![]() |
A ja mam 10 lvl , 3 mlv , 58 sword , 54 shielding i co ... ;) i nadal nie jestem zadowolony z tych skilli ;(
|
takie skile jakie sobie zrobisz takie bedziesz miał...
Wiadomo że na nowym świecie to wiekszość knightów robi level a nie skille ^^ |
Ja mam 32 lvl i skille 65/64 na swiecie non-pvp ;P I trenie na slimach !!! Bardzo prydatne potwory na non-pvp ;P Mozna trenic dowoli ;P
|
Czy skille 42/41 na 14lvl'u to som slabe skille czy wmiare ok? Piszcie plz ;)
|
Za te skille i przy tym levelu dałbym ci 4- :)
|
Cytuj:
i to bylo max B) Tylko pare razy padlem;/ |
e As ty nic o skilowaniu pojecia nie masz wez przestac knight powinien miecz skile w miare rowne max 2 skile do przodu atk a nie 20-.- A tak mowiac radze zebys mial na 20lvl skile 60/60
A co do AS to wiesz mzoe jak sie robi dlugo 80/80 skile??-.- X( |
Ja mam 30lv a chce miec z 80/80. Non stop na ghulu 8o
|
Uhm ja mam 60 ek skills 82/80 Nebula
:cup: |
No ja mam lvl 28 i skille 61/58 a gram na pvp-enforced ;/ i ciagle teraz trenie
Inferna |
Ja na 19 lvl mam skile 57/55 ale juz mi sie niechce trenic chociaz do 25 lvl chce miec skile ponad 60/60 ale zobaczymy
|
mi sie kompletnie nie chce trenic - lv14, skille 36/31 ;)
|
ja mam na 9 lvl 45/43 i jade dalej :)
|
Ja Mam 9 ( :D ) Lvl i skille 35/35 (Jak Narazie), Ale Caly Czas ( ;( ) Trenuje... W Sumie To Teoretycznie Dzis Wyszedlem Z Rooka ( :] )... Nigdy Nie Lubilem Trenowac I Mam Nadzieje, Ze Nie Polubie ( :p )... Ale Coz Taka Rola Knighta ( :] )... W Kazdym Radzie Musze Przyznac ( :( ) Ze Trening Jest Ciekawszy Od Robienia Runek... B)
|
ale z was sa nooby skille sa dobre jak sie podobaja graczowi
|
darko sam sie krytykujesz...Jeśli bede miec 15 skilla i powiem ze mi sie podobają to tzn ze one są dobre?? pomysl najpierw pozniej napisz
Pozdrawiam |
zobacz ja jestem zadowolany z mojich skilli i sa one dobre
|
owszem masz dobre skille nic do tego nie mam, ale to ze napisales ze jesli komus sie podobaja skille to nie oznacza ze one są dobre jak juz dawalem moge miec 15 i moga mi sie podobac lecz to sa zle skille.
Pozdrawiam |
Jak skilluje z rotami.Mam 11 lvl skille 44/44 to mam zalozyc jak najlepsza tarcze czy jak najgorsza??? :confused:
|
Musisz założyć jak najlepszą tarcze. Skillując z potworkami jedyna rzecz jaka musi być najsłabsza jak to możliwe to broń. Moim zdaniem skille nie bardzo dobre ale wystarczające to:
15lvl-50/50 20lvl-60/60 25lvl-70/70 30lvl-75/75 30lvl+ - tu już zależy od cierpliwości gracza. |
Ja mam 12 lvl skille 57 swordzie i 54 w shieldzi dla mnie o sa wystarczajace skille :)
|
Ja mam 15lvl :cup: , a skille 39/32 ;( .
:evul: :evul: :evul: Prosze się nie śmiać , bo to moja 2 postać. ;) :kon: :kon: :kon: Wojna!!! :flaga_pl: , pamiętajcie , że szwedów się tepi na każdym serwerze |
:d
ja mam na 16lvlu 60/60 moim zdaniem jest najlepiej odrazu jak najwiecej np. na 15lvl zrobic 60/60 jak ktos chce to 65/65 nabic 20lvl i znow zrobic 5skillu wiecej i tak stopniowo :D ja mam kumpla co na 20lvl ma skille 80/80
|
Zginie, a potem będzie płakać, że stracił 40h treningu.
|
JA mam 13 lvl mam skile 60/60 nieiwme a na skile 80/60 na 20 lvl to niemozliwe raczej
|
skile
Po wyjściu z rooka najlepiej jest nabic od razu skile 60/60 - pózniej jest o wiele szybszy exp. Do 30 lvla radzę wbic 70/70, a dalej jak kto ma czas i ochotę na trening to do 80/80 może bic. ;)
|
hahahaha
hahaha jakies cienkie macie te skile j mam 12 lvl i skile 57/57 i cigale rosna =]]] nie jestem jeszcze z nich dumny i postaram sie wam udowodnic ze jest mozliwe miec 80/80 na 20 lvl xD i gram na swiecie belyria nick <etrnal diego> i gram tam od niedawna wiec dopierdo sie rozkrecam :D
|
Cytuj:
|
Ja mam knighta 10 lvl i mam 31 sworda i 19 tarczy (wiem wiem .. czemu tak malo sh??) otoz nie uzywam tarczy bo mam broad -- durna bron ale zbieram juz na fs. Chodzi o to ze gdzie moge potrenic sh szybko:O? PLS o odpowiedź:) aha jestem w carlin :)
ALI G RULEZ ;) |
Ja wam powiem,ze jak mysle o trningu to mnie szlak trafia i jakos wogule sie zebrac nie moge na trening i dobrze mi z tym.
|
Ja mam 8 level (3% do 9 niestety) i skile 30/27.... Chciałbym jeszcze na 8 dojśc do 40/40, a potem pozabijac wszystko co sie rusza : :evul: no dobra nie wszystko :) ale powiedzcie mi, czy dam rade cycowi na 9 levelu i skilach 40/40 ? serpent sword posiadam...
|
Moje skilss :D
Ja mam knight-a na 11lvl i skile 42/42 :baby: . Jak myślicie moga być :confused: . Skiluje na DWARF-ach POLECAM WSZYSTKIM :p :p :p B)
|
Ja mam 31lvl i skille 70/69. Na 20lvl treniłem do 60/69 a na 30 do 70/69 no i tak to wyglada na 40lvl bede trenił do 75/74 i na 50 do 80/79 i tyle proste :D
|
Ja mam 29 lvl i skilel 80/81 i 78% do 7mlvl i mysle ze kozak jestem :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ello
Ja mam skile 50/49 :P Obsidia Team Rulezzz
|
Wełgug mnie skile mam do niczego widzice je obok ale skiluje teraz do 65/65
potem wbije 35lvl i do 70/70 i tak dalej. Traning Sux!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Ty myslisz ze na 10 lvlu takie skille to sa dobre??Noo niewiem jak wam ale dlamnie w tibi najwazniejsze sa skille ja na mam jak narazie 61/60 :baby: |
ja mam skile cieniutkie jak na lvl
lvl=28
profesja=knight :crusader: mlv=4 juz nie dlugo 5 :mag: skile= 65/62 :x: serwer:Silvera B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |