![]() |
Axe: Stonecutter Axe (czy jako¶ tak :P)
|
Sword - Magic Sword ( Sword of Valor )
|
Axe - Knight Axe
|
Fire Sword;s
|
Wczoraj na imprezie bylem wiec jestem w niedyspozycji i nezbyt moglem jakies ciekawsze pytanie dac. Ale co tam. Enjoy!
Pytanie: 25 Z jakich potworów wybadają Boh (boots of haste)? 1.Necromancer (Caerlionne) 2.Hydra (Ahril) 3.Black knight (slawekmag) 4.Necrophaus (By$iu) Z jakich potworów wypada DSM (Dragon Scale Mail)? 1.Dragon Lord (Impalable) 2.Serpent Spawn (MATI9630) 3.Demodras (OnlyM(PL)) Odpowiedz piszemy tylko na 1 pytanie! |
Bohy z Necromancera ;p
|
DSM Dragon lord
|
BoHy z Hydry.
|
BoH - Black Knight
|
DSM - Serpent Spawn.
|
DSM Demodras
|
Bohy-Necrophaus.
|
Ktoś miał wczoraj dać pytanie ale chyba za bardzo pochłoneła go praca nad swoim "fejkiem" albo wyjechał z jakąś laską i zapomniał o tym forum :p
Pytanie: 26 Nazwa potwora którego musisz zabic (solo) żeby odnawiały sie soul poits na danym poziomie: 1. 14lev - bug (Nadrill) 2. 68lev - Dwarf soldier (Ahril) 3. 99lev - Lizard sentinel (MATI9630) & 4. 270lev - Orc Leader (Siromic) 5. 43lev - Larva (Impalable) 6. 24lev - Wasp 7. 159lev - Slime (Ksabi) 8. 182lev - Blue/Green djinn (Hakuoh) Elder Beholder - za duzo Orc - na 24lev daje tez za duzo Przykład: 19lev - troll (20expa) Proszę nie pisać czegoś takiego: 18lev - hydra/dragon Chodzi o najblisy wartość. Post o golden bootsach reported. Na odpowiedzi czekam do ok. godziny 20 (bynajmniej jak wróce z plaży ;)) ParadoX mial dzis wrócić więc jak dalej będzie to nie wiem. Mam nadzije ze jutro da pytanie. A więc musze jescze wyedytowć pare rzeczy |
Wybacz, zasn±łem. ; ) Juto będzie(lub dzi¶)
14 lvl - Bug. |
68 lev - Dwarf Soldier.
|
270 lev - Elder Beholder
|
43lv Larva
|
99 lvl - Lizard Sentinel
|
159lvl - slime.
|
24 lv - orc