Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

Gogar 20-02-2008 20:25

Knighthood robi pg na Morganie ;)

saia 20-02-2008 20:39

ciekawe czy na morganie bedzie wojna w ktorej wezma udzial , pewnie tak :P

R3T 20-02-2008 21:22

W sumie morgana serwer do przejecia ;)

Wezu_aka_Polc 22-02-2008 02:22

.

Naszla mnie wielka ochota napisac cos w tym bardzo interesujacym temacie, na tym bardzo interesujacym forum, o bardzo interesujacej grze, na bardzo interesujacej stronie, z bardzo interesujacego kraju, ktorym jest Polska :)

Z niecierpliwoscia bede oczekiwal az ktos skomentuje moj post w jakikolwiek sposob, poniewaz lubie byc w centrum zainteresowania, ale kiedy te centrum to takie wlasnie polskie forum z masa inteligentnych rodakow, ktorych wiedza o tibii przekracza wszelkie granice wyobrazni, to czuje sie jeszcze bardziej podekscytowany. :)

Wstep zakonczony, teraz nalezaloby cos napisac...

... jestem zajebisty :];];]]]]]]]]]]]]]]

//Wężu

Etan Marth 22-02-2008 10:19

fajny tez nie jestes

Figo 22-02-2008 13:13

Wezu dla mnie jesteś przydupasem gipo tak jak reszta ,,polaczkuf" którzy twierdzą , że są Gipo JOL

Dethmar 22-02-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1909147)
czy wy ludzie nie rozumiecie że szwedzi albo holendrzy potrafią zrozumieć swoje błędy i przeprosić czasem za głupote żeby nie pozwolić kh wrócić? czy wy kurwa tego nie widzicie że tu chodzi o wyższy cel o który walczyli tak długo żeby wykopać dupe spagges?

no fakt wy tego nie rozumiecie bo połowa z was doszła do kh i nie walczyła w 70% battle... vanley od którego się oficjalnie zaczeło ile razy walczył? a wasz LIDER? przegrał 3 battle i wypisał w comment retired...

żal mi się robi was jak wypisujecie te durne posty bo to tylko świadczy o tym jak bardzo im zazdrościcie

zeby kh powrocilo na srv musialby sie stac cud

nikt nie ma na blessy ani na supplies ;S

chyba ze polacy ktorzy dolaczyli do kh potem

kodpocztowy 23-02-2008 12:45

Hehe wężu popisales sie inteligencja piszac taki post xD. Aha i gz 160 bo niewiele osob z miasta ma taki lvl.

Rev'ico 24-02-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Figo (Post 1914947)
Wezu dla mnie jesteś przydupasem gipo tak jak reszta ,,polaczkuf" którzy twierdzą , że są Gipo JOL

Czesc jestem GiPO.

Etan Marth 25-02-2008 20:38

chyba cipo

R3T 25-02-2008 20:59

Rev'ico nie masz za grosz samokrytyki...

Rev'ico 26-02-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R3T (Post 1923083)
Rev'ico nie masz za grosz samokrytyki...

Samokrytyki? mam MIEC samokrytyke z powodu ludzi ktorzy nie maja o mnie zielonego pojecia i wypisuja bzdury tutaj odnosnie Gipo , lizania dupy, kolegow "SZWEDUF" itp tylko dlatego ze zal takim ludzia dupe sciska ze sa out of server i sprzedali sie za blackd? pfttt ca'pones i reszta zaufanych wiedza dokladnie jak bylo ze mna na ostatniej wojnie i to mi wystarczy :)

FLAME ME.

Etan Marth 26-02-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1924662)
Samokrytyki? mam MIEC samokrytyke z powodu ludzi ktorzy nie maja o mnie zielonego pojecia i wypisuja bzdury tutaj odnosnie Gipo , lizania dupy, kolegow "SZWEDUF" itp tylko dlatego ze zal takim ludzia dupe sciska ze sa out of server i sprzedali sie za blackd? pfttt ca'pones i reszta zaufanych wiedza dokladnie jak bylo ze mna na ostatniej wojnie i to mi wystarczy :)

FLAME ME.

niby czesty blad, jednak blad, pisze sie ludziom.
najbardziej mnie w tobie w*****a revico, ze takiego kozaka tu zgrywasz na tym forum, razem z wezu. twoje posty maja daleko do inteligentej wypowiedzi, i tak naprawde bardzo slaba bronisz sie przed krytyka. I graj sobie z tymi twoimi 'ziomalami' na berylii, chociaz cala spolecznosc jest zdrowo popierdolona na tym serverze ;s

Rev'ico 26-02-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1924690)
niby czesty blad, jednak blad, pisze sie ludziom.
najbardziej mnie w tobie w*****a revico, ze takiego kozaka tu zgrywasz na tym forum, razem z wezu. twoje posty maja daleko do inteligentej wypowiedzi, i tak naprawde bardzo slaba bronisz sie przed krytyka. I graj sobie z tymi twoimi 'ziomalami' na berylii, chociaz cala spolecznosc jest zdrowo popierdolona na tym serverze ;s

nie obchodzi mnie krytyka takich jak ty

R3T 26-02-2008 20:08

No ok, ale do mnie nigdy nikt nie powiedzial stfu :P

Etan Marth 26-02-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1924723)
nie obchodzi mnie krytyka takich jak ty

No to zle, bo taka slawa jak ty, to powinna przyjmowac kazda krytyke. Mojej nie przyjmujesz, bo mam nizszy lvl. Bardzo chicalbym cie poznac na rl, czy tez zgrywasz takiego pana i wladce

whoos 26-02-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1925344)
No to zle, bo taka slawa jak ty, to powinna przyjmowac kazda krytyke. Mojej nie przyjmujesz, bo mam nizszy lvl. Bardzo chicalbym cie poznac na rl, czy tez zgrywasz takiego pana i wladce

jest całkiem spoko 8o

@etan - krytukując i wypowiadając niektóre zdania nie znając faktów tylko się ośmieszasz...
a co do tego że zgrywa kozaka, może i tak, ale on ma władze tu jakiej ty nigdy nie miałeś, nie masz i nie będziesz miał, to samo tyczy się lvla?

Etan Marth 27-02-2008 08:05

zadnego konkretnego zdania nie krytykowalem, bynajmniej sobie nie przypominam, wiec tutaj nie wiem za bardzo o co ci chodzi.
Wladzy nie mialem na pewno, nie mam, miec tez nie bede bo juz skonczylem z tibia, tak samo z lvl. Osoba, ktora musi sobie kozaczyc w grze, bo w rl by nie mogl, to moze (nie musi), miec problemy z wlasna osobowoscia. ja zazwyczaj podchodzilem do tej gry na lajcie, jednak czasem musialem sie w*****c przez niektore osoby. pozdro

De.M.oN 28-02-2008 20:09

:O dawno tutaj nie pisałem bo nie miałem czasu za wiele :D wiecie jak to jest jak sie jebie pg :) jak chcecie to macie ss z mojego nowego chara
http://foteka.pl/full/077ebe806fd499...7048185356.jpg

Dethmar 29-02-2008 00:07

wezu

dobry battle dzisiaj z ziomkami z rl :D

szkoda ze przegrany =)

Widocznie moi rl sa lepsi od twoich ;D

Do zobaczenia na kolejnej walce

saia 29-02-2008 13:30

kauczuk , gdzie zdjecie? (moze mi sie nie wczytalo , ale ja go nie widze o.0)

Etan Marth 29-02-2008 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1929643)
wezu

dobry battle dzisiaj z ziomkami z rl :D

szkoda ze przegrany =)

Widocznie moi rl sa lepsi od twoich ;D

Do zobaczenia na kolejnej walce

przeciez obie strony nic nie pokazaly ; D

Wezu_aka_Polc 29-02-2008 16:43

.

Sieeeeema co tam slychac ludzie ;D

R3T 29-02-2008 19:50

Zamiast gadac dalibyscie linka do cama

Etan Marth 29-02-2008 21:02

masz, ale nie ma na co patrzec ^^
http://www.***********.com/556652416.html
speedy share

Rev'ico 01-03-2008 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1925953)
zadnego konkretnego zdania nie krytykowalem, bynajmniej sobie nie przypominam, wiec tutaj nie wiem za bardzo o co ci chodzi.
Wladzy nie mialem na pewno, nie mam, miec tez nie bede bo juz skonczylem z tibia, tak samo z lvl. Osoba, ktora musi sobie kozaczyc w grze, bo w rl by nie mogl, to moze (nie musi), miec problemy z wlasna osobowoscia. ja zazwyczaj podchodzilem do tej gry na lajcie, jednak czasem musialem sie w*****c przez niektore osoby. pozdro

PS. obecnie mam lvl nie wiele wiekszy niz ty. ZNOWU piszesz o rzeczach o ktorych NIE MASZ zielonego pojecia HEHE.

kodpocztowy 01-03-2008 08:42

Hurra Rev'ico hurra

Etan Marth 01-03-2008 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1931527)
PS. obecnie mam lvl nie wiele wiekszy niz ty. ZNOWU piszesz o rzeczach o ktorych NIE MASZ zielonego pojecia HEHE.

nie mam pojecia o tym, ze jestes ciota i musisz sie powyzywac w grze? no a z tym lvl nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo przeciez napisalem, ze masz wyzszy i prawie na pewno takiego miec nie bede >.>

Rev'ico 01-03-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1931722)
nie mam pojecia o tym, ze jestes ciota i musisz sie powyzywac w grze? no a z tym lvl nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo przeciez napisalem, ze masz wyzszy i prawie na pewno takiego miec nie bede >.>

powyzywac? O.o! hahaha zalosny jestes , co jescze ciekawego wymyslisz? Moze jeszcze ze zdradzilem POLSKE ? a moze po prostu spojzysz prawdzie w oczy ze PRZEGRALISCIE i teraz robisz wszystko zeby wytlumaczyc sie przed soba i poprawic sobie nastrój ?

PS. wymysl jescze jakies ciekawe bajki ok?

Mat_erialista 01-03-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1931722)

Pozwól że wyjaśnię.. Szanowny rev'ico.. jeżeli tak można o nim nadal mówić , sprzedał swoją postać.. bo by go wyjebali z serwera.. lepiej zawsze przecież zarobić parę groszy niż być retired.. No a z tym lvl chodzi o to że jako maniak tibijski szanowny dawny rev'ico zrobił sobie postać i po prostu jeszcze nie wbił większego lvl niż 88...

I niech nikt nie mówi że przegraliśmy.. przegramy jak nas nie będzie.. nadal jesteśmy nadal walczymy i wkrótce zwyciężymy...

Etan Marth 01-03-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1932995)
powyzywac? O.o! hahaha zalosny jestes , co jescze ciekawego wymyslisz? Moze jeszcze ze zdradzilem POLSKE ? a moze po prostu spojzysz prawdzie w oczy ze PRZEGRALISCIE i teraz robisz wszystko zeby wytlumaczyc sie przed soba i poprawic sobie nastrój ?

PS. wymysl jescze jakies ciekawe bajki ok?

pewnie nie domysliles sie, ze mi chodzi o powyżywac, coz, pisze bez polskich znakow. Nigdy nie mowilem ze zdradziles polske, o tym, ze przegralismy mowilem otwarcie troche postow wstecz, a nastroju poprawiac sobie nie musze, bo tibia tak wazna nie jest ;x. a no i czemu ty sie tak podniecasz tym swoim lvl, jak duzo z tego nathocik wbil? nie bede pisal w twoim stylu "RZAL I BUL" bo to zalosne

Rev'ico 02-03-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1933582)
pewnie nie domysliles sie, ze mi chodzi o powyżywac, coz, pisze bez polskich znakow. Nigdy nie mowilem ze zdradziles polske, o tym, ze przegralismy mowilem otwarcie troche postow wstecz, a nastroju poprawiac sobie nie musze, bo tibia tak wazna nie jest ;x. a no i czemu ty sie tak podniecasz tym swoim lvl, jak duzo z tego nathocik wbil? nie bede pisal w twoim stylu "RZAL I BUL" bo to zalosne

Nie zrozumiales mojego posta kretynie.
<<<< zobacz tam to zrozumiesz.

Liper 02-03-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_erialista (Post 1933216)
I niech nikt nie mówi że przegraliśmy.. przegramy jak nas nie będzie.. nadal jesteśmy nadal walczymy i wkrótce zwyciężymy...

I mam nadzieje ze tak będzie.

Etan Marth 02-03-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1935147)
Nie zrozumiales mojego posta kretynie.
<<<< zobacz tam to zrozumiesz.

przepraszam panie i wladco, ale od zawsze kiedy pamietam miales rev'ico pod avatarem, pajacu, twoj pierwszy char od 1lvl jeden owner?

Mat_erialista 03-03-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1936077)
przepraszam panie i wladco, ale od zawsze kiedy pamietam miales rev'ico pod avatarem, pajacu, twoj pierwszy char od 1lvl jeden owner?

Niee pewnie z bratem :D

whoos 03-03-2008 02:27

rakus i etan jesteście kretynami, mało powiedziane, -skończonymi kretynami, a każdym postem to udowadniacie, jak już pisałem gówno wiecie i w dupie byliście i to wy kozaczycie teraz najwięcej

a co do wygranej,
kh NIE ma
-kasy
-lvli
-pvp
-inteligencji
-umiejętności rozumienia komend na vt w języku angielskim

a to że defiance doszło, wcześniej było 300-100, teraz będzie 900-100 :baby:

Etan Marth 03-03-2008 06:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1936238)
rakus i etan jesteście kretynami, mało powiedziane, -skończonymi kretynami, a każdym postem to udowadniacie, jak już pisałem gówno wiecie i w dupie byliście i to wy kozaczycie teraz najwięcej

a co do wygranej,
kh NIE ma
-kasy
-lvli
-pvp
-inteligencji
-umiejętności rozumienia komend na vt w języku angielskim

a to że defiance doszło, wcześniej było 300-100, teraz będzie 900-100 :baby:

zebys wiedzial gdzie jescze oprocz dupy jescze bylem, hoho...
A POZA TYM JESCZE JEST ZETKA NIEEEEEEEE?
Jestem skonczonym kretynem ;< ide sie powiesic, a no i kozacze najbardziej, bo jako jedyny z nielicznymi ludzmi sie odzywam to jasne, ze jestem przekozakiem, prawda jest taka, ze tibia.pl to najwieksze gowno, a jedyne liczace fora to tibia.com i gamigo.de

whoos 03-03-2008 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1936257)
zebys wiedzial gdzie jescze oprocz dupy jescze bylem, hoho...
A POZA TYM JESCZE JEST ZETKA NIEEEEEEEE?
Jestem skonczonym kretynem ;< ide sie powiesic, a no i kozacze najbardziej, bo jako jedyny z nielicznymi ludzmi sie odzywam to jasne, ze jestem przekozakiem, prawda jest taka, ze tibia.pl to najwieksze gowno, a jedyne liczace fora to tibia.com i gamigo.de

brawo, inteligentką odpowiedzią tylko potwierdziłeś moje słowa...

koniec off topu, kiedy jakiś openbattle?xd

Rev'ico 03-03-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1936378)
brawo, inteligentką odpowiedzią tylko potwierdziłeś moje słowa...

koniec off topu, kiedy jakiś openbattle?xd

probowalismy wczoraj , ale nie zrobili pzta ani nie chcieli wyjsc na battleee ;/

saia 03-03-2008 16:05

Etan , tibia.com jest spamowana jak wiekszosc forow wiec tam tez specjalnie nie ma duzo ciekawych tematow(wyjatkiem sa tematy o wojnach xD)
btw. masz racje , mysle ze powinnismy sie powiesic , ale razem (zabawa tylko dla Ciebie?) , co Ty na to?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49.