![]() |
Poradnik Spoko :D 8/10 kilka błedów ale ogólnie ok
|
Gratz Man
Nio no, poradnik niczego sobie ;] Wielki hołd Ci składam, bo przydał się poradnik memu bratu, który dopiero co uczy się gry w Tibię... Ja go nie umiałem naumnieć, a ty Tia... Zastrzegam sobie prawa do własności brata xD
PS. Mogłeś ciut dokładniej opisac pewne stwory PSS. Seek and Change That ^^ And be so The Best ^^ |
NOWY
potwur o kureczka jest na mainie w thais lub w carlinie????????:2handed: |
Skille
Ja mam Knighta na 16 lvl i mam skille 65/65 a Twój kolega ma chyba 44 lvl i ma skille 70/70 to sobie sam porownaj... Jak wybierasz knighta to musisz liczyc sie zarazem ze skillowaniem... bo inaczej to jest noob knight...
|
Cytuj:
|
@ do all idiotow.
Przeczytalem temat( noo, przynajmniej 1 i ostatnia strone, ale i tak to wystarczy) i jestem kurwa w szoku. Ludzie, jacy wy potraficie byc jebitnie tepi ;o. Jak mozna takie idiotyczne pytanie zadawac, pierwsza odpowiedz byla kurwa dobijajaca, nastepna jeszcze gorsza...kurwa, Barts( nie pamietam czy dokladnie taki jest twoj name, mimo to, zaryzykuje ) dziwie Ci sie, ze ty ich tutaj nie zjechales od najgorszych, ale moze poprostu Ci nie wypadalo, naprawde stary, respect! Ps. Zauwazylem tu takze posty normalnych ludzi ofc. |
@up
Barts - Ostatnia aktywność: 10-09-2006 09:45 |
czepiacie się :P
wg mnie Barts podał bezpieczny zakres skilli do zabijania wyżej wymienionych bestyj jakby wam podał minimalne wymagane skille do powodzenia w takim starciu pewnie ktos by go zlinczował bo z takimi skillami padł a to o czym mówi Vorment to jest hardcore i kupa nerwów jak guard podejdzie do twojej koleżanki a nie spokojny exp :P
|
Fajny poradznik ale zawyzone skile . Na 75/75 na minotaura guarda ? na 60/60 nawet duzo hp mi niezabierze ... ana dwarfy guardy 80/80
;) |
Byl pisany 3 lata temu ;<. Wnioski wyciagnij sam
|
EHH PORADNIK 9/10 WIELKIE DZIEKI :D8o
|
Ja mam 12 knighta 3 mlvl skille 50/45:cup:. Chodzę z IH na slimy żeby potrenic :cup: .A na exp to elfy i ghostland
|
ja mam knighta 16, 57/57, prawie 4mlvl.. i skilluje na dwarfach, jakie obecnie trza mieć skile przy crown secie i crimson swordzie (jak osiągne 20lvl) na guard dwarfy? oczywiscie pojedyncze..
|
Spoko ja mam knighta 30 lvl i mialem haka i skile spadly mi na 58/55 a mialem 65/65 na czym skilowac....Powiedzcie gdzie ja mysle ze slim ale on sie przebija :( xD
|
Cytuj:
|
Elo powie mi ktos kto a kngihta m,am 10knighta skile 43 I niewiem czy expic do 60 bo tak mi doradzaja czy isc expic ;/ Pomuzcie!!
|
lol
LOL:miecz::wiking::crusader::lucznik:
ja na 20 lvl mjalem :50/50 mlv:3 (50%do4) bron-Crimson Sword naszyjnik:procetion am \scraf pierscien:sword ring \ time ri helm:crown arm:fur/knight legs:knight buty:fur bp(shovel,rope) shield:medusa |
:creature:
|
!!!
Super poradnik dla knighta bardzo dobrze mi się teraz expi!
|
eh no aprppo tego przydziału na temat Eq od jakis lev ;d
ja ma 25lev knight i moje EQ to>>warrior helmet >c armor c shield > k legs > f bots > bringht sword >sszalik :D hmm..... powinienes tam napisac rze porusz levelem z EQ to tez zalerze ile ma sie kasy czym wiecej kast to tym lepse EQ powinienes wziąsc to pod uwage :D bo np; lev 10 ma 30cc i razej nei kupi sobie takiego eq jak ty tam napisales :D :)XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |