Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Zielevitz 12-02-2005 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez korbor1
:baby: :baby: :baby: Mi wypadły(do dzisiaj nie moge tego przeboleć moje ukochane golden botsy) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( X( naprwde kupilem je za wszytskie peniaadz ktore zdobylem w tibii juz nawet nie chce sobie przypominac za ile je kupilem. oraz tam jakies duperele jak bp uhów i Hmm sd'ki takie tam duperelki.!

taa goldeen booty ma jedna osoba w całej tibii -.- już ci wieże że to ty je qpiłeś

-.-

po 1 grasz na Isarze a po2 maz potać na antice niby ale rozumiem że na rooku ci zginęły -.-

Wiślaczek 12-02-2005 12:36

Cytuj:

:baby: :baby: :baby: Mi wypadły(do dzisiaj nie moge tego przeboleć moje ukochane golden botsy) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( X( naprwde kupilem je za wszytskie peniaadz ktore zdobylem w tibii juz nawet nie chce sobie przypominac za ile je kupilem. oraz tam jakies duperele jak bp uhów i Hmm sd'ki takie tam duperelki.!

Kurde a mi dzisiaj wypadl golden set...
Na prawde!!!Moj secik kosztowal mnie troche pieniedzy ale nie pamietam ile...
Fri itanz!!! plx plx1!!!11

korbor1 12-02-2005 20:26

Po pieerwsze to i wisi czy mi wierzycie a po drugie to mi wisi czy mi wierzycie a po trzecie to ................... nie wzialemz dupy tylko kupilem, a poczwarte to wisi mi czy mi wierzycie, a po piate to wisi mi czy mi wierzycie a po szóste to wisi mi ze mi wierzycie apo ósme ............... sami sobie skonczcie!

Miki_007 12-02-2005 23:42

A ja niedawno stracilem c arma X( przez draga X( ;(

Severyn 13-02-2005 00:37

Jak gralem na Lunarze 2x razy Fs'a wtopilem;( A teraz na galanie w 1 dzien 2 deady 2 bp UH ;(

Belefiz 13-02-2005 07:55

Expie sobie w pewnym tombie w ank a tu mass kick. Wiedziałem że dead (bo na vampach byłem) to zostało tylko się szybko lognąć. Zalogowałem się w temple patrze na eq i zostały tylko buty, helm i shield. Miałem full mane to utani gran hur i szybko wziąłem ż zwłok g armor, c legi, s staffa i oczywiście bp. Oczywiście vampy atakowały mnie ale miałem prawie full mane to vity strzelalem a potem sd i koniec z nimi :P

Cytuj:

:baby: :baby: :baby: Mi wypadły(do dzisiaj nie moge tego przeboleć moje ukochane golden botsy) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( X( naprwde kupilem je za wszytskie peniaadz ktore zdobylem w tibii

I wtedy się obudziłeś ?? :P
A mi dziś wypadł magic plate hemot !!! naprawde, kupiłem od gościa za wszystkie moje pieniądze !!!
Forum jak forum musi być kilka noobków (albo on se jaja robi hehe:P)

Marcepanowy maciek 13-02-2005 09:31

ja miałem pecha . uzbierałem na dragon shielda , kupiłem dragon shielda i ide na zamek (dla tych co nie wiedzą to miejsce koło ab) znalazłem sobie loota zanosze go do Ab co chwile się wracam. Ostatni loot i tu nagle wyskakuje pk i mnie leje . To ja szybko do ab a tu nagle napis You are dead . i co straciłem ? dragon shielda X( X(

Diamondman 13-02-2005 12:08

C-armor

Mi najcenniejsze co wypadlo to C-Armor :( , pare "K" w gotówce, 1,5 BP UH'ów i takie tam pierdołki :D. Łącznie straty wyliczyłem na ponad 50 K :(

korbor1 13-02-2005 12:33

:confused: No oczywiście że zymi glolden botami to wałowałem chciałem sprawdzić czy jakieś n00bki mi uwierzą!!! sorry za starte czasu musieliscie odpisywaćć!!!!!

owsik killer 13-02-2005 14:57

ja tam bylem martwy 17 razy swoją 1 postacią apotem jeszcze 3 razy wienc nieliczylem ale najceniejsze bylo plate armor i dragon hamer

Matekneo 13-02-2005 18:59

eh..

Leee, ja stracilem Golden arma jak bylem z blokerem na demonku i padalismy bo zabilismy juz wiele i nie wiem jak ale moj blocker sracil uh i nic nei mowil zcza zwiewac a ja mialem kicka :( oczywiscie juz chcialem skonczyc z tibia ale mam milych przyjaciol ktorzy sa mi nieco winni i jeszcze w prezencie dali mi duuzo kazy kazdy ok 30 k i nie dlugo kupilem sobie moja zbroje :P ALe szczescie ;) Znalazlem sobie nowego blockera i chodzimy na demonki moze keidys wypadnie magic plate armor? I tak dla blockera ale coz bede mogl sie pochwalic :D

Xan Arcanist 15-02-2005 10:32

Mi wypadł Fire Sword ;( , Dragon Shield ;( , P Legsy ;( i Crown Helmet ;( (NARAZ!!!!!!!) (Bez red skula) ale znalazł je mój kuzyn( rodzinka rządzi ;) ) i mi oddał :D

Elendart 15-02-2005 16:46

Swieze wiadomosci z ostatniej chwilli:
Stracilem Crown Legs na Dragon Lordach
Kur*a

Mimo-vader 19-02-2005 08:34

;) Co wkręty! Weźcie ludzie nie wkręcajcie że nosicie G-seta albo inne rzeczy bez Aola (Dsm, bohy+g-armor itp.). Jeśli tak naprawde jest to jesteście bogatymi noobami!!! 8o
Mi raz wypadl Skull Staff (ok. 7k) ;( Ale gralem sorcem to od razu odrobilem. A tak to jak nosilem full eq (blue robe, crusader helemt, k-legsy, Skull staff,
p-ammy, crown shield), padlem 2 razy i nic nie wypadlo (Oprócz 45 m lv X( X( X( i 28 lv) Szybko sie pozbierałem co?? ;)

Wielkii Druid 19-02-2005 15:28

Ja stracilem dragon hammera i plate armor. Dla wielu to nic ale wierzcie mi dla 10 lvl to tragedia ;(

!!!!Tomek!!!! 19-02-2005 20:43

Mi wypat Zegarek :( :( :(

dziadbab 19-02-2005 21:21

Fajnie

ciekawe... ten dzial ma 53 zakladki...
bardzo duzo osob w nim pisze a kto je czyta?!!?
a mi wypadlo cos tam cos tam.. A MI cos tam boze.... :D

dziadbab 19-02-2005 21:22

jak wszyscy to wszyscy..

A MI WYPADLA ,,ĆWIEKOWANA PREZERWATYW'' OBRONA 100!

Iceh Catyn 19-02-2005 22:44

Ja na 12lvl wyobrazcie sobie.Jakis pk gonil mnie i zbail wlanczam tibie,patrze i nie ma spike sworda ,knight armor i to wtedy byla gigantyczna strata a teraz nadal nei mam knight armor chodz mam 17lvl bo znów jakios pk mnie zabil i teraz mam scale armor ale se kupie platejak ktos sprzeda albo jakos zdobede! ;(

Storm Silverhand 22-02-2005 17:22

W mojej 20 deadowej karierze najcenniejszy wypadł mi crown shield (na szczęscie) :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36.