Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Koronowany rycek 30-08-2006 23:46

UP@
OOOOown3dh ahhahaha. Riispekt Xd

@Topic

hyhy zobaczymy.. zobaczymy... ;)

Knaak The Sorcerer 30-08-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 964140)
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD czekam na open battle i filmik z tego. Najgorsze jest to ze ponoc dzis masa w trapie mial deep hp a moj kolega z rl go uhnol i masa tylko dlatego przezyl ... (nie wiem czy to nie kolejna sciema mojego kolegi)
@EDIT
moze wyobraznie mam bujna ale znow sie okazalo ze kolega klamal :P

nieeee, to bylo tak ze masa juz padl, ale twoj kolega uzyl animate dead i ozyl ;p

dopiero pozniej go uhnal z deep hp

elezde 30-08-2006 23:54

gram na nebuli ale jakos nie potrafie się połapać w polityce tego świata, komu w wojnie powinienem kibicować for better nebula ? w ogóle moze ktos coś powie na teamat stron walczących między sobą, co można się po kim spodziewać po wygraniu wojny ? pozdro

Gadziu 31-08-2006 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elezde (Post 964282)
gram na nebuli ale jakos nie potrafie się połapać w polityce tego świata, komu w wojnie powinienem kibicować for better nebula ?

Nikomu. Żadna strona w żadnej wojnie nie walczy dla ogółu. Walka "for better xxx" jest tylko chwytem reklamowym żeby zyskać popracie jakiejśtam grupki ludzi. Każdy walczy dla siebie i taka jest prawda ;>

Dedalek 31-08-2006 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 964323)
Nikomu. Żadna strona w żadnej wojnie nie walczy dla ogółu. Walka "for better xxx" jest tylko chwytem reklamowym żeby zyskać popracie jakiejśtam grupki ludzi. Każdy walczy dla siebie i taka jest prawda ;>

A czy kazda wojna musi miec jakis szczytny cel?

Gadziu 31-08-2006 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek (Post 964372)
A czy kazda wojna musi miec jakis szczytny cel?

Nie musi (w zasadzie chyba żadna nie ma). Właśnie to wyjaśniałem panu powyżej.

[ mz ] 31-08-2006 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 964140)
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD

No tak, skoro Vura online 24h to jak tu przegrać? Musiałby byc mass log Ordo.

Koronowany rycek 31-08-2006 10:42

3;0

Gz friida XD

Bjoern Shu 31-08-2006 13:04

;<

open battle pliz?

djmtv 31-08-2006 14:59

nie chce nic mowic ale juz jest 3:2

Bjoern Shu 31-08-2006 15:29

Hespios: Killed at Level 120 by Koqu
and by Shaelion

Chudzierlok: Killed at Level 90 by Masakratus

Heil menz

Webi 31-08-2006 15:43

reszta sie wylogowala ^.-

Bjoern Shu 31-08-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 965350)
reszta sie wylogowala ^.-

bo to jest ich perfekcyjna praca w teamie jak friida powiedzial, LMFAO

Xaemus Serigimox 31-08-2006 16:51

Z racji tego, że wylogowałem sie gdzieś pośród zielonej trawy poha a zóltego piasku deserta, jak i mając na uwadze to, iż przyjaciele złodzieja knaaka czają się w pobliżu popiszę sobie z Wami o moim "kozactwie".
Jeśli kozakiem nazywacie człowieka który broni swoich racji, to jest to tylko i wyłącznie Wasz punkt widzenia. Jak wiemy każdy człowiek wyposażony został w odbyt i rozum (no może oprócz Lisa Zapinatora), więc macie prawo sądzić co chcecie. Rozumiem, że ciężko o obiektywizm, każdy z Was ma gdzieś kolegów, a wiadomo, że uczucia często biorą przewagę nad zdrowym rozsądkiem. Prawda jest jednak taka; strony Vanum i Scythe były przeciwne tej wojnie. Wojnie która została wywołana wierzcie lub nie tylko i wyłącznie, ze względu na wygórowane w stosunku do umiejętności ambicje Pana Bartosza, popularnie zwanego "Masakratusem", lub w innych niezależnych kręgach "Rudym Bartoszem". Sama wizja rządzonego świata przez człowieka nieobiektywnego, nieuczciwego, niesprawiedliwego a w dodatku zardzewiałego przypawa mnie o mdłości. Najgorsze jest jednak to, że On mimo wszystkich swoich wad, na tle swoich zakompleksionych kompanów wydaje się być najrozsądniejszy. Ciężko opisać kompleksy jego druchów. Pokazy jego kolegów typu: Alpax, Liedson, czy wreście Knaaki wszyscy grający na Nebuli znają. Dobrze, że to tylko świat wirtualny. Mam wielką nadzieje, że w normalnym świecie wielu z w/w tak naprawdę nie jest debilami, a Tibia to tylko sposób na nudy.
Pozdrawiam,
__
Xaem

Czip 31-08-2006 17:24

Xaemus jestes moim idolem. Masz u mnie protekcje.

djmtv 31-08-2006 17:27

@xaemus

ja cie znam tylko z akcji jak na*******asz na vilira
nie wiedziec czemu xD
(fajna zrobiles awanture ze twoi koledzy blokuja dla loituma :O)
pozdor

[ mz ] 31-08-2006 18:05

Xaemus, właściwie to czym Ty się zajmujesz? Niby 34 lata, ale całymi dniami bąki zbijasz przy tibii. Jakąś rente dostajesz? Czy jeszcze rodzice Cie utrzymują? No chyba, że Twoje źródło utrzymania to sprzedawanie jakiś pierdół na allegro, bo na kogoś z branży IT mi nie wyglądasz. Tak z ciekawości pytam, żeby nie było (;

Xaemus Serigimox 31-08-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv (Post 965577)
@xaemus

ja cie znam tylko z akcji jak na*******asz na vilira
nie wiedziec czemu xD
(fajna zrobiles awanture ze twoi koledzy blokuja dla loituma :O)
pozdor

__

Skoro nie wiesz czemu myślę, że warto byś go spytał, czym sobie na to zapracował. Ja od siebie zapewniam, reason był, a nie padł tylko ze względu na swojego brata Fajnego Ludka, którego przed wstąpieniem do Ordo~ zawsze szanowałem. Masa jak wiemy do wprowadzania swojego rządu absolutnego potrzebuje żywych tarcz. Teraz wiadomo jak nisko upadł wyręczając się dzieciakami.
Niechciałbym robić tutaj propagandy w stylu Goebbelsa, tym bardziej, że jestem stroną w konflikcie i mam prawo być stronniczy. Ale skoro jest tak różowo to czemu Sowqu, Ezaqu i Juroqu mimo zniewalającej przewagi Ordo~ opóścili ich szeregi. Uważam, że wiedzą iż sama siła rażenia nie jest wystarczająca do rządzenia światem, a Masakratus dąży tylko i wyłącznie do władzy absolutnej. Nebula to nie Rumunia i sama siła rażenia na nic sie nie zda. Dla mnie Nebulą dalej kieruje Cybe Anth, który niejednokrotnie swoim pacyfistycznym nastawieniem, wręcz wstrętem do przemocy udowadniał, że zgoda buduje a wojna niszczy. Dopóki zdrowie pozwoli i alzheimera brak, nie zamierzam się poddawać. Czego i Wam życzę,
__

Xaem

Xaemus Serigimox 31-08-2006 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [ mz ] (Post 965679)
Xaemus, właściwie to czym Ty się zajmujesz? Niby 34 lata, ale całymi dniami bąki zbijasz przy tibii. Jakąś rente dostajesz? Czy jeszcze rodzice Cie utrzymują? No chyba, że Twoje źródło utrzymania to sprzedawanie jakiś pierdół na allegro, bo na kogoś z branży IT mi nie wyglądasz. Tak z ciekawości pytam, żeby nie było (;

___

Wiem, że może łatwiej byłoby Ci znieść info, że spaceruję po mieście z miotłą, a w drugiej ręce trzymam Gameboya z załadowanym softem "POCKET TIBIA", ale tak naprawdę znalazłem swoje miejsce na ziemi i daje sobie radę.
Nie handluje na Allegro, nie pracuję w łódzkim pogotowiu, a mimo to sam sobie napełniam lodówkę. CUD??? Nie!! Internet Cafe...
;)

Mimo-vader 31-08-2006 18:46

Jak to fajnie łączyć przyjemne z pożytecznym :) .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50.