![]() |
A ja jestem noobem <powinna byc taka opcja>
|
A ja w 50%sorc,30%knight,15%druid,5%pal
|
Najbardziej lubie grać paladinem
Aktualnie gram Royal Paladinem na swiecie Harmonia :)
|
Zaczołem Druidem, w Tibi spełnia rolę kapłana, i zapewne jak w karzdej grze w której kapłan wystepuje jest najpoteżniejszą klasą, choc nigdy nedocenianą, vide wyniki ankiety B)
|
A ja mam Druta. Uważam, iż każda niemagiczna postać (pall, knight) po updat'cie jest cienka (różdżki!!!!) 8o
|
ja gram knightem i jestem z tego bardzo zadowolony ...
KNIGHT RULEZZZ |
pomuzcie mi :/ mam druida na 15 levelu ( 15 mlv, produkuje ihy) czy oplaca mi się robić knighta od nowa ? czy po pewnym czasie bede tego załował :/
jak macie czas to odpowiedzcie najlepie jzeby wiecej osob :) |
K or P
Głos na Knighta bo nim gram ale stworze sobie pala bo chyba lepszy.
|
A ja msialem wybrac none... czemu nie ma rookstyera? :P
Ale wedlug mnie ladnij brzmi no vocation niz none... |
Ja gram Elder druidem i mam zamiar grac dalej bo mi sie bardzo podoba. ;)
|
tibia to najglupsza gra na swiecie jak wy mozecie w to grac prez ciez to jak sie bijesz to nawet nie widac grafa do niczego ludzie zagrajcie w helbreath to jest gra a nie to to jest do kitu jak wy to mozecie grac nie moge
|
-.-
Ja mam knighta i zamierzam grac nim dalej!
|
knight & druid
ja sobie gram knightem i druidem, ale druida nie traktuje powaznie tylko jako runmakera :D
|
Cytuj:
kazdy ma swoj gust i gra w co chce. jak cie grafa nie pasuje to sam sobie napisz taka gierke :p |
Paladynek
Paladyn ma to do siebie ze walczy na odległość i to mi sie w nim podoba xD
Nie jest zły w mlvl bo przynajmniej jest lepszy od knighta :lucznik: :elf: |
ja zaznaczlem Master Sorcerer ale juz niedlugo bo pacc sie konczy :( i pozaty niedlugo nawed Sorcerer bo zmieniam serw:( ale przynajmiej juz go sprzedalem za calkiem przyzwoitom kase :D
|
Cytuj:
|
Knight rulezz
Dla mnie knight jest najlepsza z profesji :cup:
|
fenomen sorca
Ludzi do sorca przyciaga to ,zejest lepszy w magii runicznej (sd) i ma lepsze zaklecia spontaniczne ue,energy wave,great energy beam
oto wypowiedz dziwnego antyfana: tibia to najglupsza gra na swiecie jak wy mozecie w to grac prez ciez to jak sie bijesz to nawet nie widac grafa do niczego ludzie zagrajcie w helbreath to jest gra a nie to to jest do kitu jak wy to mozecie grac nie moge a grales w nia? bo to tak wyglada jakbys zobaczyl grafike i nawet 1 levela nie zr0obiles !lol skad sie tacy ludzie biora? |
Ja mam narazie knighta, ale zakładam sobie Sorka : ) summony mnie inspiruja do gry tą profesią : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |