![]() |
Knighthood robi pg na Morganie ;)
|
ciekawe czy na morganie bedzie wojna w ktorej wezma udzial , pewnie tak :P
|
W sumie morgana serwer do przejecia ;)
|
.
Naszla mnie wielka ochota napisac cos w tym bardzo interesujacym temacie, na tym bardzo interesujacym forum, o bardzo interesujacej grze, na bardzo interesujacej stronie, z bardzo interesujacego kraju, ktorym jest Polska :)
Z niecierpliwoscia bede oczekiwal az ktos skomentuje moj post w jakikolwiek sposob, poniewaz lubie byc w centrum zainteresowania, ale kiedy te centrum to takie wlasnie polskie forum z masa inteligentnych rodakow, ktorych wiedza o tibii przekracza wszelkie granice wyobrazni, to czuje sie jeszcze bardziej podekscytowany. :) Wstep zakonczony, teraz nalezaloby cos napisac... ... jestem zajebisty :];];]]]]]]]]]]]]]] //Wężu |
fajny tez nie jestes
|
Wezu dla mnie jesteś przydupasem gipo tak jak reszta ,,polaczkuf" którzy twierdzą , że są Gipo JOL
|
Cytuj:
nikt nie ma na blessy ani na supplies ;S chyba ze polacy ktorzy dolaczyli do kh potem |
Hehe wężu popisales sie inteligencja piszac taki post xD. Aha i gz 160 bo niewiele osob z miasta ma taki lvl.
|
Cytuj:
|
chyba cipo
|
Rev'ico nie masz za grosz samokrytyki...
|
Cytuj:
FLAME ME. |
Cytuj:
najbardziej mnie w tobie w*****a revico, ze takiego kozaka tu zgrywasz na tym forum, razem z wezu. twoje posty maja daleko do inteligentej wypowiedzi, i tak naprawde bardzo slaba bronisz sie przed krytyka. I graj sobie z tymi twoimi 'ziomalami' na berylii, chociaz cala spolecznosc jest zdrowo popierdolona na tym serverze ;s |
Cytuj:
|
No ok, ale do mnie nigdy nikt nie powiedzial stfu :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@etan - krytukując i wypowiadając niektóre zdania nie znając faktów tylko się ośmieszasz... a co do tego że zgrywa kozaka, może i tak, ale on ma władze tu jakiej ty nigdy nie miałeś, nie masz i nie będziesz miał, to samo tyczy się lvla? |
zadnego konkretnego zdania nie krytykowalem, bynajmniej sobie nie przypominam, wiec tutaj nie wiem za bardzo o co ci chodzi.
Wladzy nie mialem na pewno, nie mam, miec tez nie bede bo juz skonczylem z tibia, tak samo z lvl. Osoba, ktora musi sobie kozaczyc w grze, bo w rl by nie mogl, to moze (nie musi), miec problemy z wlasna osobowoscia. ja zazwyczaj podchodzilem do tej gry na lajcie, jednak czasem musialem sie w*****c przez niektore osoby. pozdro |
:O dawno tutaj nie pisałem bo nie miałem czasu za wiele :D wiecie jak to jest jak sie jebie pg :) jak chcecie to macie ss z mojego nowego chara
http://foteka.pl/full/077ebe806fd499...7048185356.jpg |
wezu
dobry battle dzisiaj z ziomkami z rl :D szkoda ze przegrany =) Widocznie moi rl sa lepsi od twoich ;D Do zobaczenia na kolejnej walce |
kauczuk , gdzie zdjecie? (moze mi sie nie wczytalo , ale ja go nie widze o.0)
|
Cytuj:
|
.
Sieeeeema co tam slychac ludzie ;D
|
Zamiast gadac dalibyscie linka do cama
|
|
Cytuj:
|
Hurra Rev'ico hurra
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. wymysl jescze jakies ciekawe bajki ok? |
Cytuj:
I niech nikt nie mówi że przegraliśmy.. przegramy jak nas nie będzie.. nadal jesteśmy nadal walczymy i wkrótce zwyciężymy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
<<<< zobacz tam to zrozumiesz. |
Cytuj:
I mam nadzieje ze tak będzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rakus i etan jesteście kretynami, mało powiedziane, -skończonymi kretynami, a każdym postem to udowadniacie, jak już pisałem gówno wiecie i w dupie byliście i to wy kozaczycie teraz najwięcej
a co do wygranej, kh NIE ma -kasy -lvli -pvp -inteligencji -umiejętności rozumienia komend na vt w języku angielskim a to że defiance doszło, wcześniej było 300-100, teraz będzie 900-100 :baby: |
Cytuj:
A POZA TYM JESCZE JEST ZETKA NIEEEEEEEE? Jestem skonczonym kretynem ;< ide sie powiesic, a no i kozacze najbardziej, bo jako jedyny z nielicznymi ludzmi sie odzywam to jasne, ze jestem przekozakiem, prawda jest taka, ze tibia.pl to najwieksze gowno, a jedyne liczace fora to tibia.com i gamigo.de |
Cytuj:
koniec off topu, kiedy jakiś openbattle?xd |
Cytuj:
|
Etan , tibia.com jest spamowana jak wiekszosc forow wiec tam tez specjalnie nie ma duzo ciekawych tematow(wyjatkiem sa tematy o wojnach xD)
btw. masz racje , mysle ze powinnismy sie powiesic , ale razem (zabawa tylko dla Ciebie?) , co Ty na to? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |