![]() |
Cytuj:
A tak przy okazji mile widziane osoby zechcące blokować hydry xD |
heh dasz rade :D nie martw sie bloker wkoncu sie znajdzie :]
pzdr :) |
zabiore Wam wszystkich blokerów, i będę vis'owal, mwahaha :p chyba, że znajdziecie mi hostera :D
|
|
@up
ja nic nie mowilem o 1 kopalni... jest beznadziejna , druga mi sie pdooba bo jest b. duzo slimow >.< a na maze i dwarf hell wyciaga sie 40k~/h a na crusader helmecie tam widac ze jestes na ss 40k nie wyciagniesz. |
Gz Pymyn :)
|
Tutaj wczorajszy adv ;o
http://i76.photobucket.com/albums/j3...iemaxd0011.jpg Teraz necro quest i banshee quest ;) |
|
jazda
|
gratulacje dla:
Tephen Teenak Apo~ Nirol ja nie wstawiam ss bo nie moge expic ;( lagi ; < a jutro update -,- i juz nie bedzie takiego pg ;< bedzie za to zalosny aimbot :( rzotkieff z Wami |
Cytuj:
|
Ahhhhh.... prawda :\ Update suuux :<<<< jakby nie ten bot to by uszlo a tu wałek :/
Jutro ten update? eh :\ btw. thx |
No tak, podobno. Tylko że napisali, że po 28 dniach od update nie będą uwzględniali tradycyjnego zmieniania recovery keya (czy czegos tam :p), a później napisali coś w stylu "tak więc po 28 sierpnia bla bla bla" :p
|
Wkleil bym ssa z 34lvl i 30mlvl ale nie wiem co sie dzieje na nowej klawiaturze znowu calyczas jest wcisniety przycisk 9 oraz l nie wiem od czego to zalezy bo ostatnio dzialalo, a na nowej klawiaturze klikajac Print screena zaczyna sie jakies przyspieszanie systemu i wylacza sie monior dopoki nie wypne klawiatury. Wczoraj mialem tak ze wszystkimi przyciskami. Musze wylaczyc tibie wtedy i o malo nie padlem na guardach tak wiec przez jakis czas nie bedzie screenow odemnie;p
Update suxxx przez ta battle liste a tak to spoko. Jezeli knightcie placza o otwieraniu loota to znaczy ze stracav boczne zrodlo dochodow:) ( czyt. kradziez lootow). W sumie te hotkeye tez nie najlepsze ale moze byc napewno system respienia sie potworkow na plus |
No tak, tylko że bedzie tzw. party looting, tzn. wszyscy z party będą mogli dobrac się do loota ;-)
|
Ehh... a myslalem ze ta petycja nie przejdzie... Co im szkodzilo ze podejdzie sorc i otworzy?? Przeciez chodzi sie na hunty z ludzmi tylko i wylacznie zaufanymi, wiec rownie dobrze jak to niektorzy przewidywali ze bedzie plaga sorcow thiefow a nie pomysleli co jest teraz jezeli chodzi sie z kumplami i tak nikt niekogo nie powinien oszukac a to, kto otworzy martwego potwora nie jest zadnym problemem, a tym bardziej utrudnieniem( no chyba, ze ktos chodzi na hydry z fe co sie w tym momencie nie zdarza zbyt czesto). A jezeli ktos by sie uparl ze wszyscy z jego teamu ktoremu blokuje sa be, fe i wogule to moglby odczekac te 10sek. Taka jest moja opinia. Ja nie chce tego update, mysle ze nic nie powinno sie poprawiac, conajwyzej pomoc paladinom w skillowaniu, bo naprawde oni szczesliwego zycia nie prowadza.
|
Lvl:
http://img.photobucket.com/albums/v2...tahh/54Lvl.jpg Btw. Na tym serverze zrobienie 30k expa w godzine na jakichkolwiek guardach jest niemożliwe. Za mało ludzi jest online. A tak wogle Searching hydras bloker :P |
Tephen, Ameryki żeś nie odkrył, gdyby było więcej ludzi, to ja robiłbym 100k/h w tombie ~.~
|
Cytuj:
|
Kurwa ja to mam zawsze waste nawet na guardach. Wczoraj mi wcielo na floor reste 5koz i przynioslem potem tylko 2koz. a dzisiaj nie zdazylem loota doniesc do kazo( trzeba bylo troche wybic zeby wyjsc). Ja to mam zawsze szczescie. Nie chce tego update a ono mi na zlosc robi:p Conajyzej jezeli dzisiaj pogram to zrobie dtd. Mial dojsc podobno jakis dobry resp hydr bo 1 to bylo zamalo wie cos ktorys tutor na ten temat??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |