Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Woda Sedesowa 08-03-2006 12:57

@ UP Poki co mam lepsze skille niz ty :p :p i chyba sam bende chodzil na dragi ;P
Poreda narazie o planach nie ma co mowic gram w tibie od 4 dni;p
Ale chce skilic do 60/50 albo i lepiej.
Narazie poznalem kolege co mi monka robi i mam teraz kille 49/39 ;)
To ze jest to moj 1 char to nieoznacza ze jestem jakims wielkim n00bem, bo juz troche wiem na temat tibi(teoretyka), lecz teraz trzeba to sprawdzic w praktyce ;)
Pozdrawiam

Rekin Master 08-03-2006 16:43

witam cie logolasie :)
@poreda
extreme dream juz sie rozpadalo i to niezle-nie mieli szans z bb-wiekszosc ludzi odeszla z ed do bb, AoD(hail AoD) lub bb wiec looz i tak by duff przegral-moze by padl max z 3 razy bo to jest knight power

Woda Sedesowa 08-03-2006 16:49

A ja mam farta, zabilem kolesia na 8 lev(:baby: :baby: ) i mi crown shield wypadl :D :D :D :D
Nie wiem skad go wziol, moze zarabal komos z deda, chetnie sprzedam crown shielda za kaske, belty, arrowsy, lub dragonke i kaske lub belty ;)
Ale te skille leca fajnie niedlugo 55/45 ;)

Dolor 08-03-2006 16:55

A no Legolas witam cie :)

Rekin juz wiedza o tym no wiesz XD

Narkoman 08-03-2006 18:17

@ dolor
ja nie wiem a co chodzi? powiesz?

@ woda~

hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl)

aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem

Woda Sedesowa 08-03-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
@ woda~

hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl)

aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem

Pytan narazie nie mam, on mial skulla xD
narazie 9 lev i 5 mlev, ale robie skille i od 60-65 dista wezme sie za expienie gdzies do 20 levelka, chyba ze bende mial wene do skilowania to zrobie cwiecej:p.
I mam takie pytanie(jednak:D )
Zobacz padles na guardach na i straciles kolo 100k expa posiadajac chyba kolo 300+
Odrobienie tego expa by ci zajelo zalozmy 1 tydzien(to tylko przyklad)
A skilwanie tym twoim nowym knightem i robienbie tego co zrobiles sorcem(bo to sorc chyba?) zajelo by ci (tez zalozmy) 2 miechy, wiec sie zastanow jeszcze nad zmiana chara.Bo tak bendziesz robic i nigdy nie bendziesz mial tego 40 lev czy tam jaki chcesz(100 :D?)
Pozdrawiam

Narkoman 08-03-2006 20:22

@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) :( i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac :P

- hello
duff~ or oxy~ or other br -hiho
- poland
duff~ or oxy~ or other br - no br

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko :P
ale to tylko marzenia :)

Woda Sedesowa 08-03-2006 20:40

Cytuj:

@ up

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac :P

- hello
- poland

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko :P

Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy :p.
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD :p
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

Rekin Master 08-03-2006 20:52

w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm:dance:
wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me
ps.
@sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD )
takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??

Woda Sedesowa 08-03-2006 21:06

A ja mam 14 latek:P
A jak ja se dzisiaj afkowalem palem patrze a tu mojego skromnego 9 pala nawala 16 knight omg co robic se mysle??!! Zalozylem luk i arrowsy( mialem baga uhow) i se go ubilem xD. Loot tylko troszke slaby, bo 3 meaty -.-.
Wlasnie wbilem skille 56/46, wiem ze to bardzo slabe ale dzisiaj rano bylo 36/25 xD
Pozdrawiam

Holu 08-03-2006 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm:dance:
wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me
ps.
@sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD )
takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??

wiesz rekin ja mam nadzieje na 3 dsmy i 3 rh zeby loot sie zwrocil o jakies 300 % wiecej LOL
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh

Woda Sedesowa 08-03-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu
wiesz rekin ja mam nadzieje na 3 dsmy i 3 rh zeby loot sie zwrocil o jakies 300 % wiecej LOL
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh

Zalezy czy wy chcecie zabic 5 DLi;) i isc lulu czy siedziec tam pol dnia xD

Narkoman 09-03-2006 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woda Sedesowa
Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy :p.
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD :p
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

Cytuj:

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac

- hello
- poland

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko
ale to tylko marzenia

Wiec tak. Nie napisalem tego ze jestes noobem oraz tak nie twierdze. Ale jak czegos nie wiesz to sie pytaj to normalne. Ja sie wielu rzeczy pytam bo nie wiem. A juz napisze, raczej wiesz, ze noob to osoba, ktora nie wie,nie chce sie dowiedziec ale uparcie twierdzi ze wie. ( tak gdzies wyczytalem :))

dalej kolejne wypisuje. Ja napisalem ze to ja bede takie komba robil, powinienes sie domyslec. Nawet z tego dialogu.

I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl :P taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Aha o na koniec
plz czytaj wyraznie i ze zrozumieniem, bo takie przypadki tez sie zdazaja, ze ludzie rozumieja co innego niz jest napisane zamiast czytac szybko i po lebkach przeczytaj wolno nawet 2 razy abys zrozumial. Zacznij od teraz, a uwiez przyda sie
Pozdro

adrius 09-03-2006 13:00

Cytuj:

@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) :( i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

- hello
- poland

Yogi wroc odrazu na yogiego bo moze mi sie pall spodoba i bede lepszy od ciebie :Pbo znowu mi sie chce nim grac:)

PS:zabilem beha palkiem

PS2:zabilem 2 dragi jesli nie wiesz przyjdz to ci film pokaze

Narkoman 09-03-2006 15:27

lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD

marcinekk 09-03-2006 15:37

Cytuj:

lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD

nie masz co przychodzic :P beznadziejny ten filmik a on sie nim tak podnieca ze ja nie moge i myśli ze jest teraz bosem:P

Woda Sedesowa 09-03-2006 17:46

Cytuj:

I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl :P taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Pozdro

Rozmowa o zabiciu ciebie na hita przez oxy a 15 mlev bylo rozdzielona na 2 punktu ;)
7,5 roku by pil mfy, a kolejne 7,5 roku by ja spalal, wiec chyba 15 lat nie:] :] ?

Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje ;)
Pozdrawiam

adrius 09-03-2006 20:01

Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje ;)
Pozdrawiam[/quote]

Beho to beholder bo na behemota chyba trza miec pacc a draga ubilem moim druidem na 28lvl:P

Narkoman 09-03-2006 20:26

@ woda~

ech nie masz racji. :/ ale sie nie bede klocil z tym oxy. przeczytaj uwaznie a zobaczysz. chyba ze ci sie nie chce:)

co do tytch lat to ja obstawiam z 13 lat bo zgadzam sie nie wzielem pod uwage spalania many :P

@
piotrze i marcinie darujcie se juz :P

adrius 09-03-2006 21:20

Czy moze ktos zsumonowac mi monka??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46.