![]() |
;( Tylko czekac az jakies low lvl bedzie to sprzedawac... albo sam vinnare osobiscie... badz jeszcze sprawdzac ebay...
@ang nie bede za toba tesknic... bo przeciez ciagle istnieje gg :] |
red robe nie ma wartosci tak czy siak, bo nikt tego nie kupuje ;-) miała ona wartość kolekcjonerską, ale teraz leci z jakiegos lamerskiego pirate czegośtam :<
Anga nikt nie bedze za Tobą tęsknić, bo Ty nigdzie nie wyjeżdżasz ;) Ani nie odchodzisz :) |
Witam, witam...
Po przerwie(przerwach?) w tibii ... (niektorych dosc sporych) postanowilem wrocic do aktywnego grania (przynajmniej do rozpoczecia roku akademickiego:) ). Los chcial ze jakos na obsidie trafilo... niektorzy co starsi gracze moze pamietaja takiego noobka Varisa ... gralem nim pod koniec 2005 ... potem niestety retired bo matura ... teraz matura zdana (wcale nie dzieki amnestii), na studia sie dostalem, wiec troche sie czlowiek nudzi. A, ze mam lekkie problemy ze zdrowiem, to postanowilem zagladnac co sie dzieje na obsidii. Widze ze niektorzy sporo sie wybili (Ang), niektorzy wogole przestali grac, a i sporo nowych twarzy jest tez :) Pozdro dla wszystkich i dla kazdego z osobna i... cya in game :) P.S. Nie gram Varisem.... innym charem pocinam ... |
ja jako najlepsze z najlepszych xD powiadam wam...nieldugo bedzie wojna z ng ja to juz iwedzialem kiedy all byli free xD wiec jebac lvle ile wlezie i czekamy az to master ng przyleci kto sie boi o chara niech s*******a...wiem ze mam 20 lvl i narazie ch*uja zrobie...ale nie martwcie sie ja z erfis rozjebiemy mannowa jak psa xD
|
Z tego co wiem wczoraj było gorąco, jakas potyczka podobno była Deajvou- NG. Mógłby ktoś przyblizyć tą sytuacje ;>?
|
Cytuj:
|
Wiec tak smierc Elektryka mozna uznac za poczatek oficlanej wojny pomiedzy Dejavu a NG. Mannow oficjalnie wypowiedzial wojne gildi Dejavu
:confused: |
Czegos tu nie kapie ... co NG chce ludziom udowodnic poprzez wypowiadanie ludziom coraz to nowych wojen ... przeciez to juz sie robi nudne ... co jakas nowa wojna to zawsze NG vs. coś .... byla choc jedna powazniejsza wojna bez udzialu NG?
No sory ale zachowuja sie jak jakies ... dzieci. Rozumiem jakby wojny mialy jakis powod ... chociazby o... ktos huntuje nasza gildie, badz obraza publicznie itd ... ale to NG wszczyna wojne z kim popadnie. Na poczatku z Boom, potem niby byl spokoj bo poplacili, ale za chwile znow ich jechali. Potem White Wolfy im niespasowaly, teraz Dejavu. No ludzie ile mozna, na zadnym serwie chyba az takiej rozpierduchy nie ma ... oni chyba nie potrafia zrozumiec tego ze ktos na obsidii moze byc lepszy od nich Imho ... oni są silni tylko w grupie pojedynczo raczej bez szans na cokolwiek... nie wiem ... moze cos sie pozmienialo przez moje pol roku nieobecnosci ... no ale nie mnie to oceniac ... wyrazam tylko swoja opinie na ten temat.:] |
Od jakiegos czasu bylo goraco. cale Dejavu expilo ,a z NG moze Gal~ expil wiec Szwedzi niechca stracic serva. Szwedzi sa silni dlatego ze maja program Ventrilo czy jakos tak i szwedzi maja jedna szczegulna zalete. Jak jeden mowi reszta slucha i tak Swe wygrywaja wojny, a Polacy to srrka ale oni wala w kazdego jak chca, nikogo nie sluchaja itp( nie mowie o all Polakach) No i Szwedzi maja taki fajny program co sie nazywa "tibiabot NG" na tym bociku wychodza piekne comba sd;] oczywiscie trzymam strone Polakow bo jestem akurat hunted od osoby z NG;]
|
No to powodzenia chlopaki. Mam nadzieje , ze to ostatnia wojna dla NG na obsidii. Macie naprawde szanse (team speak oczywiscie do waszej dyspozycji)Trzymam za was kciuki.
|
Cytuj:
1. Boom pwostalo aby walcyzc z ng wiec ng nie wypowiadalo im wojny... 2.twoj text ze nie grasz tu rok jest troche bez sensu bo obsidia nie ma jeszcze roku. 3.byla jedna powazny war bez ng - limit vs la onda ... ale potem oczywiscie ng sie dolaczylo -.-" tak samo jak w raised fist vs mortlaions... |
witam
chcialbym zakomunikowac, ze nawet gdy topic dotyczy jednego swiata, na ktorym nigdy nie gralem, to nie znaczy ze mozna w nim robic wszystko, na co ma sie ochote wynikiem tego sa 3 bany i ok 12 warnow przypominam o nie flamowaniu, spamowaniu, bluzganiu oraz pisaniu z rozsadkiem, nie kasowalem postow zebyscie zwrocili uwage ile bylo niepotrzebnych smieci w tym temacie pozdrawiam |
Toś sie chłopie nakasował... :p
Odnośnie wojny... Błagam... nie poddawajcie sie po 2 dedach... jak walczyc to do końca... |
Co do wojny to jesli chodzi o pvp wyrowne sa szanse. Teraz jest "Cip Bot", który jest calkiem niezly ;). To ze Szwedzi uzywaja ventrilo nie jest jakims wielkim atutem bo jest przeciez Teamspeak...
...Niech lepszy zwyciezy :p |
Awolver ... nie napisalem rok ... tylko pol roku ...
A co do tego, że swe uzywaja ventrilo no to coz... nic nei stoi na drodze zebysmy tez go uzywali ... Widze, ze Divilonia dalej wozi sie jak niewiadomo co ... zyc nie umierac, wszystko po staremu ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie biore udzialu w wojnie :p ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze, sa TS to nie wszystko :( bo jak zwykle zawsze znajdzie sie ktos kto nie bedzie go mial z jakiegos powodu :baby: a juz nie wspomne o tym ze napewno bedzie tak jak zawsze czyli brak dycypliny. Chodzi mi glownie o to ze, dowodzacy bedzie cos mowil a: 1. Wszyscy w tym czasie bede gadac i nikt nie bedzie skupiony na sluchaniu tylko na gadaniu :confused: 2. Lider bedzie sie staral kierowac akcja a inni nie beda sie stosowali bo np uznaja ze sie lepiej sami znaja. Moim skromnym zdaniem wypadaloby sie zastanowic i chociaz ten jeden raz zastowac sie do tego. Im wiecej osob tak postapi wieksze prawdopodobienstwo zwyciestwa ;) wiec... ...Niech wygra lepszy |
a ja żem warna za flaming zarobil -.^
Awo co to byla za wojna Limit vs La Onda ? mhm, zgrania nie ma i nie bedzie, proste. Dlaczego ? Bo my jesteśmy POLAKAMI ~.~ ale wojne dalej mozna wygrac bo jest CIPBOT, czyli "te, ziomy, wszyscy dajemy atak na monnofa i cisniemy F12, ok ziomale?" >.> neistesty taka jest większość Polaków na Obsidii :| mhm, Duriel. Komu NG wypowiedziało wojne ? Poprostu nie pamietam takiej sytuacji :p Odswież mi pamięć :confused: |
Ile masz osob co jak powiesz ze all na Mannowa i all klikaja F12??? pamietaj ze tamci tez klikaja f 12 na was;] a wogule Mannow nie bedzie sie patrzyl jak dostaje sdki tylko bedzie biegal a jak bedzie mu sie konczyla mana to utani gran hur,time ring i tyle go widziales;]
|
Nie wiem jak to bedzie bo moja gildia nie bierze udzialu wiec niechce jakos zbytnio rozwijac tematu, bo jak wiadomo "trzeci uszy" sa wszedzie :p
Ale jesli nie bedzie zgrania i brak organizacji to wojna jest przegrana. Organizacja to podstawa nalezy o tym pamietac. Dobra organizacja jest o wiele wazniejsza niz high level :P juz sie o tym pare razy dobitnie przekonalem :(:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |