![]() |
Cytuj:
;( Za klika dni chcę napisać gratz w poście z gratzami Twojej 100 więc bierz się do roboty! :D |
@up
Chciałeś powiedzieć za kilka tygodni chyba ;P |
Łotafak!?!?
DM ma wojne z RoT ? :| wiedzialem, kurwa wiedzialem ze od tej przewagi nad romem sie im w glowach popierdoli xD Tibia Forum Message The forum is temporarily closed. moze ktos zna szczegoły ? :< |
@up
Szczerze mówiąc, jak przeczytałem Twój post już miałem Cię wyśmiać, że to przecież niemożliwe. Ale jak się okazało jestem niedoinformowany... Tu macie temat z wypowiedzeniem wojny. |
Hmm, to moze w koncu nie bede wrogiem 'kazdego'.
Btw, poki nie zobacze pierwszych fragow jest to dla mnie nedzna prowokacja. |
Śmieszne + żałosne = ?
Zevs of course XD /Jojo |
Cytuj:
czas, czas zna odpowiedz na kazde pytanie ^^ |
hihi =) xdd
|
Zevs i jego "koledzy do jajek" wypowiedzieli wara Dm poniewaz tamci burzyli sie do zevsa ze jest za duzy PA i sie wozi
|
:*
Cytuj:
|
Nikolinka
Oct 02 2006, 09:49:10 CESTKilled at Level 64 by Folari Dodam, ze w opisie ma: (¯`·´¯)(¯`·´¯) ..· (¯`·´¯).·´ .....`·.·´ Fifi :* wiec, mozna uznac to za pierwszy oznak wojny... |
Zevs zawsze był trepem, to że odłączy sie od DM i będzie podążał małymi krokami do wojny z nimi, to była tylko kwestia czasu, nie raz sie go DM czepiało że coś źle robi, wygadaniał swoich z expa z tekstami typu "Kogo lvl jest ważniejszy, mój czy ich?" śmieszne i żałosne ...
/Q |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
RoT razem z RoMem rozpieprzy DM, po czym będzie próbowało zlikwidować RoM, łatwo to przewidzieć ; ) Chyba że RoM będzie mądrzejszy i będzie na odwrót :D
/Jojo |
Tyle, ze RoM z RoTem razem walczyc nie beda.
|
Vanhalo Rooked. Gratz Panowie, wlasnie tego brakowalo. Rozpieprzenia wszystkiego o co walczyliscie przez dlugi czas. Gratz.
@Kidler Miales racje... RoM nie jest potrzebny, DM samo sie niszczy - i to od srodka! Przewaliliscie wlasnie Aurere. Mam nadzieje ze wiecie co robicie. //Eny. |
MAm małe pytanko, może ktoś jest bardziej poinformowany i mi pare żeczy wyjaśni;p
Po pierwsze wczoraj vanhalo został hacknięty i zrookowany. Zevs wypowiedział oficjalnie wojne Dmowi ale Dziś niema już go w żadnej guildi a pozatym nie istnieje już RoT! I drugie pytanko. Co oznacza wpis w profilu zevsa na tibi.com: "Vanhalo got rooked thanks to me but i promis, i play in his memory" Chodzi o "thanks to me" Bo to wygląda tak jakby to Zevs go hacknął.... |
Chodzi o to, ze Zevs wywolujac wojne, wciagnal w nia tym samym swojego kolege Vanhalo, a co za tym idzie zostal on hakniety przez DM.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |