![]() |
Exevo gran mas vis ""uwaga dzieci UE leci!!!
|
Utani gran hut ""Miałem 7 sek. na 60m
|
Exori "sper*****
Utani Gran Hur "gs can kiss my ass Utani Hur "lece bo chce, bo pk goni mnie, czy są uh czy nie lece bo pk zabić mnei chce |
^^
Utani Hur ""Lece Bo Chce Lece Bo Gm Goni Mniee!""
Exori ""Own3d"" Utevo Lux ""Ciemno Jak W Dupie Ale Torcha Nie Kupie"" 8o |
exura gran ""sssssssst ah""
exura vita ""im still life bitch !"" utamo vita ""eat my mana asshole"" exevo con ""yeppa arrows in my bp"" to tyle :) |
Lol
A takie byly?
Exevo Mort Hur ""Powiew Swieżosci Adevo mas Hur ""To co tygrysy lubia najbardziej B) |
utevo lux "Ciemno jak w du*** ale torcha nie kupie :P
utani gran hur "Lece bo chce,... exevo con "Lepsze od speara ?? chyba tylko lepiej się palą... exura gran "DONT PK ME PLEASE.... exura vita "ty mnie do blacka a ja z ciebie robie głuptaka |
Ja takie wymyslilem podczas czytania:
exori ""co wszystkich zapier**li utana vid ""Nic tutaj nie widziales ( /\ odnosnik do "madagaskaru :)) adori (gran) flam ""pilka parzy |
:d:d
Utani gran hur "Lecialem tak szybko ze nawet nie zobaczylem jak zginolem"
Utani hur "Stop Wariatom Drogowym" ::) |
exura vita ""now you can atack me. Good Luck!
exori vis "" Wyy-wyy-y-yladowanie eee-el-elle-ktryczne Exevo flam hur "" Cos ci sie pali ... |
Exori Vis ""Hi, Lost HP, Yes.
|
Utani gran hur "Mówie nara i sp***dalam
Utevo gran lux "Nie boje sie gdy ciemno jest, ojciec ze szmatą czai się gdzieś... Exana pox "Prawie jak detox Exura "Gówno daje ale sie przydaje Utevo lux "Prawie jak w dzień... [b]Prawie[b]robi wielką różnicę :D |
Exori Vis "" Utevo res dead noob
Exevo Mort Hur "" Kamehamehaaa! Exevo gran mas pox "" [bleep]ana grochówka |
Utani Gran Hur- nas nie dogoniot bo my mumy trumpki
Exevo gran mas vis - no i jestem ful restore tylko level mniejszy adori vita vis- i co podskoczysz Adori Gran Flam- a ja płoneeee płoneeee exura- służba zdrowia strajkuje! |
Ja widziałem tylko:
utani gran hur "" see you... |
150msa~
Utani Gran Hur "" Az milo popatrzec na was z daleka... Utamo Vita "" A myslalem ze moja siostra lubi galaretke... Exevo Mort Hur "" Jebnoc ci z energi? Exevo gran mas vis "" Cameron dijas : ) |
utevo lux "nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam latarke phanasonika!"
utevo lux "ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie" |
:-)
utevo lux "a zebym sie nie przewrocil...
Jakis jeszcze znałem, ale nie pamiętam |
Przypomniało mi się jeszcze jedno:
exura gran " h**a daje, ale się przydaje |
Exevo Gran Mas Pox "" Posmakuj kału
Utani Gran Hur "" Nas Nie Dogoniat! // ewentulanie "" 2 Fast 4 U! Exori Vis "Kiss // ew. "" :* Utevo Lux "" Ciemno jak w du*ie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |