![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Stingiego wogóle nie znałem ... Wkitrałem sie w ten family przez Raksa, a później dopiero zaczeliśmy sie dogadywać jako zgrany team (Xnon, me, Raks, Sting i Arturro który grał ledwo 2-3 miechy ;d ) |
Cytuj:
|
@Stringi Ahh Stink Little Fighter znowu kozaczy. Btw. Ktos mi odpowie w koncu ile jet warte eq Julii ;>
@Zaver Br? Tak osoby ktore podaja tak power abusuja ze szok. Brakuje tu tylko dodac "I love Misima". @Fast'molt Na Ninje jest przecena xD @Jojo Zgrany team? Juz team ktory gral kosza w takim filmie "Lot nad kukulczym gniazdem" byl bardziej zgrany ;p @Podroznik Oni sie nigdy nie poddadza - dopoki Sting gra wciaz jest szansa -.- @Raks Bardzo boli? |
@Fast'molt - niestety niektorzy w Kaczogrodzie sa po prostu Stringowaci. Ja na to nic nie poradze, probuje im to uswiadomic ;>
|
sting popłakałeś sie wtedy jak ci molt zabił postać, ze chciał wjazd na chate zrobic (muahaha) GL
|
AHAHAHAHA! Stinku , Ciebie wszyscy jada OMG -.-
@Hemp Gru Ale sie dzielnie trzymal, prawda? ;D |
ahhaha dzielnie sie trzymał bo po 19 było i mama go nie chciała z domu wypuścić xDD
|
Te Stringi Raki i Jojo i reszta ninja jestem juz hunted na rl ? 8o
Jak tak to wam adres moge podac z chencia sie z wami spotkam :evul: |
Haha nawet Lagurus Stinga jedzie. Widać, że Sting jest w Aftermath jako klaun albo coś w tym stylu.... Interesuje mnie jedno - on sie nie boi MI a jakoś dziwne, że jeśli kilku MI zaloguje to Sting nagina do pz i wylogowywuje eh ?
|
Cytuj:
To jest jego taktyka :D . Spie*****c gdzie nogi poniosa :o btw lagurusem kto teraz gra ? slyszalem ze jakis br tzn niejakis ino kolo z valori... |
|
|
|
|
Cytuj:
|
|
|
@ 3x Endino
Chyba chcesz troche przycmic porazke zyciową Stinga i powstrzymac te komenty ale co tam nie udalo ci sie. Stringi pamietasz jak byles "drunked" i blagales Lecthera o przebaczenie. To tez kolejny dowod na to ze masz 14 lat. Jedziemy dalej boyz |
@up
odezwal sie dorosly 13 latek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |