![]() |
@ up: 90 [znakóf] óf
@ Dałn: nie |
a ja mam pytanie tego typu jak zginiesz na arenie to co z cialem ?? zostaje w tym miescu teleportuje sie gdzies czy jak ?? da sie swoje klamoty dozyskac ??
|
Publiczny TS otwarty 1!
Public Test Server has been open!
Ruszajcie wszyscy !!!!!!!!!! Oneoneeoneeon @topic Zna ktos moze czestotliwosc znikania Assasin Star? PS. to pierwsze to byl zart :D:baby::baby: |
@up
ja jakoś sie nie moge lognać czy to tylko dla pacca czy tez dla facc? Na real moge.;p @edit heheh dałem sie nabrać heheh |
@up
LoL... xD rozumiem to jest zart typu mojego ^^ |
@up
gdyby byla to prawda to by byl news na stronie a pozatym fala spamu ze jest publiczny ts no i masa linkow z klientem no i keyloggery :D |
Cytuj:
|
Dana arena jest czyszczona przed wejściem na nią kolejnego gracza
|
czyli na arene albo w aol albo w sux eq :P
|
wiadomo juz od ktorego lev GS?
|
ile juz razy się pytacie Gs od 65
trudno poszukać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gs Od 55
Dragon Lance 60 Bs, Fire axe, sql staff 30! Ile mozna gadac to samo? |
P4wnish3d
Omg OMg OMg OMg Jaki koks pro own XD Teraz to knighty ownuja wszystko i wszystkich a zaraz po nich pale :p up~ zapowiada sie ownersko dobrze ze mam pod reka uber pro pwnz0r0wski3g0 kine :D To sobie tera popwnuje ground szejkerem end tym drugim skillem X D uhuehuehue !1111111oneoneneo :D
@Topic Knight rox :P wszyscy lapia owna :p ale super bedzie ;-) fajnie ze bronie od lvla :p bo przedtem 10 lvl ze skillami 80 mogl wciagnac avengera i ownowac @ll - .- What a sux pwnz0r p0zdr0 pr0 |
Cytuj:
|
wie ktos moze od jakiego beda lvl power bolty:)?
|
Cytuj:
wojtaZz ruleZ |
Ej no ziołmy ja was sie pytalem czy tam te czary paCCa bedom dla faka pare tesz?? bo tam jeden mi gadal zebym sobie do slownika zobaczyl ale przecierz w szkole sie ucze wyrazuw i wiem co i jak sei pisze
|
@up
kiepska prowokacja lepiej idź na onet. |
Żal ile wy ludzie lat macie i co sie sracie "" muszę sobie zacząć robić knighta "" grajcie kim lubicie grac, a nie żeby być super i każdego zabijać. Podkreślam @up poco sie pytacie od którego lvl'a jakaś bron jak wiekszość jest na pierwszej stronie, wystarczy troche poczytać oraz trzeba pamiętać to jest only TS i niewolno robić sobie nadziei na jakieś "" super hiper mega hity ""
|
Cytuj:
zal mi tego pana |
Cytuj:
a mi ciebie. |
zaLLLLLLLLLLegorzkie.svenska.espanol!!
|
Jestem ciekaw, po ile będą gracze z PACCEM sprzedawać nowe bronie? Mam 43 level i myślę, że jeśli będzie miecz od 40 lvl to będzie to jeden z tych nowych. Niestety ja będę musiał walić z BS'a. :(
Czy może jakiś Tutor wie, ile życia mniej więcej odnawiają lody rożki? Tak na marginesie zamieszczam głupi tekst jednego z "dzieci Neo" na kanale Trade: 00:29 Blade Kakarotto [46]: ej ziomale tez tak macie ze jak sracie ? i jak nagle takiego duzego kloca wypuscicie to dupa boli ? ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kąsek z TS dla was (może już było):
Nie da leczyć za pomocą "heal friend" (sio) zza ściany. Od teraz "Heal friend" działa na zasadzie jak runa lecząca. Zostało to wprowadzone gdyż było spore ułatwienie na Arenie. Mianowicie kilka osób może robić naraz jako pierwszy idzie Elite Knight i wybiera trzeci poziom trudności za nim idzie Elder Druid i wybiera łatwy poziom. Jest 10 pokoi w formie piramidy: ............[ 10] ..........[ 9][ 8] ........[ 5][ 6][ 7] ......[ 4][ 3][ 2][ 1] Teraz tak EK wybija 1 room i idzie do drugiego, a ED wchodzi do 1 zabija swojego boss, podchodzi do ściany między room 1 i 2 i leczy EK. Tak można do końca. |
Mam pytanko co to są takie zielone throwing stary bo wiem ze czerwone to assassin . I ile ataku beda mialy sniper arrow ,Piercing Bolt, onyx arrow .
P.S jakoś mnie kusi do knighta i cluby :P (dużo nowych i fajnie wyglądają). Ale raczej nie zostawie ukochanego palka :) |
109 stron spamu i lamentowania , to i tak nic nie zmieni temat powinien byc zamkniety odrazu po 1 poscie zeby tylko przeczytac co bedzie.
|
Cytuj:
|
To super ze TS juz ruszyl.
Ciekawe kiedy bedzie mogla reszta graczy wejsc :D Ja osobiscie juz nie moge sie doczekac. |
@Up
Z wypowiedzi GM wynika, że tym razem raczej nie będzie publicznego TS. Update jest już bardzo blisko, ja zakładam, że w piątek... Trzeba czekać na oficjalne info ;) Tutaj kilka screenów pokojów z nagrodami z areny zamieszczonych na forum tibia.de: http://www.blackdtools.com/images/arena1.jpg http://www.blackdtools.com/images/arena2.jpg http://www.blackdtools.com/images/arena3.jpg http://www.blackdtools.com/images/arena4.jpg |
O LOL BRON 1 reczna 47 atk + 2 czy 3 def do tarczy :D CHURA
Eh z czego ja sie ciesze jak trzeba zabic potwory 6k expa + ;d zeby cos takiego zdobyc ;/ Ale i tak jest gites tylko zeby knight mocno bil nie jak ciota ;/ Ciekawe jaki zysk bedzie miec cipsoft z paccow zakupionych przez knightow ;] |
a ja mam takie 3 pytania
1. co jest w tym present'cie w pokojach z nagrodami i co jest w bp (nieaktualne) 2. czy jak sie przejdzie poziom pierwszy (green-costam :P) to niezamyka to drogi do poziomu 2 i 3 ?? chodzi oto czy mozna zrobic all 3 poziomy jedna postacia 3. co jest w tych presentach w tym ostatnim pomieszczeniu ?? (nieaktualne) |
Wie ktoś może czy domki przed tym updatem trzeba wyczyścić? Spotkałem sie z różnymi zdaniami na ten temat. Na tibia.com nie ma żadnego komunikatu na ten temat.
Nie interesuje mnie info typu: "Raczej trzeba gdyż..". Jeżeli nie wiesz to nie odpowiadaj. //Signed, Matte aka Shurak |
knighci palle i wyrównanie profesji
czy wy ludzie na prawdę jesteście tacy cięzko myślący? knighci i palle nie będą bić po 1000 na 100 lvlu, bo sorki by byly za słabe. wyrównanie profesji ma polegać na tym, żeby wszystkie profesje były jednakowe a nie, że po update palek i knight będą lepsi, potem sork i druid będą ulepszani, pall i knight lepszy, sork i drut lepszy itd X(X(X(
przestańcie w końcu spamować, że pale będą rzeźnić po 1000 bo to tylko ts... |
Cytuj:
Próbujesz tej sztuczki drugi raz... chyba się komuś ban z forum szykuje |
Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tych pokojow z nagrodami... Czy jakis tutor moglby odpowiedziec na kilka pytan?
1 Czy to bp i prezencik jest dodatkowe do jednej z 3 broni? 2 Czy w ostatniej sali mozna wziasc tylko 1 prezent? Z gory dziekuje. |
@up
tego niewiadomo bo skrzynki questowe sa w czasie ts sa zamkniete ale z moich przypuszczen i powtarzam z moich to bierzesz albo jedna z broni albo prezent i/albo backpack a z pomieszczania z samymi prezentami jeden jeszcze pakunek raz mowi niejest to poparte zadnymi dowodami jedynie moimi domysłami :) @down Po pierwsze to armory nie maja def 'a tylko arm 'a a po drugie to wydaje mi sie ze niebedzie drozszy od b robe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |