![]() |
Cytuj:
|
@up
Nad wyś dał 10 k?Nick BlakHant :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Blak NIO :* |
|
Powiedzcie mi czy ta gra jest darmowa ?...
|
Tak! Jest darmowa...
@edit: Z tych co znam(buddy) to gra 5 osób + 1 na banu :P @down: Spóźniłeś się :P Zmień na 2xup :) |
@2up
Darmowa i można kupic dodatki (głównie są to przebrania i zwierzątka) @up minimalnie |
Cytuj:
Cytuj:
Hmm, faktycznie, ping piękny... przedmioty się podnosi się prawie z prędkością petów...mmm... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do tego Hackerstory...gra ktoś w to? Ja mam 151lvl, 1828 fame'a(GM jakoś się nie pali do odwiedzin) i tylko Zakumy biję, bo normalnie się expić nie da. :P Co 5 sekund ziomek przychodzi i fame'a zabiera. :D A ceny szaleją... Fame prawie milion sztuka, scrolle są droższe od pojedynczego Fairfrozena... to się nazywa inflacja. :P @down Panie, ty kolekcjonujesz tą kase? Zainwestuj w fame albo scrolle lepiej. :P |
124 lev,275 fame i 111596804 mesos w chwili gdy nacisnąłem "Wyślij odpowiedź" :D
@edit: Tylko miałem zostawione i chodziłem po necie aż nagle prąd wysiadł :D Teraz mi dopiero przypomniałeś :) Aha i teraz mam 554 fame :P |
Cytuj:
Pozatym...Nadrill,czemu ty się nie odzywasz jak dociebie pisze?Odpisz czasami :) Nadrill daje forsę,ale dostaje się ją tylko wtedy,kiedy prosisz o małą sumkę :) |
Cytuj:
http://img401.imageshack.us/img401/8155/uo0006pw5.png I to wogóle wynik dzisiejszych wypocin na Windii. ;) |
Cytuj:
Nie piszcie tak o mnie, bo się zaczerwienię. ;< |
heh, a ja nadal 19 lvlik ;[ Coś tak se pogrywam od czasu do czasu więc nie wbijam szybko..
|
Hmm...ja też jakoś rzadko...dzisiaj wszedłem wbiłem 10% i wyłączyłem :(
Jutro z rana nadrobię level bo zostaję w tyłach ;D Pozdro for Windia players :D |
Kurcze chłopaki nie chce zostawiać Kuraja samego na Broa... ; )
Zróbmy jakąś fajną ekipe forumową na Broa o ekwipunek na start nie ma co się martwić... ; D Do boju! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |