![]() |
Widzę, że wiekszo¶ć z Was ma dalej problem z MM więc napiszę co i jak:
Po pierwsze ¶ci±gnijcie sobie programik Visual Route 2007 lub 2008 który ¶ledzi drogę do danego serwera czyli tzw. tracert. W okienku "Trace to" wpsiujesz adres serwera na którym grasz, potem start. Problem MM polega na tym, że co chwila s± skoki pinga bynajmniej ja tak miałem jak zgłaszałem problem. W zakładce EDIT znajdziecie SNAP AS A TEXT (CTRL+ B ). W ten sposób bedzięcie mieli drogę na serwer który wpiszecie. UWAGA: nie czekałem aż tracert będzie zrobiony w 100% bo tak nigdy wam nie pokaże skoków pinga czyli freezow odpałem tracerta i jezeli pojawia sie wam do 3 hopa pinga wiecej niz 100 to sobie przechwytywałem to jako tekst, ktory potem oczywiscie zostal wyslany do MM. Proponuje zrobic to z 2 lub 3 dni wtedy pomair staje się dla nich bardziej wiarygodny. Co do strat w pakietach dzi¶ takie miałem z samego rana też mozecie to zapisac i im przesłac. Co do samej rozmowy mówicie, że macie wysokie pingi i straty pakietów nic nie da się robić, oni sprawdz± wam prędko¶ć ł±cza i powiedz± że jest ok to jest pewne podczas rozmowy. ja uparłem się na pingi i utarte pakietów co mi z tego że sciaga dobrze skoro połowa ginie po drodze ?? Dodac mozecie ze strony zagraniczne wolno sie laduja etc. etc. Pamietajcie o tym ze zapytac sie kiedy bedzie rozwiazany problem termin niech wam koles poda z ktorym rozmawiacie. Nie zapomnijcie tez spisac jego imienia i nazwiska, bo jezeli problem nie zostanie rozwiazany to musicie sie powolac na wczesniejsza rozmowe. Jezeli w ciagu tego okresu ktory onie wyznacza nic sie nie zmieni dzwonic i egzekwowac. tyle narazie jak cos jezcze przyjdzie mi na mysl to napisze |
pyzio moglbys podac mi na priv swoj numer gg ? :>
|
Co to znaczy te [pakiet][gubienie pakietów]??
|
Umnie jest jakis przełom dzisiaj niemam lagow tylko po zalogowaniu chodzi płynnie przez jakies 5 minut i lag
|
U mnie też jest znacznie lepiej dzi¶. Tzn. od wczoraj 19:00.
|
masz to samo ze po 5-6 minutach dostajesz lagi puzniej niegrasz chwile w nic przez neta i znow mozna?
|
Cytuj:
Wbijasz 0 lagów cud miód po 10minutach lagi. Po wyłaczeniu tibi i odczekaniu losowego czasu wynosz±cego raczej 15min znowu nie było lagów jednakże sytuacja się powtórzyła :) I tak przez pół wieczora Wczoraj pod wieczór 21~ nie miałem lagów ... zaczelismy klepać 40lv to od razu dostałem lagów ... i tak się skończyło pkowanie :) Na log oucie :D Teraz lagi ... very big Dostałem rachunek do płacenia Dorzucili mi z nim jakas broszule i tak wyczytałem że w ¶wieta przez jakie¶ tam h internet będzie zwiększony 2 krotnie :) |
No ja takie lagi o jakich Wy mówicie miałem też własnie jeszcze nawet wczoraj, a dzi¶ kilka godzin bez lagów, potem godzina z lagami, a teraz znów ich nie ma.
|
a ja mam 5 minut bez lagow i potem lag i nazmiane;/
|
Panowie to pozostaje nam liczyć na "MM" .... Czekamy żeby wreszcie normalnie pograc ;)
PS.Aha i dziwi mnie to że stronki normalnie, sci±ganie normalnie ;/ POZDRO! |
Patologia, od rana do 17 wcale lagów nie było, a teraz... szkoda gadać.
|
@up
I tak masz dobrze >,< Ja pół godziny skilluję, bo lagi i jak nie ma laga idę zabić draga i wracam do skillowania, bo znów lagi. I tak przez calutki dzień. |
Co tera mamy robic jak to frankfurt ma cos zjebane a nie multimedia;/
|
Zego, mógłby¶ pisać zrozumialej?
Bo do tej połowy Twoich postów "ja nie rozumie" |
Nie zawsze Frankfurt ponieważ gram na "narodowy ots" i też mam lagi;/ Kumpel graj±cy na wyżej wymienionym czysta gra bez scinek :)
|
:P mam platfusa r±k
|
Zamierzam jutro i¶c do biura obsługi klienta :) Powiem że mam problem z grami internetowymi :P Zobaczymy co powiedz± ? Kto¶ tu pisał że już takie co¶ robił czy to co¶ kosztowało ?:) PozDro
|
Cytuj:
Ja dzowniłam do nich powiedzieli mi ze mam wirusa w komputerze -.- smiechu warte, a co do reszty wyzej mam identycznie. 5 minut bez lagow wyjde sobie tylko na spota pojde i zaraz freezy odechciewa sie wszystkiego ;/ |
O jaa ^^
Nie miałem lagów, nie miałem lagów. Wczoraj -.- Przynajmniej trochę pograłem. Chociaż dzi¶ też naraznie nie mam. : ] |
Ja cały czas mam lagi i 5 minut normalnej gry potem znow lagipujde se w csa pograc chwile i znow niema i tak caly czas a mój pojebany kolega niema juz lagow... a tez na mm
|
No wczoraj 2 lvle wbiłem pełne 72-74 i bossa ujebałem :D
Here is it. http://www.youtube.com/watch?v=OXBE6-TiXhE No a dzi¶ lagi.. xd |
Ja dalej mam lagi ale dzi¶ ide do nich i im powiem co o tych ¶mieciach my¶le -.-
|
Przedstaw im podobnie sytuacje i powiedz ze koledzy majacy multi jakos nie maja takich problemow a ty i czesc znajomych ma, oni niech zaczna cos z tym qwa robic bo zle bedzie ;/
@down Ja tez nie mam lagow jak narazie o dziwo, ale po poludniu pewnie znowu beda, no nic chwile skorzystam z tego a potem znowu zajme sie czyms innym ;/ I znowu mamy lagi ;/ Pochlastac sie idzie ;( |
Dalej nie ma lagów.
I tak sobie nie skorzystam, bo dzi¶ wyjeżdżam na ¶więta. -.- |
Dziwne w frankfurcie jest normalnie tylko niewiem co to to dalej
http://img362.imageshack.us/my.php?image=traceryi1.jpg O co chodzi w tym? |
cos dawno tu nie bylem, jakas poprawa? Ja juz nawet nie moge zalogowac, lagi mma po upie 24/7, na szczescie 30 mam nowego neta :)
|
Panowie ja dzi¶ zgłosiłem i w Wigilie przyjad±:) Napiszę czy co¶ pomogło powiedzieli przez telefon że jaki¶ parametr jest za wysoki Pozdro
|
Cytuj:
|
Byłem osobi¶cie , powiedziałem: S± ¶więta i chciałbym pograc lecz nie da się bo s± tzw.lagi , modem się rozł±cza dosyc często itp.Pozdro
|
I co sami Ci zaproponowali ze przyjda do Ciebie z wizyta?
|
Też wam gadali że w 1 dzień ¶wiat i drugi można za darmo ze stacjonarnego na stacjonarny dzwonić?
|
mi dali prezent na gwiazdke i mogłem dzi¶ pograć od 2 miesięcy bez laga ! a ile pograłem ? godzine ! to jest rekord no i dobiłem wkońcu lvl bo koledzy sie już ze mnie ¶miali -.-:D a teraz lag,lag,kick,freez i dowidzenia :)
|
No u mnie się sytuacja znacznie poprawiła, lagi były tylko przez 2 godziny :D
Pozwoliłem sobie więc na hunt czego¶ mocniejszego ; )) http://img241.imageshack.us/img241/1849/ipplxnf4.jpg http://img241.imageshack.us/img241/i...pg/1/w1152.png http://img374.imageshack.us/img374/8817/ipplx2pb4.jpg http://img374.imageshack.us/img374/i...pg/1/w1152.png |
Cytuj:
Aha i jak ten typek bedzie to pochwal sie czy cos zrobil naprawde godnego uwagi czy znowu nic, bo jesli pomoze to i ja bede wolac zeby zrobili tego neta -.- |
Cytuj:
|
No wiesz ja przy nich sprawdzę nie będzie działało nie odjad± ;)
|
Cytuj:
Zycze wam wszystkim wesolych swiat, aby były spedzone w gronie rodziny, swietnych prezentow, lepszej przyszlosci, pijanego lub trzezwego sylwestra jak kto woli ;D no i zeby ten przyszly rok był lepszy od tego co mija ;*;*;* |
Umnie sie zdarzyl cud od wczoraj niemam lagow ;>
|
Nie wiem w jakich słowach to wyrazić ale to tej pory ich nie ma jak sobie polecieli w CH*** to nie mówię ;/.. Jak pójdę w poniedziałek i jak tym pani± nagadam to miło nie będzie:)
|
Xaviour azura cos sie zmienila czy nadal te nooby urbexy graja?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |