Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Dominikk 08-12-2005 15:50

pawepek ale czy ja mowie ze chce wszyskiego co PACC maja :> ja tylko zdziwilem sie jak ktos nazwal pasozytami ludzi ktorzy nie zaplacili za gre :/
Mam nadzieje ze beda nowe tereny dla FAcc pomiedzy 13 a 30 levelem :D

PS a na PACCA zbieram :D tlyko ze sa inne wydatki to wycieczka teraz nowa karte graf kupuje i ramy wiec wolno idzie ale na wakacje raczej na bank bede mial :D

PS2 Chipsow nie jadam bo sa nie zdrowe i orzeszkow takze :D

PS3 UPAdete ROX :D oby bylo jak najszybciej :D

Zala Milis 08-12-2005 15:59

niech mi ktos powe co to znaczy wg. CIPow "za kilka dni"??

pawepek 08-12-2005 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominikk
pawepek ale czy ja mowie ze chce wszyskiego co PACC maja :> ja tylko zdziwilem sie jak ktos nazwal pasozytami ludzi ktorzy nie zaplacili za gre :/
Mam nadzieje ze beda nowe tereny dla FAcc pomiedzy 13 a 30 levelem :D

PS a na PACCA zbieram :D tlyko ze sa inne wydatki to wycieczka teraz nowa karte graf kupuje i ramy wiec wolno idzie ale na wakacje raczej na bank bede mial :D

PS2 Chipsow nie jadam bo sa nie zdrowe i orzeszkow takze :D

PS3 UPAdete ROX :D oby bylo jak najszybciej :D

Wiem ze nie chcesz miec all tego co pacc (ale to głupio brzmi:D)! Tylko powiedziałem :p ze gdyby z facc zrobic pacc i na odwrót cipy nie miałyby z gry zadnej korzysci:D

Ps to good ze chipsów nie jesc bo naprawde niezdrowe, aczkowiek czasem sobie pochrupac fajnie :D

@ up
Za kilka dni to za kilka dni mzoe byc jutro moze i za tydzien!

Lord Antrak 08-12-2005 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawepek
@ up
Za kilka dni to za kilka dni mzoe byc jutro moze i za tydzien!

Kilka dni to z 2-3 dni w weekend pownien byc ( Wedlug mnie:P)

pawepek 08-12-2005 19:09

nie powinien tylko na 100 ebdzie w sobote... :D mam takie przeczucie :D a moje przeczucia sprawdzaja sie w 70 - 80%

wivivol 08-12-2005 19:20

Ja p...... co za ludzie... h... mnie obchodzi że zbierasz na paac, że update będzie dziś, jutro, czy za tydzień. Masz jakieś wiadomości dotyczące update to napisz to a nie wasze noobowate "PRZYPUSZCZENIA"

@Zala milis
... dosłownie żal... pare dni to pare dni... A NIE SIE PYTAJ KIEDY BĘDZIE TEN UPDATE BO NIKT TEGO KU... NIE WIE!!!!!!!!

Tuhamiid 08-12-2005 19:21

Racja wivivol....ludzie gówno wiedza a gadaja aff...

wivivol 08-12-2005 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominikk
Juz nie moge sie doczekac upadete :D robie sobie wlasnie maga na ta okazje :D,ale troche zniechęca hmm od 25 levela :confused:

PS Sir Patologia napisał :
Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc.

a moze bys wziął pod uwage ze niektorych nie stac :/ albo sa jeszcze mlodzi i nie pracuja:/

żal.. "UPADETE".... I CO TO KAŻDEGO OBCHODZI ŻE ROBISZ MAGA???????????????????

Dominikk 09-12-2005 06:33

[quote=wivivol]Ja p...... co za ludzie... h... mnie obchodzi że zbierasz na paac, że update będzie dziś, jutro, czy za tydzień. Masz jakieś wiadomości dotyczące update to napisz to a nie wasze noobowate "PRZYPUSZCZENIA"

a mnie gowno obchodzi co ty sobie myslisz tak samo. Wiec stul pysk i sie nie odzywaj jak masz zamiar tylko krytykwac. Po przeczytanoi calego tematu zobaczylem ze sie do kazdego dopiepszasz i robisz z siebie pepek swiata. Jak chcesz sie doweidziec cos o upadete to idz na test serwa i nie przeklinaj tu. Forum jest do dyskusji a nie do słuchania glupich uwag takich ludzi jak ty.

PS za orty sorry, new klawiatura

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36.