![]() |
Z kastetami, huh? :o
|
no to rzeczywiscie, wiarygodne zrodlo x)
|
03:34 Kuba Skarab Wielki [74]: utamo vita ""lache piesowi
^ N/c chyba Lache Psu Co do akcji bylo smiesznie za niski level zemnie na main blockera XD i nie ta profesja ale dalem rade. http://img221.imageshack.us/img221/1771/auhsaufi6.jpg A VIlum jak tam twoj 78 Edek :S |
Gdyby nie ng to bys polegl.
Btw. Z tego co wiem to tylko nolify siedza o tej h wiec won do spania ; DDD |
Hm no Lify ja dzis no lifuje bo mnei nie bylo caly dzien w domu xD raz na jakis czas mozna bo ostatnio malo przesiaduje od tak przy kompie.
Co do ng bylo wlaczone ale nie leczenie i szczerze myslalem ze zdechne odrazu xD bo wiedzialem ze 2 sqm na lewo czaji sie okolo 12 osob przyciskajacych hotkey zeby mi najebac a ja czekam tylko aby miec natyle dobry refleks zeby wcisnac ten jebany guzik, na ven dragach nie mialem ng (i nie bylem przygotowany an bloczenie) i co sie zemna stalo 1 hotkey jaki zdarzylem zlapac to byly potiony do exury san nie zdolalem dotrzec xD tym czasem DOBRANOC !!!!! Vedoor to co 28 czerwca kupie Ci piwo i bedziesz spy-em ? XD |
ja tam np bym sie bardzo chetnie z vedoorem spotkal xd
|
Fajnie fotki, chciałbym tam być :D
|
Cytuj:
@Bochnia Możesz kiedyś przyjechać do Łodzi to porozmawiamy. |
:o
spamspamspam |
Ale kurwa macie zabawe umieszczajac w stopkach zdjecia ludzi i dopisujac do nich jakies zajebiste frazy. Gratki za pomysly zarowno dla kika jak i wizza.......
Btw Wszystkiego najlepszego dzieciaki z okazji Dnia dziecka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za życzenia!
|
dzienki =D+D++D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzieki dzieki:*
|
spoko torpe zrobilem to przeciw chrisowi bo smieje sie zemnie to pokazalem jego ryj i posmialem sie z niego.
co do zyczen dzieki tez ci zycze wszystkiego najlepszego i ide elo. WCZORAJ Eroded Ero Jun 01 2008, 01:40:17 CEST Killed at Level 96 by Ancient Bolter and by Lord Hordan DZISIAJ Shiver Shark Jun 01 2008, 15:26:55 CEST Killed at Level 116 by Lambasta the sorcerer and by Von Gacek tzn to 1 dzien ale tak miedzy tym spalem xD |
@up NO LIFE O PJENTNASTEJ W TIBJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
dzis jakos nie przybiegliscie co prawda to prawda pewnie xoo nie bylo i sie baliscie bo bez libanskiej dupy to wy nigdzie sie nie ruszacie :*
|
Gdzie mielismy przybiec skoro wy juz byliscie na defence spocie z 5 nobami do m walowania ?
To bylo oczywiste ze dacie loga za 15min ;DD |
Cytuj:
|
hahahahahahahaha gz fraga
myslisz ze ktos sie przejmuje ze padl botknihgtem ?;p |
Cytuj:
|
aaaaahahaha xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD d
bonebrothas ftw _/ |
Cytuj:
made my day! :D XDDDDDDD |
Cytuj:
Tylko Mika wez ze soba :P I ze wzgledu na stare dobre czasy Xirodana i Pawla ;) |
I Kojota jeszcze po drodze;D
jez17.Psk nie pije piw... ?:D Wizz kox jestes w chuj graj sobie w tibie 15h dziennie mam to w dupie kupuj sobie postacie mam to rownież w dupie ,ale jak Ty wygladasz to naprawde kusi wazysz okolo 45 kg i masz 155 cm wzrostu moze 160. Zaraz pewnie napiszesz ,ze byłem nikim czy cos ,ze Partyzanci to noby ,ze cos ale ja przynajmniej nikogo nie opierdoliłem i nie myslalem ,ze jestem zajebisty fajter ponieważ Alberto Cie lubiał i dlatego byłes tam. Chris Di Gothia postac kupiona na 135 lvl? Wizz montegro wybotowany pozatym troje ludzi grało nim. Wiec co Ty tu mozesz gadać ,ze fajnie strzelasz sdki? Hotkeyem :);):p:]B):(:D:o8o:confused::baby: |
Chrisa miaelm od 118
Wiza wyexpielm sam ,botowalem od 1 do 34 levela? Powiedz mi kto jeszcze na nim gral. Tak, partyzanci to noby, a ty jestes najwiekszym tego przykladem. Kiedy partyzanci doszli do war to po 3 dniach oddali 6 free fragow xDD Kojot po 1 miesiacy klepy spamuje do kazdego na gg czy nie chca chara kupic. A kto nie kupil chara? Drings - kupiony na 90llv Tomy soon of hell - kupiony na 80? Jobizof - na 70? Barkie - 95? Ancient bolter - new owner od 30 lvl Cheese Commander - 75? Demi Azikaim - szarowany przez 5 osob? Dragon xenduraxis purowei - tego nie bede komentowac. Mago Proz - new owner Mefisto The Master - owner sie zmienial co 2 miechy Saperowa - Pierw jakas laska , potem szkocz i kto teraz? Vaxefuve - 3 osoby nim expily? Ancient Sorcererr - a przeciez to byl PL Gladith - new owner od 108? Galadorm - traded na 120? Popatrz na swoja gildie a potem mow ze jestem nikim bo kupilem char ;] |
O kurwa Wizz jaki Ty jesteś doinformowany : * To mi powiedz jakie ja chary kupiłem/sprzedałem :o?
Cytuj:
Cytuj:
:* |
Latalem po frostach i mialem 300-400k/h
Kasy nie zbieralem 10h na frostach = 4kk expa Na wizzie wbielm 18kk expa w 51 dni? Chyba juz widzisz ze tak naprawde nie kosztowalo mnie to duzo czasu. Zobacz teraz ile ty musiales expic majac 60k/h na pohu swoim palkiem czy tam knightem. |
Cytuj:
@down ;] <idiot> |
Proste ;]
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. |
@emok
a co zazdroscisz ze nigdy niegrales ani niemiales swojego chara nawet na +80lvl ? |
Co do ciebie wizz ogarnij swoja Gildie ile tam jest kupionych badz sharowanych charow kolo 3/4 gildi.
badz co badz gra Bolterem od 30 lv to nie to samo co Botowanie i tak kupionego 118 ek ^^.Ancient Sorc od 0 fakt faktem sharowany ale moge to przyznac ze robilem 2 chary praktycznie od zera sharujac z max 1 osoba wiec wychodzi na to ze robilem 1 chara sam i ta osoba 1 chara tez sama wiec lekko mowiac co do mnie to wy*******aj. Nie jestem i nie bede taka ciota jak ty bo nawet jak bym chcial to bym tak nie umiał Vilum zamknij tam ten ryj psiocho bozeeeeeee jak ja cie nienawidze jestes 0 strzyzesz emerytow nic kurwa nie mozesz twoj kolega to chyab tylko pixik stara wyzywa cie od skurwysynow kiedy siedzisz przy kompie i jeszcze uwazasz ze jestes fajny :/ Elo a czy ktos zwraca an ciebie uwage? panie Vilum z tym twoim jakims tam 80 ed pewnie juz. |
@Mefisto~
Pozwolę sobie przytoczyć słowa samego Chrisa aka Mario: "Jestem mały ale bardzo silny"! <Tłumaczy wszystkie gdybania> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam w info(pod avatarem :0) napisane dokładnie "Knight" ale palkiem ^^ Do tego napewno zajebisty exp 30knightem na pohu :0. Wizz jesteś kurwa pro jak oglądałem ten filmik "edon akcja" czy jak tam to nazwałeś to poprostu srać sie chce... Kurwa Goofa był spoko lubilem go, a teraz taki pies nim gra kurwa smutne to jest : (. Już bardziej Floova lubie niż Ciebie : * dopier.dalasz sie do Emoka że nie miał nigdy 80+... Skąd możesz wiedzieć, przecież jak złapał hunta od szmatek to nie bedzie każdemu mówił swojego nowego nicku nieprawdasz? Ale Ty kurwa niepomyślisz. : * |
Chodzilo o rotwormy i cyklopy ;D
Btw.Czemu srac sie chce?Ty mnie oceniasz jak gram? Twoje umiejetnosci pvp ograniczaja sie do pkowania z kumplami 10 levelami. Wymien jeden blad jaki popelnilem na tym filmiku. Ja tego nie rozumiem.Wpada na forum jakis 30 level z venore i zaczyna sie rozpisywac jak by mial 200 mastera,byl w wojnie 4 lata i znal wszystkich. Co do emoka to poprostu wiem ze forumowy troll nie zrobi 80+ Name: Nosferatu Niedzielson Sex: male Profession: Knight Level: 44 World: Titania Residence: Venore Last login: May 31 2008, 23:05:57 CEST Comment: Toko acid is my PRO Ej serio toko acid jest twoim pro?Ile dales? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |