![]() |
no jestem jeszcze przeciez dziecko aktos ktory kolekcjonuje zdjecia dzieci(calkiem przystojnych dodam)(niekonecznie golych) to jest pedofil
|
Witam witam po długiej nie obecności;)
http://img148.imageshack.us/img148/9...mandosiax6.jpg @down Fail. |
i po co dajesz fotki ze sklepu, tez mamy u nas w Chelmie sklepy
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
A tak ogółem mówiąc, to znów szukasz szczęscia w naszych skromnych progach? |
Dni których jeszcze nie znamy
|
A co powiecie o graczu achmed assassin?? :P musze wiedziec
|
Cytuj:
ale patologia co jest zlego w piciu piwa przez 14latka? Jakis nolife jestes;p 14 lat i bycie ojcem/matka to jest patologia |
zamknij morde
|
czytaj ze zrozumieniem, najechalbym na ciebie ale jestem niewyspany
snozi@ moze joinij do ormo a potem sie splac albo napisz na kaskaderku w commencie smutna historie to ci poprawi humor |
glowy nie dam za to, ale jak byl w ormo to juz mial hunta i byl sobie tylko tak sobie, za to pamietam kaskaderka w kupie xd
@snozi nie musisz bawic sie w Xr3 i wyzywac kogo popadnie ;< |
e tam pamietam jak podneicenie bylo, rava mi na gg pisal "ej snozi jest w ormo 1!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:DD"
|
Cytuj:
a co chcesz itemka? |
Cytuj:
|
lubisz takich?
|
=oo ja lubie
|
Cytuj:
Ale znam goscia i ciekaw jestem jak sobie w grze radzi edit moze nie jak sobie radzi tylko jak go na serwerze postrzegaja;p |
'plakales' grubo przesadziles
poszukalbym rozmowy z gg z rava bo to pamietam, ale neistety teraz na lapku nei mam archiwum ^^ na ciebie takiego zala co se w komenty wkleja smutne historie z zycia wziete nie staje mi edit@ rava pisal mi, ze jak tylko nadarzy sie okazja to mnie zabijesz(jeszcze lio mialem), wtedy cie nie znalem wiec sie chcialem dowiedziec tylko co do mnei masz jak dla mnie jestes tylko jednym z glupich ogorow |
Cytuj:
|
a co do tego ze snozi w ormo, to moze sie myle, ale jak juz pisalem to bylo tylko ot tak aby sobie byc ;p
@bobek pierwszyu raz nie proworydrujesz GZ! |
kaskader'ik
przezylem wiele wzruszajacych wspomnien :(( zabilem 132 osoby !! :( jestem super elo zią nie lizałem wiec tera mam pograne nastepna czesc na :snozi hahaha nakopac to ty se mozesz ziemi w ogrodku i ja zjesc pa****nie |
Cytuj:
|
swoje wypociny mozesz wypic
zeby nie spamowac@down co ma moj stary do twoich niesmacznych wypocin? wcale nie jestes elo tibii nie mam wlaczonej od rana, ja ide za 4 minuty na harrego pottera |
EHh tak zamuliliście, że nikt już tutaj nie pisze ze starych użytkowników naszego forum min. Medivh, Smokuu, Xr3, Koszyk itp.
Jednym słowem NASZE FORUM UPADA GDYŻ OD KILKU STRON PISZĄ CI SAMI UŻYTKOWNICY!!!!!!!!!!!!!!! @Decade Twojego kolege jak i każdego na tym serwerze postrzegają za szmate, frajera, zdrajce i tak można w nieskończonośc POZDRO! |
Cytuj:
Cytuj:
@up zrobmy sobie inne konta :D |
Cytuj:
Hmm to ze Ty postrzegasz Achmeda jako szmate, frajera, zdrajce, itp. nie znaczy ze inni go tak postrzegaja, wiec mow za siebie ;) |
nigdy nie wstawalem tak wczesnie bo zawsze mialem do szkoly 10min
znowu cos jest z toba nie tak,bo napisalem ze dzis tibii nei mialem wlaczonej, a ty napisales o czyms sprzed kilku miesiecy i to grubo kilku elo |
no wlasnie nie klocic sie! (jak co to mam 1 pacca na sprzedasz za 250k, jak mi nie ufacie to mam przyzwoitke[elo bobek])
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HP jest bardzo fajny
btw. nasz przyjaciel kseremon baniszed |
Modek usun tego posta to ci matke rozpierdole....
|
lewe interesy z felixem :o
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...434a614ac6db07 |
haahhah filmiki zara dam swoj
|
lafa dzien w dzien mnie zaskakujesz, nie zgeje sie dla ciebie ale normalnie shock shock shock shoooooook szok !
|
|
19:22 Fayter [153]: bo cos odjebiesz
19:22 Fayter [153]: i bedzie na mnie 19:22 Il Katto [47]: moge ci dac 19:22 Il Katto [47]: 500k 19:22 Il Katto [47]: pod zastaw 19:23 Il Katto [47]: jak cos odjebie to twoje 19:23 Fayter [153]: jakbys mi wyslal 19:23 Fayter [153]: 500k 19:23 Fayter [153]: to bym ci dal ignore wszedzie 19:23 Fayter [153]: i udawal 19:23 Fayter [153]: ze cie nie znam 19:23 Fayter [153]: xDDDDDDD |
gardze kanciatym, m walem i nieogarem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |