![]() |
nasz mastah pvp:
Mar 15 2008, 04:23:41 CET Killed at Level 152 by Aervani Djkanthi and by Zaro'Ticu Nitroxys of korz :d |
..........
|
|
Cytuj:
@Edit Co do bloodmastera, sami wybrali sobie taki los,ale znasz PL, padną i odrazu Retired. |
Nie my, ale oni będą potem płakac ^^, ja to nie kumam tych ludzi. Pchają się do gildii, która jest w war, a potem i tak nic nie robią. Nie lepiej pozostac neutralnym?
|
..........
|
Cytuj:
A to ze "prawie kazdy wie" to ja wiem o tym bo nie jedna osoba mi pisala jak sie im zaliles jaki ty biedny young gorti chciales pomoc nettonie a on taki konfident nagle wyjebal wszystkie twoje chary ftp :( Wiem wiem ;) Szkoda ze nie wszyscy sa juz co do ciebie tacy szczerzy bo ja i tak wiem co oni tak naprawde o tobie mysla bez wzgledu na to jakie klamstwa im dalej wciskasz ;) A o tym ze lizesz dupe brazolą bardziej niz vegeta czy bloodmaster to wiesz tylko ty i niewielu polakow wiec mozesz sobie klamac tym co nie wiedza.. mnie to jebie.. I sobie mozesz pisac ze ty nie klamiesz bo ci co do konca cie jeszcze nie poznali to w to uwierza:) tak jak bylo z nettona.. ;) |
..........
|
Cytuj:
Jedyne co zrobiłeś dla tej wojny to chyba ten temat o PA, który i tak pewnie nie wypali... btw, nie to żebym ich bronił, wisi mi to poprostu, ale jak tu kiedyś ktoś napisał "spójrz na siebie a potem oceniaj innych" |
Cytuj:
a co do rl.. chcialbym cie spotkac w rl.. ojj bardzo bym chcial.. to bys wtedy kurwo zobaczyl jaki jestem leszcz... ;> I co do tej silki to chyba sobie to wymysliles bo cwicze dopiero od pol roku a z nam cie z 2 lata wiec nie moglem ci wczesniej o silce pisac.. a co do tych twoich wielkich romantycznych opowiesci to tez wiem ze to all bajeczka :) gz... Wiesz jaka jest roznica miedzy nami? Ze to ty piszesz do ludzi jaki ty jestes biedny i poszkodowany i jak to cie nettona potraktowal a nie ludzie do ciebie.. a ze mna jest na odwrot... |
..........
|
@Sardas
Teraz nic nie robię, bo nie mam pacca. Ale brałem udział w kilku akcjach, więc nie gadaj ^^. Carpę widziałeś, że coś robił? itd. Tylko Ambel był raz na opence i chwilę Szycha, a tak to pz, pz i jeszcze raz pz albo offline ;d. |
@mendolina
Nie chodzi o to że brałeś udział w kilku akcjach, tak samo postąpiłeś jak tamci, więc dlaczego odrazu do nich gadasz że mogli zostać neutral i takie tam, jak postąpiłeś tak samo? I co z tego że byłeś na openkach, zrobiłeś tam jakis wiekszy pożytek? Raczej nie sądze, porównywając ciebie do dawergo lub potusia to raczej nic nie zrobiłeś... |
Cytuj:
co do tego @Msn to poprostu: HUASDHAUDHSUAHSDUAHSDUHSDUAHSDUAHSDUHADUSHASDHDSUA HSDUHAUSDHUAHSD rozjebales mnie.. nom ale spoko. nic nie mowie. ty nie klamiesz przeciez nigdy :baby: Co do tego "Jak chcesz sie klocic to nie na forum" Omg boisz sie ze reszta forum dowie sie jakim to ty na prawde jestes skurwysynem? Bo widze ze juz nie masz co powiedziec i tylko przezywasz, grozisz i klamiesz.. zal.. |
Po pierwsze nie jestem sorc/druid, po drugie trapnąłem Plagena dzięki czemu nie mógł uciec i padł ;p, 70 ek wiele nie zdziała ale ponad 100+ może ^^.
|
"70 ek wiele nie zdziała"
To po co dochodziles do war? Widzisz, gadasz na kogoś a sam lepszy nie jesteś... |
Cytuj:
@Sardas Oj mylisz się robi dużo.. Nie będziemy ci opowiadać co i jak, bo nie jesteś znami w gildii a jak wiesz na forum jest dużo konfidentów. A co do Bloodmastera, to tak jak twoi "wielcy" RL, a dokładniej jeden, Asen Yokar. Wielki fighter a nie był na ani jednej opence, i nie mów mi że nie ma neta czy coś bo gdy dołączył do FTP to jeszcze miał. K,thx,bye :D @Kacpa Ale na chuj sie dojebałeś do Gortiego? Wyloozój... |
Cytuj:
|
Zal
Po pierwsze to ani ja ani Bloodmaster ani nawet nikt z naszej ekipy nie lize dupy brazylom ani nikomu, nawet wiekszasc was co tak "zajebiscie" popiera tę wojne bardziej im lize dupe ;///
Po drugie, to do gildi Deosita sam nas zaprosil Po trzecie, z poczatku odmowilem, bo stalem po stronie SA, tyle ze jak mialem hunta od ftp to jakos kazdy zamilkl i nikt jakos pomuc mi nie chcial I ludzie, otwórzcie oczy, oprucz poczatkowej fazy wojny gdzie SA mialo efekt zaskoczenia to ma przewage jedynie w zajetych kankach w pz i w najmniejszej frekwencji online, jak ktos gra na silvera, i ma otwarta vip liste to zauwarzy ze ciagle ludzi z SA nie ma!!!, A jesli chodzi wam o to w grze zeby tylko stac w pz i nie expic to gratulacje:cup: P.S sam mam kilku dobrych kumpli w SA tyle ze sorry ale nie widzialem juz ich chyba online od miesiaca A kurwa jebaną ciotą to sam jesteś oVvN3eR, bo jak taki kozak z ciebie to choc sie umuwimy na ustawke i zobaczymy co soba reprezentujesz ("Reprezentujesz biede") Słyszalem ze masz na Pacca bo dupy pod Kosciołem dajesz:baby: @Mendolina Jak byś chcial wiedziec to jak sie ma 120+ to prawie nie da sie byc neutralnym;( |
@poreda
Co ty możesz wiedzieć o Asenie jak nie masz z nim w ogóle kontakty? Codziennie z nim się widuje i mogę Cię zapewnić, że gdyby miał neta to by brał udział w war... Ale niedługo pewnie już mu neta założą... |
..........
|
..........
|
@Sardas
Powinieneś wiedziec, że fragowanie to nie wszystko. Liczy się każda pomoc, np. sprawdzanie statków, szpiegowanie, szukanie ludzi do war itd. edit: SA stoi w pz? A co dzisiaj w nocy było?;p Wyntecx Deosita Profyan(forum troll) nie zrobi pz ;P. |
Cytuj:
@Vegeta Nikt nie chciał ci pomóc? A KURWA CIĘŻKO BYŁO DOŁĄCZYĆ DO NAS? Teraz gdy dołączyłeś do FTP dalej masz hunta, a ostrzegam cię że już niedługo sytuacja w wojnie diametralnie się zmieni, i nie będzie przebacz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sardas
Lizanie dupy? Znowu zaczynasz kłótnie bo jesteś rl Asena, Vake? Nie zapominaj, że oni są moimi kumplami też...; Pomoc to lizanie dupy, lol, gz ;@. |
Cytuj:
"To ty mi zaczales grozic i wytykac jaki ty kozak jestes" Pokaz mi cytat bo smiac mi sie chce.. I napisz gdzie napisalem jaki ja kozak jestem bo to mnie tez rozbraja... Ja nie jestem takim jak ty lamusem co do kazdego sapie i z kazdym chce sie bic a pozniej ucieka z pola bitwy.. ja do nikogo nie sapie... staram sie zyc w "peace"...ale jak znajdzie sie ktos taki jak ty to nie gadam duzo tylko przechodze do dzialania... a co do tego ze wyjechalem do norwegii to moze powiesz ze w polsce jest lepiej? A moze wyjasnisz mi dlaczego tak duzo ludzi z polski wyjezdza za granice? bija ich w polsce bo sa konfidentami? A moze ty mi poprostu tego zazdroscisz? nie wiem... ale mysle ze akurat w tym fragmencie ci cos nie wyszlo :baby: |
@Kacperka
Sam fakt, że wyjeżdżasz z Polski, bo nie ma co tu szukac wyjaśnia, że nie jesteś patriotą. A pamiętaj, że to my budujemy nasz kraj ^^. |
Dobra konczymy sie klucić, tylko mnie to poprostu w*****lo że gadasz na kogoś że doszedł do gildii po stronie ftp a tak samo postąpiłeś tylko że ty dołączyłeś do SA...
|
..........
|
Cytuj:
|
Doszedłem, bo miałem cel. Ci polacy, którzy doszli do FTP po prostu myśleli, że łatwo FTP wygra wojnę, a to im da potem jakieś przetrwanie. Ale od razu mówię, że tak nie będzie.
@Kacperka Nie no looz, ja nie mówię, że ty nie jesteś patriotą itd., wkońcu i tak jesteś jeszcze nie pełnoletni(chyba xD), więc nie masz tyle zobowiązań i jeszcze trochę decydują o tobie twoi rodzice :p. Ale dajmy przykład lekarzy...może i mało dostają, ale jak wyjadą ci najlepsi, to sytuacja się nie poprawi, a tylko pogorszy :S. edit: Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 9, gości: 8) ;o |
Cytuj:
@Sardas Dobrze wiesz że aseny i vake doszli do ftp po to aby było tak jak napisałem wyżej, i może nie załważyłeś ale my od zawsze walczymy z FDP. |
Może oni też mieli cel, a nie poprostu myslą ze ftp łatwo wygra...
Cytuj:
Nie chodzi tu o PA, każdy ma swoje zdanie i nie każdy musi lubić SA... A nie musicie odrazu im wrzucać bo za ftp sa... -.-' Na bank ani asen i vake, ani amel nie doszli do ftp żeby lizać dupe, Mieli swoje powody... @Peroda Ftp dostaje w dupe? Nie sądze, chyba tylko we fragach... Spójrz logicznie na status wojny, każdy frag dla SA jest juz odrobiony przez FTP (chyba) czyli można powiedzieć że jest 0:100+ dla ftp... |
@Sardas
Mam ci skopiowac fragi FTP na neutral, a SA? edit: I co z tego, że odrobili? Niedługo się to skończy, obiecuje ci ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Raz ci przyznam racje... |
gdzies tam up nie mieszajcie mnie do swoich klotni, prownujac mnie do kogos.
poreda prawie kazdy z ftp odrobil lvl, a retired to sciema czemu ftp lata z pk po servie kiedy chce? skoro przygrywaja war?a SA w pz siedzi o.O |
Cytuj:
@Sardas Mobilizują ale nie zawsze, tym bardziej jak nie stać na odrobienie. @Doskonaly Doszło DH? I co z tego jeżeli 80% to Noobostwo które nie wie nawet co oznacza skrót PVP? Jedynie 20% czyli Atropoz Silvanna i kilku innych zna się na wojnie. DH po pierwszym lub drugim open battle który będzie niedługo odejdzie i będzie płaciło za swój błąd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |