu godzinach spędzonych z grą MOŻESZ trafić ;*

hoomik 12-11-2009 23:12

ta... a poki co w*****am sie, bo za cholere w tego MW2 na padzie nie idzie grac. No po prostu epic fail. Na samym poczatku jakos szlo, ale jestem teraz we fragmencie, w ktorym musze gonic jakiegos gringo po brazylijskiej faveli. Strzelaja do mnie z ziemii, strzelaja do mnie z dachow, strzelaja do mnie z okien. Myszonem bez problemu mozna by to ogarnac, ale zanim tym durnym analogiem zrobie rotate'a, to mam odstrzelony leb... a po 5 reloadzie checkpointa ogarnia mnie w*****enie i wylaczam ta glupia gre... ;x Predzej czy pozniej na pewno sobie poradze, ale nie wiem, czy fun plynacy z gry bedzie proporcjonalny do w*****enia, jakie ogarnia aby ta gre opanowac. A w ogole to wracam do pokera, czas wygrac jakies euroski, bey.

Rybzor 13-11-2009 01:20

Hum to zróbmy z ciebie chomika doświadczalnego. Spróbuj przejść całą grę na analogach i na końcu powiedz, czy udało ci się przyzwyczaić i gra się praktycznie jak na myszy. (jak niektórzy twierdzą)

Ciekawe czy wytrzymałbyś to psychicznie : o.

Ghernie 13-11-2009 01:33

Jest już MW2 w Media? Bot sam sie nie popilnuje, a po tą grę trzeba iść...

Gelt 13-11-2009 07:48

Bo ja lubiem zarywac noc przy L4D... HUEHUEHUE!

;)

maken 13-11-2009 07:56

pecetowcy, a co powiecie na temat Uncharted 2??

http://www.youtube.com/watch?v=MShxEPN1SbU

Rybzor 13-11-2009 09:59

Widziałem gejmpleje, jakbym nie miał w domu pcta, a samą konsolę, to bym zagrał. W innym wypadku mam lepsze rzeczy do roboty.

Innymi słowy, gra jest dobra dla konsolowców.

rentonB 13-11-2009 11:37

Ble MW2 w szwecji ocenzurowane zal

hoomik 13-11-2009 11:46

pewnie chodzi o ta smieszna misje co cywilow wyrzynamy? Nie wiem o co takie halo, AZ TAK szokujaca to ona wcale nie jest. Wiecej niewinnych ludzikow w GTA sie mordowalo dla czystego funu ;

oooooooook, teraz to juz serio sie na ta gre w*****lem. Plejam sobie, plejam, wszystko cacy - az tu nagle wszystko zaczyna sie mienic w roznych odcieniach zieleni. Nic to, mysle sobie, pewnie jakis bug or smth, wlacze pozniej, samo przejdzie. No i coz... wylaczylem iksa, wlaczylem ponownie, i co? I zonk... dzwiek normalnie jest, soundsy logowania/zmiany kart/etc po staremu, wiec w czym problem? ZA CHOLERE OBRAZU NIE MA ;;; Poszperalem troche po googlach, i jedyne co mi sie udalo wynalezc to to, ze inni tez spotkali sie z tym problemem... and guess what - grajac w call of duty ;;; Co prawda nie w mw2, tylko mw1, no ale zawsze ; Blagam, niech ktos powie ze mial cos podobnego i jakos udalo mu sie to naprawic bez wysylania konsoli do serwisu ;

Billy_Mays 13-11-2009 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2686390)
Bo ja lubiem zarywac noc przy L4D... HUEHUEHUE!

;)

Poniżej stim - pisz, pogramy ;;

BialyOleander 13-11-2009 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2686079)

To już tylko twój brak umiejętności, że nie możesz trafić na padzie lol.
uncharted 2 to słaba gra z deka nudna multi słabe tyle że grafika dobra szybko ją wymieniłem.

maken 13-11-2009 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2686452)
To już tylko twój brak umiejętności, że nie możesz trafić na padzie lol.
uncharted 2 to słaba gra z deka nudna multi słabe tyle że grafika dobra szybko ją wymieniłem.

pokaż mi w jakiej grze jest taka grafika, dubbing i tyle akcji.

Yoh Asakura 13-11-2009 15:17

Crysis.
kthxbye

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29.