Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Zrobie avatara (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31381)

Burakou 18-07-2005 13:25

Dziękuję za avka, zaraz go wkleję:D

Fokus 18-07-2005 17:32

Prosilbym o takie hmm.. taka paszcze smoka-dinozaura jak widac mu kły i wnetrze paszczy i jeszcze u gory avatarka napisane "Fokus" a na dole "Smoq" tylko zeby byly te napisy takie podbajerowane troche xD wierze w ciebie!

Czester 18-07-2005 18:11

A ja mam zgloszenia na napis Gladiatr plonoacy i jakims ladnym tle (^.')

Bobo_Nierobo 19-07-2005 09:01

A jak muj avatar? :( Jednak chcę logo as monaco lub juventusu.

Bodhistawa 19-07-2005 10:06

Eileen podziwiam cię za Twój talent, za to, że Ci się chce :) i za cierpliwość do niektórych ludzi z tego forum :P.
Ja także poproszę o avka :D. Chciałbym takiego z mnichcem w chabicie z kapturem na głowie, tak żeby nie było widać jego twarzy. Tło - mroczne jakieś :P.

Dratex 19-07-2005 12:55

ja chcem wypasiony ogien plz a na tle tego ognia takom zajefajnom czachea pod czachom napis dratex

Z gury BIG THX (masz talent )

Badzo 19-07-2005 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dratex
ja chcem wypasiony ogien plz a na tle tego ognia takom zajefajnom czachea pod czachom napis dratex

Z gury BIG THX (masz talent )

Już za samą ortografę CI sie avatar nie należy -.-

pabloxxl 19-07-2005 15:19

Jakbyś miał czas to zrób coś z motywem gwiezdnych wojen, z góry dziękuje :)

TehRegent 19-07-2005 19:28

@up

To jest ona :P

Eileen 19-07-2005 23:07

Niestety z przykrością musze was poinformować, ze na avy poczekacie aż do czwartku :/. Sama jestem z tego powodu niezadowolona, ale biorę udział w pewnym koleżeńskim projekcie, więc dziś i jutro jadę do wrocka, a wieczory zapewne spędzać będę z ołówkiem (bądź piórkiem w ręku). Jak wszystko pójdzie pomyślnie to powiem wam o co chodziło :P. Narazie na pocieszenie powiem wam, że mam już tablet. Jestem cała w skowronkach ;), spędziłam ten dzień naprawdę fajnie (rynek wrocławki, rejs gondolą po odrze, ogród botaniczny... no, ale to akurat był dodatek do najlepszego :P) , a do tego okazało się, że tablet działa w moim ukochanym Photo Expressie <jupi>. Co więcej - mój ukochany program wyłapuje poprawnie siłę nacisku, a jeśli ustawić rozmiar mazaka na większy, to tak jakby sie malowało farbą 8o . Do tego do samego tabletu był dołączony bardzo dobry program "Photo Impact", oraz Corel (mam piratkę w domu :P). Jutro znów czeka mnie kurs do wrocławia, dziś jeszcze muszę się uwijać z tuszem... Na pocieszenie załanczam link do pierwszego "obrazka" na tablecie :D

http://img276.imageshack.us/img276/1626/first2ye.jpg

3majcie się.

PS: Nie zapomnijcie się uśmiechnąć :)

Songo gohan 20-07-2005 08:02

Czekajac na mojego avatara postanowilem spróbowac zrobic własnego!

Przyznam ze to wcale nie jest łatwe ale przyjemne!

Troche mi nie wyszło ale ja przeciez nie jestem Eileen!!

(Patrz tam <--------) GNojskie ale SWOJSKIE!!!!

Heheheheheeh :) :) :p

Lucyper 20-07-2005 18:23

ma byc 7 avatarów 100x100
obrazki obojętne a teraz co ma na nich pisac
1.Czirus
2.Abroth
3.Uzi
4.Elk
5.TheNatoorat
6.Morek
7.Monster
Jak mi je zrobisz to będziesz WYMIATAŁ

pabloxxl 20-07-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
@up

To jest ona :P

O, przepraszam za to nie wybaczalne faux paus z mojej strony :)

Noro 20-07-2005 19:18

plx

Eileen ja poprosiłbym o avatara takiego:
jakiś wypasiony ogień i na jego tle napis Noro
Z góry bardzo dziękuje :)

Songo gohan 20-07-2005 21:06

@Lucyper To było do mnie?Czy mi sie tak zdaje a jak nie do mnie to po pierwsze Eileen to jest Ona!! :p

Eileen 20-07-2005 21:13

Dobrze kochani.. dziś ostatnia wiadomość. Stwierdzam, że nie przyjmę więcej zamówień. Było fajnie, nauczyłam się wiele podczas robienia tych avów, ale uważam, że mam za mało czasu. Za mało czasu poświęcam na czytanie, czy słuchanie muzyki. Do tego chciałam się tego lata uczyć grać na gitarze, może kiedyś w końcu kiedyś uda mi się dobrać porządnie chwyty do stosu zapisanych piosenek. Pozatym w za niecałe 2 tygodnie może zacznę chodzić na jazdę konną, postanowiłam dorobić sobie szramę na drugiej ręce, tak do kompletu. A dziś... Dziś stwierdziłam, że nie ma Eileen, są tylko jej grafiki, a właściwie grafiki Elieen, bo tak najczęściej przekręcacie mój nick. Pozatym grafiki będę dalej umieszczać na Blue Rose Page, ale będą to przedewszystkim szkice i obrazki z tabletu, może czasem jak się uda coś z farb. Nie będzie ich dużo, ale zawsze to coś...

A teraz najważniejsze:

WSZYSTKIE AVATARY ZAMÓWIONE DO TEGO POSTA ZROBIĘ, ŻEBY MIEĆ CZYSTE SUMIENIE...

Więcej zamówień wszelakiej maści robić nie będę, choć bardzo to lubiałam, to jedyne z czego mogę w tej chwili zrezygnować (tak, z Tibi już zrezygnowałam). Nie wiem też, jak często teraz będę pojawiać się na forum. Jesli macie do mnie coś ważnego to na gg zapraszam. A jak narazie kończę to co zaczęłam.

Badzo 20-07-2005 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eileen
Dobrze kochani.. dziś ostatnia wiadomość. Stwierdzam, że nie przyjmę więcej zamówień. Było fajnie, nauczyłam się wiele podczas robienia tych avów, ale uważam, że mam za mało czasu. Za mało czasu poświęcam na czytanie, czy słuchanie muzyki. Do tego chciałam się tego lata uczyć grać na gitarze, może kiedyś w końcu kiedyś uda mi się dobrać porządnie chwyty do stosu zapisanych piosenek. Pozatym w za niecałe 2 tygodnie może zacznę chodzić na jazdę konną, postanowiłam dorobić sobie szramę na drugiej ręce, tak do kompletu. A dziś... Dziś stwierdziłam, że nie ma Eileen, są tylko jej grafiki, a właściwie grafiki Elieen, bo tak najczęściej przekręcacie mój nick. Pozatym grafiki będę dalej umieszczać na Blue Rose Page, ale będą to przedewszystkim szkice i obrazki z tabletu, może czasem jak się uda coś z farb. Nie będzie ich dużo, ale zawsze to coś...

A teraz najważniejsze:

WSZYSTKIE AVATARY ZAMÓWIONE DO TEGO POSTA ZROBIĘ, ŻEBY MIEĆ CZYSTE SUMIENIE...

Więcej zamówień wszelakiej maści robić nie będę, choć bardzo to lubiałam, to jedyne z czego mogę w tej chwili zrezygnować (tak, z Tibi już zrezygnowałam). Nie wiem też, jak często teraz będę pojawiać się na forum. Jesli macie do mnie coś ważnego to na gg zapraszam. A jak narazie kończę to co zaczęłam.

Dzięki wielkie!!! Było fajnie, nie odchodź z forum. Proszeee

Iron 20-07-2005 22:17

Ona nieodchodzi tylko mniej czasu tu będzie spędzac tak mi przynajmniej powiedziała.A tak pozatym "Eileen jestes swietna i wiele rzeczy potrafisz tylko uwierz w siebie"

Eileen 20-07-2005 22:20

Odejść? Sama nie wiem... narazie nie zamierzam... przynajmniej jeszcze przez jakieś 4-5 dni będę postować :P. Potem się zobaczy... Narazie niech mi miną chrzciny najmłodszego siostrzeńca...

Badzo 20-07-2005 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Guridan
Ona nieodchodzi tylko mniej czasu tu będzie spędzac tak mi przynajmniej powiedziała.A tak pozatym "Eileen jestes swietna i wiele rzeczy potrafisz tylko uwierz w siebie"

No to nie doczytałem...Czytanie ze zrozumieniem sie kłania... nah plx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56.