![]() |
Znajdz mi słowa " nie wiesz to się nie wypowiadaj" to wtedy porozmawiamy ;)
|
Cytuj:
Hah,widziałem jak brat dostał od troszkę większego policjanta parę razy pałą po piszczelach zwijał się z bólu leżał i się zwijał a s*****el mu jeszcze gazem pieprzowym dał po gembie i to jest odpowiedzialność zbiorowa i to jest dobra policja GZ. |
Cytuj:
|
@CytrynowySorbet
Dobry jesteś. (-; Jakbyś stał w tłumie 300osób, dymiłoby 5, a Ciebie by spałowali to też byś tak mówił? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spójrzmy na to realistycznie: czy znacie choć jeden przypadek, gdzie w grupie 300 osób tylko 5 jest agresywnych, a policjanci biją każdego? |
Znam! Biło się ok 20 osób, a zatrzymano 751 (-:
|
Cytuj:
@up yo |
Cytuj:
@down Ajjj nie chodziło mi że nie wyłapali tych 20, tylko o to że w więzieniach wylądowało 5 z tych 20 debili ;P |
Cytuj:
Zresztą, 10-ciu zacznie dymić, białe kaski zaczną pałować i gazować 30-stu, a w obronie braci po szalu stanie stu i tak to się napędza. |
Cytuj:
Policjant sobie stoi, "cześć chłopcy, ładna pogoda", dostanie jakąś cegłą po łbie, "oj chłopcy, tak nie wolno" i dopiero ma iść? A ci którzy dotychczas nie byli agresywni, staliby i patrzyli? "O patrzcie jak się fajnie biją, Franek kończy szybko, zaraz autobus!" Nie rozumiem co to za problem po prostu odejść od osób, które są agresywne. Ale nie, lepiej stać obok i prowokować, a policjant ma się zastanawiać czy to go w końcu je*niesz czy nie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To przecież bardzo proste, wyłapać te 5 agresywnych osób z tłumu 300. Przecież policjanci to czarodzieje.
@down Bez kitu </3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak "stajesz po stronie kolegi", który bije się z policją, to znaczy, że bieżesz czynny udział w bójce i nie płacz, że pałują _/ |
Cytuj:
I tyle w tym temacie. Policja jest różna, ale niestety styczność jaką mają zwykłe chłopaki z osiedla to tylko prewencja, a jak wiadomo tam pracują idioci po skończonym gimnazjum ;) |
Cytuj:
widzę że prawo ważniejsze od przyjaźni, jesteś nikim ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |