![]() |
Cytuj:
|
13:49 You see a dead human (Vol:10).You recognize Evil Gator. He was killed by Shopithia.
I już został wyrzucony z Tengu. ;] |
Cytuj:
Hehe i bardzo dobrze. GRATZ |
rotfl
Frolik napisales na forum tibia.com ze Evila obijal jakis drut i on sobie zrobil na nim pz locka potem przylecial Shopi~ i stalo sie to co sie stalo. Nie moge sie przestac smiac. A mowicie ze to Volltio ma tragiczne pvp, z tego co widac Evil tez nie grzeszy rozumem:)
|
Może dzisiaj by się cos ciekawego wydarzyło w tej wojnie, ale przez "potężne i nikogo nie bojące się Tengu" znów nic nie wyszło. ;/
Wczoraj uzgodniliśmy, że dzisiaj o 18 ma być open battle. Całe Fire loguje się o 18 i w tym samym czasie wszyscy Tengu wylogowują się. Poczekaliśmy przy bramie w Ankrahmun 45 minut i w końcu się rozeszliśmy. A później Osamki i reszta się śmieje, że to Fire nie chce open battle. W sumie dziwna sytuacja. ;] |
Cytuj:
|
Ostatnio zdziwila mnie 1 sprawa...
Siedze sobie spokojnie na krzesle... nudno... nagle dzwiek przychodzacej wiadomosci gg... patrze... ktos mnie pyta jak sie nazywam na morganie... pytam kto to... odpowiedz: TIRENSA Zablokowalem od razu ;] I mam pytanie... Czy chcialas wiedziec zeby mnei huntnac za mowienie prawdy o fire? ;]8o |
Cytuj:
Jakos ostatnio to my ciagle chcemy walczyc a tengu ciagle sie kryje:( |
Cytuj:
|
Gejtur mi ciebie zal ;))
@Raul z tego co sie dowiedzialem to nie mielismy ludzi...bo tengu nie sa maniakami i maja swoje zycie prywatne a ze byla sobota to kozystali z wolnego wieczoru:Da wy w sobote czekacie na bitwe zamiast isc gdzies sie pobawic luz wy nie raz dawaliscie loga ale luz :P Gejtu twoje zachowanie porpostu wymiata;)kiedy tylko nie msgniesz do mnie to "zaplac""bedziesz mial luz tylko zaplac"z wlasnego dosiwadczenia iwesz ze placic jest najlepiej nie? hrhr :D Criss za to twoj opis na gg jest do dupy :Dwyslalem ci lepsza wersje ;)bibi :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Tirensa
Hihi... 2 dedy juz od Solle sie załapało... niezazdroszcze... Nie wiem jak dokładnie do tego doszlo, ale do chyba dowod, że twoje pvp najlepsze tez nie jest... (no chyba ze to z powodu lagow, kickow itp... wtedy sorrki). |
Tirensa Such Owned
Tirensa najbardziej pyszczyla na tym forum doszla i padla 2 razy oh coz za pech :<
|
Cytuj:
Ludzie co wy za bzdury tu piszecie!!!!! OMG Tirensa dolaczyl do fire bo padl dwukrotnie od tengu bez powodu a nie to cos teraz napisal. Po co wy piszecie na tym forum jak nie wiecie o co chodzi??:) |
Oj... sorrki... moj blad... tylko jakos ciagle w opisie jest 65lvl i tak sie tym jakos zasugerowalem... sorrki jeszcze raz...
|
Nie zmienia Faktu ze..
to nie zmienia faktu ze Tirensa ma ***owe pvp trzeba nosic ze soba na 60+ lvlu Stone skiny zeby nie padac jak Szmata bo domyslam sie jak to wygladalo...Wpadl solle ***nol 2 sd ona Pwn3d potem uzyl pewno ue na 2 deada ;]
|
Cytuj:
Lepiej sie nie domyslaj bo ci to i tak nie wychodzi:P |
a tu mamy kolejny akt PA ze strony Fire: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1139328
enjoy |
Cytuj:
about Tirensa & his PvP wg. roznica miedzy 100levem a 60 jest dosc duza |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |