![]() |
Cytuj:
@Rycerski Cinek Gratuluję 32 levelu, a poza tym - fajny loocik, myślę, że bardziej bym się cieszył z knife niż magic light wanda, bo to w końcu większy rare :). |
@Nosane
Tez tak mowilem Rogver'owi, ale on wolal miec mlw, bo mowi, ze jest lepsze ;p Mam rowniez nadzieje,ze z next(AS) wypadnie jakis biggest rarek' do eq ;p ' - czyt. BA |
Heh ja czekam kto pierwsz będzie miał addon plecaka uwidoczniony na screenie :P
|
Tak zwracam honor przepraszam mój błąd ;)
|
@Rookstayer'ek
Zdajesz sobie sprawe ze tym zdjeciem lamiesz regulamin?? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466 <-- poczytaj i sie zastanow. |
@Vantage
Big GZ^^ @Rookstayer'ek To co up Czekam na screen de'bovej ^^ |
@Cinek
Skąd masz Knife? Przecież chyba nie zabiłeś Ghola. A może GM ci dał? Odpowiedz! |
Apertience Sheng !!!
|
Ciekawe kiedy na moim świecie będzie ktoś z 50. Strasznie jakoś odstaję, aż mi głupio :) .
Ze swojej strony pragnę dodać, że w ostatnich 2 dniach regulamin zostawał poddawany kolejnym modyfikacjom. Nie powinien już się zmieniać. |
Ten new regulamin trochę mnie wku***** ale musze sie niestety przyzwyczaić. Ja mam jedno ale- granica z lvlem...
|
Cytuj:
Mam nadzieje że ten ss, nie jest wykonany przez osobe, która niby posiada ten addon, poniewaz może mieć włączonego bota z addonami. |
Cytuj:
Na drugi raz przeglądaj uważniej. http://www.forum.tibia.pl/showthread...=68466&page=17 |
@Nethalis (czy jakoś tak)
Ładnie to tak na mc? :P ale i tak gz 2 ligh wandów ;) |
Congratz for my Cookies Anti-Cruncher mate! :) Już niedaleko do 31, goń mnie, goń =p A Ty Cinku ładnie sobie pojechałeś z tym skillem ;O ! Gratulacje dla wszystkich i proszę, zacznijcie co-nieco komentować, bo naprawdę miło jest słysześ, że komuś podoba się nasza kolekcja, bądź imponuje lvl, czy skill...
@Down Niczego nie trzeba komentować, tylko sugeruję... ;) |
< deleted >
|
Przepraszam za moje zdjęcie w Albumie, gdyż swoimi wymiarami "wystaje" nieco poza regulamin, ale inaczej nie dałbym rady ująć wszystkiego, co chciałem...
|
Pell - Ty satanisto! Już wiem czemu jesteś w (na forum tak to ktoś nazwał) Metal Milicja!
|
@ Pell : Jeszcze tylko lvla 66(6) Ci brakuje, i będzie ok :)
@Outsane : Goń Axo nie Pella :p @ Topic : Nice sski, dawajcie więcej :p Pozdrawiam, Grace. |
Pell wariat @_@
Akrat ogladalem "Death Note" a tu taki screen :D Jak ktos nie wie co to to takie Anime, w sam raz w klimatach Pella :D |
19 lvl w 2 tyg.- do mistrzów się nie zaliczasz. na mainie dla mojego kumpla to 2 razy tyle w 2 tygodnie czyli 38lvl :P Ale GZ :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |