![]() |
Cytuj:
ty na prawdę nie zauważyłeś że on żartuje :D? też lubie firme ale jak widzę poziom większości fanów to mi ręce opadają |
@Koszyk
muzyka emocjonalna to rzeczywiscie jest SHIT. Klasyczna i Powazna - najlepsze produkcje pezeta, potem juz sie zjebal, tak mi sie wydaje ; ) @`prowokatorzy` po co zasmiecacie temat, ludzie ktorzy troche znaja sie na rapie chca tu pogadac na jakims poziomie, ale zawsze jakis debil musi zablysnac i wyskoczyc z "oo firma jp na 100%", chociaz nikt nawet nie jest w temacie firmy stad... @topic ostatnio rzadko slucham muzyki... ale jak juz slucham, to ostatnio czesto Ostrego - JTTS to mistrzostwo! ; edycja specjalna musiala byc na polce, i jest ^^ |
@UP
a zostaw tych prowokatorów w spokoju, olewaj jak większość, zbędne nam są tutaj kłótnie szczególnie na temat Firmy i innych temu podobnych wynalazków :P |
odpowiedź peji na dissy tedego.. coś na co czekałem, miazga, 0:1
imo |
No no no Peja dobra odpowiedź. Szykuje się zajebisty pojedynek.
Ale i tak uważam, że Tede ma lepsze teksty w dissach. |
Słabe to i ten tekst o komercji. Sam się Miso zbłaźnił.
|
Według mnie Rysio Miso nawet ładnie dojebał. Ale i tak jestem za Tede, teraz tylko czekać na odpowiedź TDF'a.
|
Hmm, jak dla mnie remis, zobaczymy co będzie później
|
pierwszy diss spoko, zdziwiłem się trochę bo byłem przekonany, że będzie o wiele gorzej ale wraz z kolejnymi dissami moje zdziwienie prysło.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bezbek. GIMBUSIE TY
|
puk puk beka jestes tam?
|
Dla mnie ta cała era "JP" to jeden wielki shit, ogólnie nie przepadam za Polskim HH.
|
O, dopiero teraz widze beke
|
EMA BEKA, NAGRAMY COŚ, WIERZĘ!.
|
Cytuj:
|
ratatatatata Ratata Richie grubą kurwe gna ratata ratatata stara kurwa straci hajs!
http://www.youtube.com/watch?v=Tl7PY...eature=popular Dzisiaj hejterzy i fani tvn turbo możecie oficjalnie powiedzieć, że Peja zjada tedzika ;> @down Żurom to pomyłeczka, jak twój wpis. @2down Joh jak zawsze wie wszystko lepiej niż wszyscy. Lepiej ci wychodzi udowadnianie, że Arsenal, który ani mistrza, ani LM, a ni nic nie zdobywa, a jest najlepszą drużyną świata... |
Cytuj:
|
Żaden z nich nie wygrał. Pokonała ich pani Żałosność.
|
@UP dobra zamknij pysk hejcie,nie lubisz polskiego hip-hopu to sie nie wypowiadaj błaźnie bo żulisz tutaj już parę postów nie wnosisz nic do tematu,wyjazd
Peja jak na razie według mnie wygrywa mocno,wole bardziej Tedego ale Peja ładnie pojechał,oby tede dał odpowiedź typu 3 korony,69... |
Błaznem jesteś ty i twoje idole, którzy robią z siebie pośmiewisko. Najsmutniejsze jest to, że mają poklask ludzi. Chociaż tylko ludzi debilów.
|
Pośmiewisko? Za dużo czwartej władzy nasłuchałeś się w naszym kraju.
|
Cytuj:
//Tede > peja . |
Yaaawn.
Mogę ci tylko współczuć, jeśli podnieca cię ten głos błazna i teksty na poziomie przedszkola. Słuchaj sobie dalej tych jaskiniowców bez talentu, a ja w tym czasie będę się rozkoszował GZA. |
@Yoh
Swoją drogą, totalnie bez hejtu, co to się stało, że poszerzasz swoje horyzonty poza Eminema i jego kręgi? GZA, Masta Ace, Evidence (aka 'Mr. Ace's flow', haha)... I o ile, kurwa, taki Masta Ace mnie nie dziwi, ponieważ Eminem nieraz go propsował i vice versa, to co takiego się stało, że słuchasz Evidence'a, który miał beef z Eminemem? |
Już możecie pisać swoje śmieszne teksty, typu; gimbus i kierować je w moją stronę, ale Peja wygrał. A ten podniecający głos błazna, współczujcie mi, już możecie zaczynać. ;)
Z wami to nawet nie ma po co na ten temat rozmawiać, bo Wy nawet nie macie szacunku do osób o innym guście. Beka (; @down Nie, bo po prostu wasze ulubione zajęcie, to hejtowanie prawie każdego, kto ma inne zdanie od was. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TYm po prostu, że jego diss jest lepszy. Drugi jest może przeciętny, nawet bardzo, ale jedynka miecie, trójka też : )
Zresztą, diss Tede wg. mnie jest baaardzo słaby i nawet Żurom dałby sobie z tym radę. No, może przesadziłam ;p |
Sorki, ale nie za bardzo się w tym orientuje, a chciałbym dowiedzieć się w jakiej kolejności powstają dissy peji na tedego i na odwrót. Jeśli ktoś może, to wyślij mi na PW albo wklej tutaj linki do youtuba w kolejności chronologicznej. Z góry dzięki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Co fakt to fakt, trzeba przyznać Jackowi że dobrze mówi ; )
|
Cytuj:
bardzo prosze. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |