Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

TheDwarf 28-01-2008 23:39

@up
Jeszcze sie nic nie okazalo, moj drogi. Przynajmniej dla niektorych.

Nebulafighter 29-01-2008 15:20

@hidek

Wiesz stary powiem Ci tylko tyle ze zal mi Ciebie, jak mozna przyjsc do domu o 3 w nocy najeb anym i wchodzic na kompa zeby wyplakiwac sie na forum, to jest porpostu zalosne, wyobrazam sobie ciebie zazyganego przed kompem jak piszesz te swoje marne wypocine na ktore i tak wszyscy leja zimnym moczem bo cieplego im szkoda. Wez sie chlopie ogarnij tyle Ci powiem bo kazdy normalny czlowiek ktory wraca z baletow/imprezy nakebany to albo idzie spac albo bierze sobie laske do wyr uchania a nie siada na kompie zeby plakac na forum
pozdro

Boytano 29-01-2008 15:34

Lepiej siedzieć przed kompem obrzyganym niż ruchać najebanym co noc jakieś dyskotekowe sixy, mieć syfa i dzieci jak murzyński tubylec xDDD

Nebulafighter 29-01-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boytano (Post 1869563)
Lepiej siedzieć przed kompem obrzyganym niż ruchać najebanym co noc jakieś dyskotekowe sixy, mieć syfa i dzieci jak murzyński tubylec xDDD

Kto to mowi o dyskotekowych siksach ? zreszta zalezy po jakich klubach chodzisz, po twojej wypowiedzi widac ze pewno jakies speluny.
A co do syfa i dzieci, to nie wiem jak w Twojej wiosce ale u mnie jest cos takiego jak prezerwatywa ;o

Boytano 29-01-2008 16:23

po pijaku niekoniecznie ;0

TheDwarf 29-01-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 1869541)
@hidek

Wiesz stary powiem Ci tylko tyle ze zal mi Ciebie, jak mozna przyjsc do domu o 3 w nocy najeb anym i wchodzic na kompa zeby wyplakiwac sie na forum, to jest porpostu zalosne, wyobrazam sobie ciebie zazyganego przed kompem jak piszesz te swoje marne wypocine na ktore i tak wszyscy leja zimnym moczem bo cieplego im szkoda. Wez sie chlopie ogarnij tyle Ci powiem bo kazdy normalny czlowiek ktory wraca z baletow/imprezy nakebany to albo idzie spac albo bierze sobie laske do wyr uchania a nie siada na kompie zeby plakac na forum
pozdro

A wiec specjalnie dla Ciebie troszke sprostuje, jak to bylo. Po pierwsze impreza była u mnie na chacie, poza tym nie zygalem przed kompem. I kurde nie siedzialem do 3 w nocy, tylko okolo 23-24 udalem sie spac. O 3 w nocy sie obudzilem i nie umialem zasnac, wiec z nudow wlaczylem kompa. Co do spania to chwile potem wrocilem do lozka, a co do wyruchania to byli sami koledzy, a ja niestety hetero wiec nic z tego ='(. I jak olewasz moje posty to nikt nie kaze Ci ich czytac, drogi haterze.

Sniezynka 29-01-2008 22:19

http://youtube.com/watch?v=ikLpZaVFIoY&feature=related

Olecko rules :D

Bosy_Wiesniak 29-01-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sniezynka (Post 1870562)

HAHAH, i jeszcze ta koszulka z napisem snikers!

Nie wiedziałem, że Don Diego tak ładnie śpiewa.

Safe 30-01-2008 08:31

A te kocie ruchy pod koniec, trwajace od 03:20~+ ten zajebiszczy angielski zapodany na koniec - miodzio!

Bosy_Wiesniak 30-01-2008 11:48

Była muza z olecka, to teraz troche sportu

http://pl.youtube.com/watch?v=8U9OGRDlrJw

TheDwarf 30-01-2008 17:38

Rap acapella (bez beatu) zawsze bedzie slaby, niezaleznie od tego kto go nagra XDDDDDDDDDDDDDDDD

Lynx 30-01-2008 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1871737)
Rap acapella (bez beatu) zawsze bedzie slaby, niezaleznie od tego kto go nagra XDDDDDDDDDDDDDDDD

ten kawałek jest wyjątkiem i i tak jest zajebisty :|

D@nger 02-02-2008 17:03

Sunze Sledzony!!!!!!

SUNZE SLEDZONY!!!!!! MUSISZ TO USLYSZEC!!!!

http://www.***********.com/112829958.html

w miejsce gwiazdek s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e bez kropek ;d

xDDDDD:evul:

Lynx 02-02-2008 22:52

wrzuć na wrzuta.pl czy coś :\

TheDwarf 03-02-2008 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@nger (Post 1876778)

Kaczor pwnujeeeeeeee jak zwykle _/

JaSprite 03-02-2008 07:34

Cytuj:

on cos mówil o moim druidzie?
Ja mu zaraz k*rwa zrobie arene ... z twarzy chyba ...

Ola_Petrov 03-02-2008 08:07

Cytuj:

hahahahahahahahahhahahahahaahahahaaha

Ola_Petrov 03-02-2008 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1877577)
wrzuć na wrzuta.pl czy coś :\

na Twoje zyczenie :P

http://www.wrzuta.pl/audio/6hSWjd5LXn/sunze_sledzony

Luzne-Gadki 10-02-2008 16:22

sledzony wymiata...

Ancient900 14-02-2008 00:54

jak sytuacja na nebuli sie przedstawia? małą przerwę miałem a na tibia.com jakieś fragi dziwne widze ;o

Kapitan Chrupek 18-02-2008 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient900 (Post 1898569)
jak sytuacja na nebuli sie przedstawia? małą przerwę miałem a na tibia.com jakieś fragi dziwne widze ;o

Sytuacja wyglada tak

Ulf --- Killed at Level 120 by Nodois Tyranyn
Inspyk --- Killed at Level 128 by Morrderca
Masakratus --- Jan 26 2008, 13:37:13 CET Killed at Level 160 by Lord Arcticus and by Morrderca

Nudzi im sie ... tylko pytanie kiedy zaczna walic sie wzajemnie (fajnie zabrzmiało) ]:->

btw. "Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"

Kornelotia 18-02-2008 19:09

Chciałeś, to i masz... :P

Rodonator

Killed at Level 131 by Mengirt
and by Finix

Rodo i co teraz? Te wszystkie godziny lizania poszły w las .__O

Bosy_Wiesniak 18-02-2008 20:22

...bo liżąć trzeba pamiętać o tym, by jęzor wszedł na głębokość conajmniej trzech centymetrów dupska. Inaczej kończy się to tak jak w tym przypadku. Pies został zjedzony przez swojego pana. Pan nie zapomniał również o ustanowieniu paymentu dla swojego doga. 100k i wszystko można zaczynać od nowa. Nowe życie, nowy jęzor tylko dupa Pana ta sama, tak samo przesączona zapachem wiejskiego pola jak wcześniej. Papier do olecka jeszcze nie dotarł, sama trawa ze świeżą rosą to nie to samo co ciepły język przydupasa. No chyba, że Pan z Przemyśla. To prawie jak miasto, więc i dupa pachnie inaczej. VU gratulujemy psów.

Fallathanu 18-02-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 1907605)
...bo liżąć trzeba pamiętać o tym, by jęzor wszedł na głębokość conajmniej trzech centymetrów dupska. Inaczej kończy się to tak jak w tym przypadku. Pies został zjedzony przez swojego pana. Pan nie zapomniał również o ustanowieniu paymentu dla swojego doga. 100k i wszystko można zaczynać od nowa. Nowe życie, nowy jęzor tylko dupa Pana ta sama, tak samo przesączona zapachem wiejskiego pola jak wcześniej. Papier do olecka jeszcze nie dotarł, sama trawa ze świeżą rosą to nie to samo co ciepły język przydupasa. No chyba, że Pan z Przemyśla. To prawie jak miasto, więc i dupa pachnie inaczej. VU gratulujemy psów.

Widac ze miales w tym parkytki skoro tak dobrze to znasz ;)

Bosy_Wiesniak 18-02-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1907665)
Widac ze miales w tym parkytki skoro tak dobrze to znasz ;)

I owszem, moja dupa była swojego czasu na nebuli jedną z najbardziej wylizanych odbytnic wszechczasów. Dupa z miasta, co było słychać, widać, a przedewszystkim... czuć.

Ancient900 18-02-2008 21:57

długo bez wojny nie wytrzymali ;x

VU vs Finix, Celandia, Morrderca, byli członkowie last hope.

łał, ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy do wojny

TheDwarf 18-02-2008 22:11

Już od rana czuć było wojną, opisze wam ten dzien.

Godzina 5:30, ciepły dom Sir Hidka na Hawajach
Odcięta od świata willa, starego i zmarszczonego reżysera była miejscem, które miejscowi nazywali "dom, na ktory nawet diabeł nie patrzy". coś w tym było - nikt do mnie nie dzwonił, dzwiek sms'a radował mnie przez chwile, w sumie to do momentu kiedy nie zorientowalem sie ze to kolejny SMS od operatora, codzienne sprawdzanie skrzynki mailowej tez nie bylo ciekawe - na 3 nowe maile, 4 to byl spam "NOWY BOT", "JAK ZROBIC 100 LV W 3 DNI - PORADNIK", "MAŚĆ NA RAKA PROSTATY". O nowych botach to slyszalem tylko tyle, ze koles kiedys skorzystal z takich uslug i do dzis chodzi od sciany do sciany w rookowym templu, od czasu do czasu patrzac w twarz Cipfriedowi. 100 level w 3 dni... dla ludzi z taka iloscia czasu jak ja to nie jest mozliwe - tu trzeba jakis film, tu kontrakt, tu akcje kupic, tu ktos chce akcje Hidek Pictures kupic. Masc na raka prostaty? Od 20 lat na to choruje i zadna masc mi nie pomogla, wiec i wasza mi nie pomoze. Naciagacze.

Tego ranka bylo jednak inaczej, bo obudzil mnie dzwonek mojego telefonu. Kiedy juz sie zorientowalem, ze to nie hawajski dzien niepodleglosci, nie love parade no i nie hawajska orkiestra swiatecznej przemocy, tylko moj polifoniczny nokia tune, odebralem:

- Kurwa, piata w nocy jest.
- Spokojnie, panie hidek. - rzekl glos mlodocianej sekretarki. - Wojna sie szykuje.
- W dupie to mam, kontynnuje sen.

11.00
Oddzwonilem i powiedzialem ze jestem neutralny. I zeby wiecej do mnie nie dzwonila o jakichs wojnach.

13.00, Hollywood, Studio Filmowe "Hidek Pictures.
Zamówiłem baterie dział przeciwlotniczych, wybudowałem schron antyatomowy, napisalem na forum ze jestem neutralny.

Udałem sie dalej spac, tym razem w nadziei ze juz nic mi nie przeszkodzi.

19.00, ta sama lokacja co wyzej
BOOM. uslyszalem tylko tyle i wyszedlem przed drzwi. Panowie, bawcie sie w wojny z dala od mojego studia odrzeklem i udalem sie dalej spac. Fajnie bylo, przysnilo mi sie Revolution 2 w kinie i na kasetach VHS. No i to jak wbijam 100 lv, i na nastepny dzien mam hacka, ale to mi sie codziennei sni.

/\ to bylo zalosne, zreszta jak cale poczucie mojego dretwego humoru, pozostaje mi wiec zyczyc wam powodzenia w wojnie, duzo fragow, malo lagow, combosow nieprzecietnych, no i leveli samych setnych.

Bosy_Wiesniak 18-02-2008 22:16

Nie ma i nie bedzie zadnej wojny. Nie podniecajcie sie. Ta maskarada ma na celu tylko wybicie tych co zaplacili. Szkoda, ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale.

Sniezynka 18-02-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornelotia (Post 1907429)
Chciałeś, to i masz... :P

Rodonator

Killed at Level 131 by Mengirt
and by Finix

Rodo i co teraz? Te wszystkie godziny lizania poszły w las .__O

No to kwita ;)

Braboos 18-02-2008 22:35

Haha jaka zadyma na forum.tibia.com

Rozqu 18-02-2008 22:40

Może jeszcze kiedyś razem zatańczymy . :0 moje loot bagi i parcele :< ciekawie by było jak to nie jest ściema elos ;] .

Bosy_Wiesniak 18-02-2008 22:51

Jaki jest sens wypiowadania komus wojny kogo mozna zrokowac w
10min? Pol vu ma wejscie na morrderce w tym silver cos na zasadzie: "Kto nie ma wejscia na morrderce ten frajer".
Ogolnie na nebuli chu...la wiatr nuda, itd wiec lepiej zrobic maskarade glupki uwierza, moze czesc lh na openka wyjdzie to sie ich wybije :P. Pomysl dobry ale wykonanie niedopracowane widac ze full spontan.

Kapitan Chrupek 18-02-2008 23:20

taaa dochodźcie do wojny.. potem was w plecy ścisnął

btw. a dziadzia xaem gdzie chciałby dojsc?? xd

Sid Domestos 19-02-2008 00:17

[char]Morrderca[/char]
Feb 18 2008, 20:06:03 CET Killed at Level 165 by Silver Chan and by Vrox'do
Poczatek? :)

NinJa 19-02-2008 01:35

Morze ZmieniŁ ChasŁo!

nebulanoob 19-02-2008 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 1908078)
Jaki jest sens wypiowadania komus wojny kogo mozna zrokowac w
10min? Pol vu ma wejscie na morrderce w tym silver cos na zasadzie: "Kto nie ma wejscia na morrderce ten frajer".
Ogolnie na nebuli chu...la wiatr nuda, itd wiec lepiej zrobic maskarade glupki uwierza, moze czesc lh na openka wyjdzie to sie ich wybije :P. Pomysl dobry ale wykonanie niedopracowane widac ze full spontan.

pol szczecina robilo ci lvl pajacu.

Adikeen 19-02-2008 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nebulanoob (Post 1908508)
pol szczecina robilo ci lvl pajacu.

Mordzuk, chciałbym zobaczyć dowody na to, iż ta wojna jest prawdziwa... bo napisać każdy moze ;-)

Tak jak na tibia.com napisalem: 'time will show' :)

D@nger 19-02-2008 13:11

Adikeeen To Moj Ziom

Czesc Calh ladnie tanczysz \/

http://www.youtube.com/watch?v=qGXiN-_BCts

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kornelotia 19-02-2008 18:45

ależ Ty śmieszny D@nger jesteś -.-', masz uprzedzenie do Calha tylko z tego powodu, że potrafi się bawić ? :P niezła wczuta, nie wiem czemu ludzie się śmieją z takich ludzi, chciałbym Ciebie D@nger zobaczyć w akcji ;o wtedy byśmy się pośmiali (?)

D@nger 19-02-2008 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornelotia (Post 1909490)
ależ Ty śmieszny D@nger jesteś -.-', masz uprzedzenie do Calha tylko z tego powodu, że potrafi się bawić ? :P niezła wczuta, nie wiem czemu ludzie się śmieją z takich ludzi, chciałbym Ciebie D@nger zobaczyć w akcji ;o wtedy byśmy się pośmiali (?)

HAHAHAHA jesteś dla mnie mistrzem _/ xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26.