![]() |
Cytuj:
|
Plagiator cd
Cytuj:
Super tylko ze mozna sie wzorowac na pracach ale nie wolno ich bezczelnie przerysowywac ... Mogłeś zaczerpnąć kilka elementów z gothic'a 2 ale bezczelne przerysowanie to juz wstyd :/ to nie jest twoja praca jakiś grafik sie namecył by zrobić tego orka a ty go poprostu przerysowałes ze wszystkimi szczegółami i sie smiesz pod tym podpisywać ? :/ powinieneś sie wycofać z konkursu albo pokazac coś naprawde twojego :/ chyba ze nie zaley ci na dobrym imieniu ;/ dla mnie jesteś tandetnym oszustem a w dodatku bezczelnie leniwym bo nawet niw dodałeąś nic od siebie ;/ co co zrobileł to nie jest jak to mówisz "wzorowanie sie na czyjejś pracy " tylko pospolity plagiat i złodziejstwo Mam nadzieje że moderatorzy też popierają moje zdanie i nie dopuszcze do tego bezprawia to tak samo jakbyś przepisał ksiązke albo przekopiował obraz i podpisał sie własnym imieniem i nazwiskiem ;/ to plagiat w biały dzień i marna podróbka ;/ |
Co sadzicie o mojej pracy i czy mam jakies szanse jest na stronie 8 ;)
|
Cytuj:
|
Dzieki za ocene ale nie wierze zebys mowil naprawde :p
|
Cytuj:
EOT |
Cytuj:
|
The best ist praca Aschitaki :D
http://i5.photobucket.com/albums/y20...taka/praca.jpg Aschi ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX AK too co nie? :DD |
Jak umiescic ten obrazek za stronie??
|
Proszę o ocene mojego nowego dzieła. Znajduje sie bodajże na stronie 33.
|
ej a moj wam sie podoba praca sermata :D
|
Cytuj:
hmm....shczerze to mi sie bardziej podoba poprzednia praca B) |
Cytuj:
co do tej pracy to hmm....jak dla mnie to tutaj zdecydowanie widoczny jest brak zroznicowania waloru olowka w w elementach rysunku na pierwshym drugim i trzecim planie, poprostu wshystko sie zlewa w jednosc :D w sumie no moze troshke widac ze ta "kapota" jest z tylu :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
hmm...wiesh chodzi mi o to ze jakas ciekawsha textura by sie przydala itp, sam giant sword on jest takim skromnym mieczem co do wygladu, a przeciez o to chodzi :P juz nawet nie chodzi mi o napis, a co do plagiatu to chyba mash etapy modelowania to jaki problem, ja mam etapy jak powstawala moja praca i o to ze zostane posadzony o plagiat sie nie martwie |
lookajcie na moja pracke i powiedzcie czy wam sie podoba ;).koledzy mowia ze zle behemota narysowalem, bo on nie ma sierci tlyko brazowa skore. jak wy myslicie? czy behemot ma sierc?
http://members.lycos.co.uk/hcforum2/konkurs.jpg |
Cytuj:
zalezy jak mam opisac (tak w celu pocieshenia) wiec tak, nie shczerze : -swietna praca nic w niej nie trzeba poprawiac i w ogole swiatlocien super po za tym bardzo dobre rozmieshczenie postaci i samo utrzymanie perspektywy a teraz shczerze (ale nie pocieshnie jak w/w) wiec takgdybys nie napisal ze to behemot to bym nie widzial (bohemoth w tibii troshke jednak inaczej wyglada :P) po za tym brak w ogole swiatlocienia, postaci są bardziej pozostawione na dzialanie wyobrazni i na domysł no ale moze byc :p |
:) :) :) Według mnie najlepszą pracą jest praca stobka. Zarąbiscie wykonana i rzeczywiscie jak się przyjżeć to są tam charakterystyczne cechy np. golden armora wielkie GZGZGZGZGZ :) :) :) :)
|
okas a teraz jak wam sie podoba moja praca ? przyjmuje wshystkie komentarze te pozytywne jak i negatywne. Praca jest caly czas zmieniana i ulepshana i dorabiana :D takze raczej juz jestem przekonany ze zmienie palla, jeshcze mysle nad magiem :P
http://img138.imageshack.us/my.php?image=nowy4ut.jpg |
Hmm,mnie tam bardziej podobaja sie te smoczki od postaci ;) Przede wszystkim postacie dzierżą broń zbyt hmm,sztucznie. Niemniej coś jest w twojej kresce, tyle że nie moge oprzeć się wrażeniu, że gdzieś juz to widzialem :S
pozdro Blacko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |