Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

paior 04-10-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1016701)
Przykro mi ale niestety już ją sprzedales B) Sam wiesz kiedy mialeś aukcje na ebay.Auckja sie skonczyła wiec ci linku nie podam ale mysle ze powinienes go miec na swoim koncie na ebay.pl ;)

Hmm to czemu nadal gram awerem ?

kamil509 04-10-2006 17:17

Paior szczerze mowiac to wali mnei to :p
Ale i tak pałka jestes , zawsze mi sie z ciebie smiac chcialo ;)
te twoje Opisy (Wes Pigułke) :D Manieczek sie dziecko za dużo nasłuchało?
16lat ciebie do żadnego klubu nie wpuszczą ;)

paior 04-10-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1016807)
Paior szczerze mowiac to wali mnei to :p
Ale i tak pałka jestes , zawsze mi sie z ciebie smiac chcialo ;)
te twoje Opisy (Wes Pigułke) :D Manieczek sie dziecko za dużo nasłuchało?
16lat ciebie do żadnego klubu nie wpuszczą ;)

Ty wiesz czy mnie wpuszcza czy nie ... Wole manieczek sluchac niz jak ty heavy metalu Czy jakos tak .... Jaki miales nick na kyrze ?

kamil509 04-10-2006 18:07

heavy metal -.-

^^jebie tą muzyke i tym hu** ktorzy tego sluchaja brzydze sie reki podac.
Do manieczek nic nie mam bo lubie czasem posluchac ale tka to housy.
Chyba logiczne ze jak amsz 16lat to cie nei wpuszcza po 1 dowodzik po 2 selekcjz tzn.ze czasem jak sie nei spodobasz to nawet po skonczonej 18 cie nei wpuszcza.

btw.to neidaleko łodzi jest zajebisty klub blue~~nei pamietam nazwy ;)
Albo może bliżej płocka :p i Ibiza tez jest dobra ta ze 30 km od sochaczewa w strone Gąbin Gostynin itd.
Znam troche te twoje rejony B)

Zen 04-10-2006 18:18

lol wy wogole jezdzicie na imprezy?! bo jak na moje to 99% ludzi grajacych w tibie majacyuch 90+ lvl nic innego nie robia tylko w tibie graja! nie mowie tu o co niektorych np kamil~~ ale restza jest zalosna! wezmy moothonosta ile on ma lat ? tyle ze juz by mogl sie ozenic, a on pracuje i jeden dzien gra w tibie! oszczedza na dom? czy co? albo nonix albo cala reszta hlvli, z tego co widze to piatek sobota przed kompem spedzona! chyba ze sharuje na minimum 2 to moze jezdza co tydzien inny. ja sie od tibi PRAWIE uwolnilem jak narazie mam spokoj. pozdrawiam i mam nadzieje sie juz na tym forum nie pojawic i nie komentowac waszych dyskusji. pozdrawiam serdecznie :p

paior 04-10-2006 18:22

mam 104 lvl a nie gram ciagle i nigdy nie gralem

kamil509 04-10-2006 18:29

Ja naszczescie jestem wolny od tibi a gram w nią tylko w tygodniu i to max 2 godz dziennie od dluzszego czasu.W weekendy to z godzine teraz :p chyba ze w niedziele to dluzzzej bo nie mam siły już nigdzie chodzic.

Btw.Ile moot ma lat?
Wogole Kto ma ile lat?Przyznac sie :p
Ja w Marcu bede miał 19.

Azeris 04-10-2006 18:42

Hail Kyra ~~~~!!!!!!

z3n3k 04-10-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1016914)
lol wy wogole jezdzicie na imprezy?! bo jak na moje to 99% ludzi grajacych w tibie majacyuch 90+ lvl nic innego nie robia tylko w tibie graja! nie mowie tu o co niektorych np kamil~~ ale restza jest zalosna! wezmy moothonosta ile on ma lat ? tyle ze juz by mogl sie ozenic, a on pracuje i jeden dzien gra w tibie! oszczedza na dom? czy co? albo nonix albo cala reszta hlvli, z tego co widze to piatek sobota przed kompem spedzona! chyba ze sharuje na minimum 2 to moze jezdza co tydzien inny. ja sie od tibi PRAWIE uwolnilem jak narazie mam spokoj. pozdrawiam i mam nadzieje sie juz na tym forum nie pojawic i nie komentowac waszych dyskusji. pozdrawiam serdecznie :p

Weż Defroy zachowaj te swoje mądrości bo są na poziomie dziecka z przedszkola... Według twoich "obliczeń" sam musiałeś siedziec cały czas przed kompem bo miałeś ten twój wielki "91 lvl". A co cie może obchodzic ile mooth ma lat i czym się zajmuje. Może poprostu zazdrościsz mu że potrafi pracowac i miec czas jeszcze sobie troche pograc? No oby cię już tu nie było bo się nie da czytac tego co piszesz :< narq

Zen 04-10-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1017074)
Weż Defroy zachowaj te swoje mądrości bo są na poziomie dziecka z przedszkola... Według twoich "obliczeń" sam musiałeś siedziec cały czas przed kompem bo miałeś ten twój wielki "91 lvl". A co cie może obchodzic ile mooth ma lat i czym się zajmuje. Może poprostu zazdrościsz mu że potrafi pracowac i miec czas jeszcze sobie troche pograc? No oby cię już tu nie było bo się nie da czytac tego co piszesz :< narq

Rozwiniety inteligent sie odezwal! po oxfordzie jestes czy UAM-ie? nic nie zazdroszcze moothonostowi i sie nie chwale ze mialem 91 bo dla mnie to nie jest zadne osiagniecie, nic mnie nie obchodzi ile mooth ma lat! zreszta wiem ile ma i dlatego dalem jego przyklad. z toba napewno dyskusje skonczylem!

5000mHz 04-10-2006 20:07

Smiac mi sie chce z tych kretynow na tym forum. Defroy ten swoj 91lv robil z pol roku jak nie wiecej... w tym z 3 razy byl retired. Mowa raczej jest o osobach co bija ten lv w miecha lub 2 i jeszcze wkrecaja, ze maja laske, imprezuja codziennie etc. Najbardziej jednak rozpiepszaja mnie uzywane teksty na tym forum typu "wpadniesz na piwko?" albo "koncze exp i ide na piwko" "ziomus to kiedy wybierzemy sie na browar" - hahaha... szczyle, gowniaze i nie wiem jeszcze jak was nazwac. Soczek wam sie z piwem myli.
Nastepna kwestia dotyczaca jechania po ludziach, ktorzy sluchaja odrebnej muzyki - zenada.
@azeris: no wiesz, spotyka sie i ludzi, ktorzy majac 30 lat nie potrafia sklecic 1 poprawnego zdania, a co tu sie dziwic na takich "19-latkow" , ktorzy cale zycie przed kompem spedzaja, a imprezy i kolegow maja, lecz szkoda ze wyimaginowanych (nie wiem czy dobrze napisalem).

Zen 04-10-2006 20:36

@up
Kazdy wie ile razy bylem retired, kazdy zna moja historie! nie musisz jej przypominac, w reszcie twojej wypowiedzi zgadzam sie w 100%

kamil509 04-10-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1016972)
W marcu 19 lat będzie może miał ale chyba twój drugi tata.
Ty człowieku zdania nie potrawić poprawnie złożyć i co trzecie słowo(w przenośni) zawiera błąd.
Skoro Siła Dahn cIĘ ubił to ( a jak napisałeś grasz od początku Kyry) to ładny z ciebie PG. Podaj nick a nie cwaniakuj.

<edited due to foul language>

z3n3k 04-10-2006 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1017104)
Rozwiniety inteligent sie odezwal! po oxfordzie jestes czy UAM-ie? nic nie zazdroszcze moothonostowi i sie nie chwale ze mialem 91 bo dla mnie to nie jest zadne osiagniecie, nic mnie nie obchodzi ile mooth ma lat! zreszta wiem ile ma i dlatego dalem jego przyklad. z toba napewno dyskusje skonczylem!

No nie to co ty :( nom właściwie masz racje bo ile ty tego palka robiłeś, jeszcze tylu ownerów co on miał to nie wiem jak ty to zrobiłeś ;]

Exodus 04-10-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1017298)

Crivo 04-10-2006 21:54

.

Aff to ja też sobie powyzywam.

Defroy nie rozumiem Ciebie , raz piszesz, że na new
będziesz zajebisty czy cuś itd, a zaraz że ty w tibie wogóle nie grasz, weź się zastanów Aff I się zdecyduj bo nie rozumiem Ciebie .
Raz mówisz że taki imrezowicz jesteś a zaraz że 91 lvl w tibii to nic dla Ciebie.

kamil509 04-10-2006 22:07

A kim ty kur** jestes?

Zen 04-10-2006 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crivo (Post 1017430)

mowie to co w danej chwili sadze! a teraz jestem w 100% przekonany ze to juz koniec z tibia! i wypraszam sobie ze mowilem na tym forum ze jestem imprezowicz, zreszta znalismy sie dobrze to wiesz jak bylo, wiec moze ta wypowiedz jest uzasadniona. pozdro pablo

Lenrock 04-10-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1017376)
No nie to co ty :( nom właściwie masz racje bo ile ty tego palka robiłeś, jeszcze tylu ownerów co on miał to nie wiem jak ty to zrobiłeś ;]

Defroy kupił chara bodajże na 70 lvlu od gościa z mojego miasta. Btw, Za kogo sie podajesz?

arabek 04-10-2006 22:35

Litwo, ojczyzno moja, Ty jestes jak zdrowie ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39.