![]() |
Cytuj:
|
zbyt pesymistyczny ten twoj kupon wzgledem polaka notop,wiem ze stac nas na awans do dalszej fazy
|
Cytuj:
|
Dorosnijcie..
|
Cytuj:
A co do Polski w wypowiedzi widac Polska mentalnosc do wiary w siebie i wiecznego narzenia, a klimat jest calkiem podobny do Polski :) Niemcy - Polska (1X2) Polska Austria - Chorwacja (1X2) Chorwacja Portugalia - Turcja (1X2) Portugalia Całkiem fajny kupon :) |
wlasnie ja nie rozumiem dlaczego tak jest, kiedy Polsce udaje sie cos osiagnac np dostali sie na euro od razu ida komentarze nie wyjdzie z grupy albo jeszcze jakies glupoty, Troche wiary sam nie jestem patriota, ale w takich chwilach chcialbym aby im sie udalo. 2-1 dla Polski !
|
Może było ze weszliśmy na MS. świata i odrazu odpadliśmy z grupy ale tym razem tak nie będzie (oby xD)
Może ten nowy trener coś zrobi wkońcu w eliminacjach ładnie nam poszło ! ;p |
12:05 Adix Valta [21]: polace w tibi niech sie ubiorom na Bialo-czerwon wspomurzmy polaków
i wszystko jasne :D to ty notop? |
Cytuj:
|
ale LR kibicuje polakom, nie dawno na OB chcieli wyjsc z barwach polski ;)
|
niewiem czemu wiekszosc z Was twierdzi ze Polska nie ma szans na Euro ? W kwalifikacjach Polacy pokazali ze potrafia grac z najlepszymi. Potrafili wygrac z świetną Portugalia w której 1 zawodnik jest warty tyle co nasz najlepszy klub w Polsce Wisła Kraków ? W Chorzowie Polacy w meczu z Portugalia nie dali im szans na wygrana prowadzili od poczatku zasluzenie i tak do konca meczu, w Lizbonie było trochę inaczej tutaj oni prowadzili mecz ale to My zdobylismy pierwsi bramkę a potem Portugalia musiała odrabiac straty ale w koncu remis był z 4 drużyną świata, i 2 w europie. Moim zdaniem Polacy na Euro maja ogromne szanse, nie skreslam ich jak notop, ze z grupy wyjsc szans nie maja. Dzisiejszy mecz z Niemcami pokaze jaki mamy silny zespół i Polacy pokarza ze potrafia wygrywac z najlepszymi. Ja typuje 1-0 dla Polski bo bardzo dobrym meczu B)
|
30-0 dla Polski jak to w reklamie Media Martku :cup:
|
|
opisy od rana rozbrajaja
<opis>POLSKA vs hitlerland. DO BOJU POLSKO!!!!</opis> xD |
Cytuj:
tak wiem, fajny fajny:D |
Jesli na Polskich charach na mistrzostwach swiata bedzie grala Hiberna i na smolarku naprzyklad Zomb to wyjdziemy z grupy no chyba ze niemcy pojda w stack przy naszej bramce to wtedy dzieki elfowi strzela nam gola ale jest mozliwosc ze dostana debuga juz w pierwszej polowie.
btw nie interesuje sie pilka i nie mam zielonego pojecia o tym ale wspieram naszych graczy i pewnie nawet obejze ten mecz. |
Cytuj:
2x znaczy remis lub przegra a opcji amsz jeszcze w huj i w pizdu 1,1x,x,2 cos wiecej ?D nielicze ze na 1 tymsamym kuponie niemoze sie powtarzac np polska austra/polska niemcy wiecej szczegolow zapraszam na www.sts.pl regulamin a pozniej wroc i odpisz |
wczoraj moruthonix zalozyl sie z polem enmo ze jak Polska przegra to wychodzi z interegnum!
|
Cytuj:
<do nikogo> ps. twoja stara gra w reprezentacji polski |
mhm, notop to moze wy*******aj do niemiec jak jestes takim wiernym fanem hitlerlandu? zero optymizmu w tobie
twoj stary to klose |
hahahaa balance rozjebales mnie. xD
|
Notop widze ze tez sie bawisz/bawiles w obstawianie ;) kiedys nawet obstawiajac mecze zgarnąłem troche pieniedzy :) ale kiedy to było. Zapomniales jeszcze o opcji jaka jest Notop, czyli 12 czyli wygra 1 zespół albo 2, ale w STS chyba takiej opcji nie ma, a w Toto-Mix jest na bank :]
Dzis Moruthanix nie wyjdzie z Interregnum :D bedzie dobrze DOKOPIEMY NIEMCOM! :evul: btw. Notop czemu skazujesz Polaków na porażke jeszcze przed meczem ? Przed eliminacjami zapewne tez obstawiałes ze Polacy nie wejdą do ME. a jednak weszli i to w jakim stylu :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moj typ: 1:0 dla nas. |
Cytuj:
x-remis 1-wygrana POLSKI 2-wygrana Niemiec Tyle jest opcji ,ewentualnie bardziej szczegolowo obstawiasz wynik,przedzial minut w ktorym padna bramki,strzelcow etc etc bye...:|Co do wyniku -ciezko obstawic mysle ze 1-0 , 2-1 dla nas .Ogolnie nasza grupa moze byc bardzo ciekawa ze wzgledu na podobna gre zespolow Dobra , zwracam honor -zawsze stoluje sie w innym szczerze opowiedziawszy |
Cytuj:
w toto-mix jest 1,X,2,1X,X2,12 w innych firmach nie typowałem wiec niewiem wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie ;) |
Poland 1 : 1 Germany \0/
|
osiem jajo dla nas ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
zalozylem sie z nauczycielka niemieckiego o 5zl ze wygramy |
Cytuj:
Mówie wam będzie 2:1 ! :cup::cup::cup::cup: z Portugalią też mówili, że przegramy i co ? Wygraliśmy ;] |
bedzie 2:1 dl anas lub 1:1 lub 0:1 dla szwabow
mowie wam xd |
ja mysle ze wygramy albo przegramy albo moze zremisujemy;/
|
POLSKA
O /\,O__ _| / |_ niemcy xD |
Cytuj:
a co do pytania,jasne ze obstawialem ze szybciej chiny wejda do mistrzostw europy niz polska;) (ps. niepisac mi ze chiny nieleza w europie..wiem) |
chiny nie leza w europie zal
nie pisac mi ze to pisal bo napisalem to specjalnie |
przeciez napisal ze wie o tym noob
|
Cala Polska W Cieniu Slaska
Gosc Mial Wypadek , Stoi Samochodem I 15 Min Juz Klaksonem Trabi Gudgejm |
Najlepsze jest to, ze wiekszosc ludzi wyjezdza lub planuje wyjechać za granice do pracy na stałe lub sezonowo, narzeka na rząd, na polske, robi zakupy na ukrainie (mowa o regionach przy wschodniej granicy), gospodarka upada, a teraz nagle wszyscy wielcy patrioci i kibice :s
|
1:0 dla NIEMIEC
JESTESMY W DUPIE xDD |
Wkór** mnie juz Ci nasi do tej 1-szej połowie
Może ten Leon coś zrobi z nimi (wpierdol w szatni albo coś) Ale będzie 2 : 1 dla nas ! :cup::cup::cup: |
Niemcy maja elfbota i strzelaja spoza ekranu -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |