![]() |
Świetnie to wygląda.
1. On chce nagrywac 2. Wlasnie, on chce na grywac, 3. Zgadza sie ja chce nagrywać. Ale na temat. Jestes pewien ze wszystko dobrze robisz? http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578 |
Cytuj:
Taa, a jakieś 4 dni później byłem na DL, i z jakiegoś 4 od rozpoczęcia huntu wypadł DSM. No, ale aby nie było za wiele szczęścia to kolejny DL mnie zabił ;( Ale ja już tak mam, że musze raz na jakieś 2 msc zginać. Film z lodowych wysp jest nagrany. Film z serpent spawna będzie... kiedyś (ekipa i te sprawy). Edit: Jak kiedyś napisałem do nowego roku dam odpowiedź co dalej będzie z tą serią. Seria "Zwiedzaj z Cichym" będzie stale aktualizowana. Tereny w których zaszły jakieś zmiany po wprowadzeniu update będą nagrywane od nowa. Tym samym ilość nowych filmów już nie będzie nagrywana w takim tempie jak kiedyś. Jednak dzięki temu seria będzie stale na czasie. Około 2 posty wstecz napisałem w jaki sposób po oglądnięciu filmu przenieść zaktualizowane pliki map Tibi (przez film) ze starego klienta na nowy. |
Gz cichy!!Wlasnie na takie filmy czekalem!Dawaj ich wiecej!! :)
|
chciałbym do 7.6 swamp trolle koło venore
|
Git filmik gratz oby tak dalej :)
|
Może uznacie mnie za nOOba ale nie wiem jak sciagnac filmik :( .Plzz powiedzcie...
|
Cytuj:
Nie jesteś noobem... Jestes ogromnym n00bem... ; p Żeby sciagnac filma po prostu kliknij na link(te podkreślone wyrazy) i wskaż gdzie ma sie zapisać, potem naciśnij ściąganie i masz. |
Tak by było, jakby film nie był na rapid share.
Zejdź na dół strony, i kliknij free. Odczekasz chwile, i będziesz mógł ściągać. |
hej Cichy, nagraj filmik z Necro House na PoHu
|
Zrobił to już Wsadził do filmu "Plains of Havoc"..
Chyba, ze chodzi ci o Tibię 7.6, to co innego ;) |
Help Meeee
Gdzie ty zamieszczasz te filmiki one sa tylko tam na 1 stronie czy jeszcze gdzies bo chcialbym ogladnac Filmiki z Calej tiQuandy ale tam tego niewidzialem :( Prosze o pomoc
|
Gz Cichy wszystki filmiki sa super :)
Mam nadzieje ze krecisz jeszcze inne :) |
:)
Zalacz jakies nowe filmiki :) Bo te byly za***istye:) PozDro...:)
|
Ei Cichy nagraj wreszczie film z tych nowych terenów w tikuandzie... A tak pozatym dokończ tomby za teleportem...
|
Odpowiem dwoma słowami: "Sesja egzaminacyjna".
|
Ehh to wiele wyjasnia .... Ale czekamy z niecierpliwoscia (przynajmniej ja) :D
|
mam problem chcial bym zobaczyc filmy z 7.5, klienta juz sciagnelem ale TibieCam tez musze miec nowa ? jak tak to dajcie linka (tylko bez keyloggerow :P)
|
Nie nie musisz
|
Mam prośbe nie chce mi się przeszukiwać wszstkich odpowiedzi w tym temacie, więc z pewnego powodu musiałem skasować Tibię, i zaintstalowałem jąa mam 47 lvl i 32 lvl (nie patrzcie się na podpis to już przeszlosc ;p) i bez odkrytego terenu raczej głupio będzie się expić, czy byście mogli mi podać (jakiś film, program [bez keyloggera] itp.). Oczywiście jeśli to legalne.
|
Witam i mam prozbe do cichego maca gdyż jest mi on jedynom osobom posiadającom klucz do kosmosu na pohu i nie wiem co dalej jest bo przecierz 25% poha nie jest odkryte :( a ja tak bardzo jestem ciekaw co tam jest :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |