![]() |
Ma sens.
I to duzy. Kiedys MDW mial tez ten 50-100 lvl a jednak potrafil - i to w czasach gdy druty i sorce mialy gorzej niz obecnie bo nie bylo taniej many - wiec wszystko opieralo sie na runkach. |
Cytuj:
|
Yeah nareszcie cos dla knightow!!!!!!:p
|
do tej pory siła magi liczyla sie (3*mlvl+2*lvl), jadyna zmiana bedzie polegala na tym ze teraz sila magi nie bedzie zalezala od lewelu. To ze postacie średniolewelowe nie odczuja zmiany a tylko wysoko lewelowe wedłóg mnie oznacza ze nowa formula bedzie opisywala siłę magi 5*mlvl.
wiec np do tej pory mag 100lvl 70 mlvl siła magi 410, a teraz 350. wiec IMHO zmiane ta odczuje postacie ktore maja wysoki lewel bo od oklolo 50lvl/50mlvl magiclewel zaczyna zdecydowanie wolniej rosnac niz zwykly lewel. |
Dzisiaj wsiadam sobie do autobusu wracałem do domu poszedłem do siedzenia za mną dwoje dzieci w wieku 11-12 lat i gadali coś o tym update że nie będzie im się dobrze expić i że jeden już gra na OTS'ie no ludzie... żal po prostu eh.
|
Cytuj:
|
Z wypowiedzi CS Crabana:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem ciekaw czy te nowe magiczne speary będą tylko dla PACC'ów...
|
Tylko teraz mlvl nie potrzebny knightom będzie rósł znacznie szybciej niż wcześniej (wszystkie ataki poza zwykłymi z broni będą potrzebowały many). Więc skoro sorcowie mogą polepszać swojego skilla pijąc mf to knight też powinien zwiększać swojego skilla tymi ,,innymi" uderzeniami. Skille powinny rosnąć kilka razy szybciej jeżeli bijesz np. Groundshaker czy whirlwind throw...
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu zmieni się skrypt zwykłych broni dystansowych, i już. Żadnych komplikacji. |
Jak juz wiadomo postacie beda zadawaly mniejsze obrazenia z runek czy tak samo bedzie z runami leczacymi np: uh? czy ktos wie cos o tym? ;p
|
pytanie
moze wyda wam sie to glupie pytanie ale czy ktos wie kiedy bedzie ten najnowszy update??
|
Cytuj:
PLX CZY WY NIE WIECIE CO KOMENTUJECIE??!!X(X(X( Cytuj:
@UP Nikt tego nie wie ale moim zdaniem jeszcze w czerwcu chyba pod koniec. Hmm no bo co by mogli jeszcze dodać?? Zmiany w kliencie?? Co jeszcze? Nie wiem czy nadchodzący piątek nie będzie ostatnim piatkiem dostarczającym newsy o update :) DOWN Jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia powstrzymaj sie od komentarza... |
W 2012 kiedy bedzie koniec roku zebys nie mogl sie nacieszyc
Pasi? |
Dla mnie bomba, chyba wracam z powrotem do gry po update.
|
Ryba, jakiego translatora użyłeś, żeby przetłumaczyć ten tekst? Wątpie żebyś sam to przetłumaczył, chociaż ja moge spróbować ^^.
"Wprowadzimy obuchy, miecze oraz topory...." Haha obuchy, jak coś to broń obuchowa, widać że kiepski masz translator. :p |
ZMIANY DOTYCZĄ TYLKO RUNEK I CZARÓW OFENSYWNYCH!!!!!!
UHY, IHY EXURY, NIE ULEGNĄ ZMIANIE ... |
@UP
Świetny pomysł :p Ale i tak założe się, że dwie stronki dalej pytanie: "a co z siłą uhów i ihów?" |
Ciekaw jestem jak teraz knighci wykonaja annihilator quest ze slabszym atakiem burstów.Zastanawial sie ktos nad tym ?
|
Cytuj:
Poza tym coś na pewno się wymyśli. |
Cytuj:
Jest jedna delikatna roznica, sork/drut moze siebie przyspieszyc mlvl pijac MF a knight niestety musi siedziec tyle ile musi zeby wbic skilla... Gralem sorkiem i drutem i NIGDY nie mialem many na full, zawsze ja spalalem wiec mlvl lecial w kazdej chwili, no a knight stojac w miescie skilla nie wbije... |
Nie narzekajcie teraz tak sorce i druidzi, bo gdy wy robicie runy to możecie je później sprzedać, a taki paladyn albo knight nie mają żadnego z tego pożytku. No może paladyn robi hmm, ale on musi mieć speary do skilowania.
Ciekawi mnie, czy jeśli mam paladyna z niskim levelem, bo oststnio tylko skiluję to, czy moje hity spadną... Chyba zacznę niedługo tylko expić chociaż chciałem wbić 80 |
A czy uhy będą dawały mniej hp ?? ;(;(;( o nieeee!!!! (joke :p)
A ja sobie tak myśle , ze update pewno i tak będzie w sierpniu bo to sie Cipom opłaca : Jednego pacca kupują na wakacje a drugiego zeby zobaczyc co nowego w update :P |
:p
Dobrze że uhy ,ihy,exurki nie ulegnom zmianie :) bo na 5 mlvl knighta co by uh uleczał ?!
|
Z tego co czytalem to zmieni sie calkowicie system pvp.
Przypuscmy 100 lvl druid bije 60 sorca... i co .... ten 60 (przypuscmy) ma przy sobie bp ston skinow (20*5=100)? czyli zeby zbic takiego sorca bedzie potrzebowal okolo 6 bp sd ^.-? uhm nie no fajnie... Bursty dla sorca i druida w odstawke? Moze teraz sorce i druidzi zaczna chodzic z kamieniami przy sobie zeby zabierac ladunki ze stone skinow? Nie widze tego... a co podbiega do niego 60 palek wladuje w niego 100 boltow i po bp stone skinow... Naprawde nie widze tego a co idzie z tym w parze jestem ciekaw co z tego wyniknie. A co do expienia na wrl... Druid na wrl ma tylko siowac?... tak sobie bil z burstow... czasem explo (na non pvp) Troche brak mi slow:baby: |
No wychodzi na to że drut będzie najgorszy teraz.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
za to twojego wogóle(?)... |
Cytuj:
Facc ma minimum potrzebne do grania. A ten UP jak byś chciał zauważyć likwiduje magie palla/kinia i wprowadza czary zapewne dla pacca. Domyśl się dlaczego... |
Cytuj:
Niby masz racje ale... Dajmy na to że ktoś nowy chce grać w tibie, na początku wszystko wydaje mu się zrąbane i tak Cipsoft traci potencjalnego Klienta... Choć z w sumie masz racje, kto na początku kupi Pacca :/ |
Ta cała balansacja profesji to dobry pomysł, ale zobaczymy jak to się sprawdzi w praniu. Jedno mi się tylko nie podoba..., że pewnie nie będę mógł wziąć podczas przerwy w skileniu w-hammera albo dragon hammera(na oba samodzielnie zarobiłem) w rękę i odprężyć się tłucząc jakieś potworki... Pewnie do 20lvl będę skazany na jakiś szajs i roty :/
11lvl knight.. |
Jedyne co powinnni jeszcze wyrównac to PvP. NIe mam na to pomysłu ale nie jest fair, że 50 sorc nawala mnie biednego 8lvl knighta po wyjściu z rooka bez powodu :/
@DOWN Dlaczego?? Fakt jest trudniej skilować ale znacznie łatwiej jest utrzymac skille . Na światach pvp jeden dead i odrabiaj kilkanaście-kilkadziesiąt godzin straconego skilla. Na non pvp znaczniej mniejsze ryzyko. |
dyst...
No dobra dobra siła uderzeń bedzie bardziej zależała od dysta a wiec Paladynii na światach no-pvp będa jak zwykle do tyłu....
|
Cytuj:
|
x
@2up
Nie widze powodu dla ktorego non pvp ma trudniej skilowac. szybkosc jest taka sama, a na non pvp szansa deda jest mniejsza. @Goldscorpion A czy w realu jest sprawiedliwosc? Jak wg Ciebie mialo by zostac to wyrownane? |
Cytuj:
Dobre :D I niby z czego mam bic tego monka? speare? 3 speare i po monku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |