![]() |
Heh fajnie fanie Tylko jakieś foteczki a nie sam tekst xP
|
:glupek: :D
:flaga_pl: vs :swe: plzzzzzzz |
oj skramer wez to wszystko w swoje rece bo niegdy nie dojdzie do pl vs swe ;/
zrob gildie i daj invita tym osoba co na tym linku http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1593004 |
Beriah Alatin znowu wbił bana, tym razem na miesiac ale co mnie zdziwiło to wbił go random pk na samych niziutkich levelach.. czyzby ktos go kupił tylko po to zeby skasować ?
|
@up
może hack? Btw. Zamienię się ~70k na Xerenie za 70k na Neranie msg Van'Mozox pzdr |
Skramer : ciagle ten sam owner ?:> jesli tak to wyrosles niezle bo jak ostatnio gralem to trenowales pod gh inferno z 20 levelem ;)
|
Jakby była wojna jakaś, to mogę się dołączyć do was swoim noob charem MSem - tylko 27 level, ale zawsze się przyda np. do SD combo :p
|
Jezeli nie dostaniemy kasy za deda Kaja Bamboo jest mozliwosc ze dolaczymy sie do wojny...
|
Po czyjej stronie?:baby:
|
Jak Padla Od Czlonka waszej gildii to na pewno nie po waszej stronie
|
Czlonka mojej gildii... Nikogo takiego nie widze, ale okej. Zreszta dolaczaj sobie gdzie chcesz.
|
Wiesz dobrze o czym gadam:)jesli nie spytaj Tyferiusa.Poza tym nie dojde sam i nie tylko moja gildia:)
|
Cytuj:
Btw... to był 9 lvl ^^ Inferno _/ Szkoda że sprzedałeś chara :( |
Gratz Foh. Wczoraj przeprowadzili dobra akcje. Prawie padlem.
Tyferius i Madurius wylogowali sie pod swiatynia na poh'u. Gdybyscie walneli ue naraz to pewnie bym padl. A tak jak Tyferius sam walil to przezylem. Ale i tak dobra akcja byla (ze tez wam sie chcialo tyle tam na mnie czekac bedac wylogowanym:D). Do tej pory mialem was za takie (za przeproszeniem) cipy. A teraz zmienilem o was zdanie, i mysle ze potraficie walczyc:). |
Pokazaliście że potraficie "walczyć"... to moze nadszedl czas zeby dojebać szwedów? :wiking:
Skramer and his sword are ready :crusader: |
Cytuj:
|
|
Nice;) Podoba mi sie.
|
Apr 06 2007, 19:08:35 CESTKilled at Level 56 by Mitzum
;( |
Cytuj:
free? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |