![]() |
Włochy - Australia
Przeciez ten Grosso wbiegl w lezacego. To odwrotnie faul powinien byc : ] Nie kopie sie lezacego, nawet w pilce : - ) heh wy - kibice makaroniarzy - jeszcze bedziecie te wasze posty edytowac, bo zabojady i inne swinstwojady wygraja. Wargulec Anri hattricka nawet strzeli ; ) |
@Wsk
Ssij, bo jesteś nup |
francja wygra...musi wygrać...ja njie chce przegrywać drugi raz lodów!!!nieeee!!!
|
Co do finału... myślę że Francja zrobi niespodzienke tak jak z Brazylią, ale wszystko jest możliwe.. ;)
|
Ciekawe - Francja i Włochy dostały najmniej głosów w ankiecie...
Muszę to powiedzieć: ITALIA! |
Panowie!
Jak emocje po Iszej polowie? Dla mnie ten mecz wyglada, jakby nie byl finalem. Zobaczymy, |
Zidane przepieknie wykonany karny, a Barthez dość słabo broni.
|
B) Piekny strzal Zizu, Barthez kiepsko, Materazzi (czy jak on) dobrze i zle.
Cytuj:
|
Hahahahhaha Nie Moge Ku-rwa Z Zidane Hahahahhahaha . Hail Him _/ Tak Kurwa Przepiekne Pozegnanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
No trzeba przyznać że żabojady grały lepiej, ale i tak Włosi rlz ;D FORZA ITALIA !
Zidane sux ! ;[ |
Cytuj:
|
Qwa 5 cm nizej i gramy dalej afff dyche przejebalem n/c
|
to niesamowiw!
Włochy! |
Od dzisaj nie jem
@Pizzy @Makaronow @Pomidorow @Topic a tak na serio, to Francja powinna byc mistrzem |
Kurde, Francja przegrała ;(
|
Ekhm.
Francja przegrala. Ale w regulaminowym czasie gry Maluda byl 2x faulowany w polu karnym i powinien byc karny. BRAWO ITALIA! Ku**a! Je**naa FIFA! Wprowadzcie podglad! |
Zidane troche przesadził z tą "główką"!
|
Fak Fak Fak
Gdyby nie głupi Zidane, Żabojady by byłi znowu mistrzami świata... |
HAHAHAHAH FORZA ITALIA FTW _o/
|
Mimo wszystko "Viva la France!"
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |