![]() |
|
Cytuj:
|
Masslog na okolnir na Borotha, Achmeda, Lya Ly efekt:
Lya Ly Apr 22 2008, 12:32:31 CEST Killed at Level 156 by Damoon Boroth i Achmed uciekli :P |
Cytuj:
Lya ly zaaemalowal sie i dal xloga ale i tak sie padl ;] |
|
|
|
a wy juz nie macie ciekawszych zajec tylko sobie zdjeciami gadac? :)))
|
|
Noob - Miejski słownik slangu i mowy potocznej Slang młodzieżowy
http://img409.imageshack.us/img409/117/noob1nw8ds0.jpg |
Cytuj:
znasz Mateusza Dragona Wielkiego ? |
Kurw rs na picinhoxsie omg
|
# Colmar /tak a nawet jestem z nim na ty" jeśli cie to interesuje ;c
@Down Zimny? o.o chyba nie ; >pom(y)łka< |
@up
Yo Zimny(?) |
dzisiaj zasrana matma musze sie czekolady nawpierdzielac.:baby:
|
Cytuj:
daj jakis kontakt z nim musze sie z nim skontaktowac poprosze go o wbicie 100 lvla :D |
Cytuj:
|
@up to nie miało byc smieszne
Powstała kolejna lista fragów i moim zdaniem najlepsza gdyz sa liczone fragi wszystkich gildi pomagających w wojnie czyli LR + Vind + Nexx vs Int + CFA wynik 183-170 chyba B) ten wynik pokazuje ze jeszcze Inter ciagle depcze po pietach LR . Kwestia czasu i Inter znow bedzie prowadzic w wojnie :] |
Cytuj:
zreszta to nie sa prawdziwe staty , niech ten noob doda jeszcze pionow ktorzy padli na openach a walczyli z Inter Typu Flaurung itp .... zobaczycie jaka bedzie przewaga ;] |
Cytuj:
Skoro Beduriona fragi sa prawdziwe to czemu nie dodaje fragow na Vindictive i Nexussie ?? przeciez oni wam pomagaja na kazdym masslogu :baby: czyzbyscie sie bali prawdy i zauwazyli ze Interregnum was dogania i nic z tym zrobic nie mozecie :baby: Chyba sami to zauwazyliscie ze Nexxusy i Vindictive to banda kretynow i wam statystki spierdola to nie dodajecie ich do statow :D Juz ORMO mniej pada niz ta banda ciot :D POWIEM KRÓTKO! PRAWDA BOLI B) a no nawet przykład z zycia wziety :D Wilkes Apr 23 2008, 14:09:31 CEST Killed at Level 82 by Sacramentos and by Calis Flam Comment Wilka na tibia.com " † Hail La Revolution † " POZDROWIONKO! |
Cytuj:
zal ;o wez wyjdz z tad pionku ;o |
Cytuj:
Smokuu no powiedz powiedz czemu Bedurion nie doda fragow na nexussie i vindictive skoro oni pomagaja wam na wojnie ? :D Bo staty wam pogorsza ? Wiadomo 10-15 fragów inaczej wyglada niz 40 ;) |
Cytuj:
|
wytlumaczy mi ktos ta cala sprzeczke na forum o jakims ALIM, bo nic nie moge zrozumiec z ich rozmowy przez te ich egpitowskie spedalone nazwiska.
|
Cytuj:
Czemu nie dodaja? hmm Według was to oni sa naszymi supporterami, LR nie akceptuje ich jako supporterów, nie bierze udzialu w ich akcjach... zreszta luki wypowiedzial wojne przeciw LR a nie nexuss czy jakims innym pionkom :>:P |
Cytuj:
haahaahhahaha a jak Leszczu dodał do wojny Aqualeara to nikt nic nie pisal ze do wojny dołaczaja a Leszczu napisal ze dołączyli do wojny gdyz pomagali dla Interregnum B) 02.03.2008 - Aquelarre joins into war on the side of Interregnum. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wcale nie biorą udzialu w akcjach Oo' np. Weihnachtsfrau, Swasiiy, Wilkes, Keruz. Skad ze znowu... Cytuj:
*Note: - Only players with level 80 or higher will be counted as a war frag. Jeszcze jakies glupie pytania? @Down Jaka szkoda, nie?:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
ludzie z inych swiatow sie posmieja..z was |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Te kurwa cale nexussy mnie tak w*****aja ze az mi sie krew w zylach gotuje. Kurwa zrobili se debile gildie, niby nas supportuja, my im mowimy zeby se dali spokoj, a Ci kurwa wylaza z pz i padaja jak muchy. Nie zrobili zadnej akcji na wlasna reke, jedynie co z dwie osoby od nich maja fragi na Interregnum, ale to tylko i wylacznie dlatego ze walneli last hita albo cos takiego.
Dobra ide spac bo caly jestem zagotowany :( : ******************** |
Cytuj:
skoro wam przeszkadzaja nie mozecie ich po prostu zabic ? ;) Ale fakt pozostaje faktem chłopaki z Nexusa i Vindictive uczestnicza w wojnie wiec fragi ich powinny byc liczone :) |
Idac Twoim tokiem rozumowania powinnismy dodawac smierc kazdego playera ktory pojawi sie na openie i przylaczy sie do ktorejkolwiek ze stron, bedac jednoczesnie przeciwko drugiej. A takich fragow tez by sie sporo znalazlo.
Ok, teraz na serio ide spac. : ********************************** :D A, wlasnie, a'propos laczenia fragow na Nexussie i LR, z tego co wiem to nie bylo zadnego alliancu LR i Nexussa, w przeciwienstwie do alliancu CfA i Interregnum, tak wiec jesli chcecie liczyc Nexuss, to powinny byc osobne staty w wojnie miedzy wami i Nexussem. Nexuss w zaden sposob z nami nie wspolpracuje, nie siedzimy razem na Ventrilo, nie mamy IP ich ventrilo o ile takowe maja, nie wiedza o zadnych naszych akcjach ani my o ich akcjach (ktore z reszta mozna policzyc na palcach jednej dloni), a wybijac ich przeciez nie bedziemy, bo przeciez teoretycznie maja taki sam cel jak my i oni nie wypowiedzieli nam wojny (jak dotad o0). I prosze, nie mowcie mi ze nie mam racji. |
W wojnie nie najwazniejsze sa staty, raczej morale i KASA!! a tak btw. co sie sracie jak to nie wasz zasrany interes....
|
Cytuj:
|
@Kazi
Ale o Vindictive nie wspomniales, wiec zapewne siedza z wami na vt jestem prawie pewien ze siedzi z wami pare osob 'z zewnatrz' |
Cytuj:
czasami se mysle ze chcialbym posluchac waszego venta w czasie akcji,pewnie neizla komedia;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |